Några bilder från igår




1. Baylie (stavning) va ute i sjukhagen x)
2. Haha Calle va också ute
3. Emelie och Jerry :)
4. Puck ute i hagen ;)

suck..

Hejhej bloggen! (rubriken har typ inget å göra med inlägget, menmen) Imorse vaknade jag och emelie typ vid elva tror ja :) Haha vi hade så jävla kul igår. Tänker tyvärr inte skriva nått om det ;) Hemligt hemligt! Hah älskar den där tjejen asså. Vi åkte till Skärholmen vid ett, och den jäkla bussen var försenad typ. Eller om det inte är helgdag idag, för det är det väl inte? Eller?! Snälla säg, jag har inte koll på dom här dagarna. Men det borde det faktist inte vara, för det är ju nyårsafton imorgon.. Jaja, i skärholmen gick vi i massor av affärer och provade typ halva affären på H&M :) Heh nej men väldigt många plagg! Jag hittade en snygg klänning, men den var väldigt "sommrig" så jag sket i de hela. Jag får väl ha nått annat på mig imorgon. Nu är vi hemma, och ja har precis ätit middag. Är trött, så jag lägger mig väl tidigt ikväll. Hoppas att jag kan fira nyår med Emelie & Jennie :) Det kommer bli otroligt kul, men "vissa andra" sket tydligen i det och firar ensamma. Jaja, om jag firar med E&J blir det bästa nyår ever! :) Jag laddar batterier till kameran, så bilder kommer väl på torsdag antar jag. Tyvärr så blev det inga bilder för idag, men jag lägger in från igår.  Ha de bra!

/Ida

Rolig dag :)

Hallå! Har ni haft en bra dag? Det har iallafall jag :) Jag vaknade 11 och åkte till stallet halv ett. I stallet tog jag hand om Cooper och så fotade jag massor. Bilder kommer senare, för just nu sitter jag hemma hos Emelie. Hon står i duschen just nu, sen ska hon packa och så ska vi gå hem till mig. Hon ska sova över :) Det ska bli kul!  Bilder från det kommer kanske imorgon ;)  Jag försökte övertala Emelie att vi ska åka till SKHML imorgon, och jag hoppas att hon går med på det! Då ska jag nog köpa nån snygg tröja att ha på nyår. Vi får se hur det blir med det! Vi ses!

/Ida

Dagens bilder

Ta ej, endast Jennie får ta den på henne och Linnéa
  
  
 
 

Tips på enkel mat? :)

Hello everyone! Imorse åkte jag med Emelie och Jennie till stallet :) Där har jag typ fixat med Cooper och sånt. Vi gick på en promenad, och emelie o jag fotade maassor. Många söta bilder :) Snart kommer ny design! *längtar* Emelie ska kanske sova här, eller jag hos henne det får vi se. Haha mamma sa att om hon ska sova här så får jag laga middag. Jag?! Middag??!! Haha det får väl bli nudlar eller annan färdigmat :) Nä men jag ska se vad jag kan åstakomma (stavning :$!). Jag får kolla efter recept på recept.nu eller tasteline eller nått... Nån idé på vad jag ska laga? Vad tycker ni är gott? Kommentarer tack!  Jag lägger in lite bilder från dagen lite senare också :) God middag.


Dagens bilder

 

 

 

myskväll

Hallå i rutan! Idag har det inte hänt så mycket här hemma. Jag har mest suttit vid datorn, men så har jag vart med Emelie & Jennie :) Vi spelade spel, och kollade på videoklipp från youtube. Nu sitter mamma och jag i varsin soffa och äter chips å dricker cola :) Riktigt mysigt! Vi kollar på fjärde Harry Potter som går på femman. Värd att se! Fast den är snart slut.. Nu måste jag skynda tillbaka till tv:n! Haré bra! Bilder från idag kommer om en stund

/Ida

Hej hopp kaffekopp

Hejsan svejsan, jag har inte vart i stallet sen i tisdags :(  För jag fick inte åka över jul, och så skulle jag åka igår men då var såklart tvungen att få nackspärr medans vi letade efter min mobil som har försvunnit. -_- Och så har jag fortfarande ont i nacken! Det blir nog inget stall idag, för typ ingen ska åka. Men imorgon blir det nog :) Jag ska ta med mig kameran så att jag kan ta lite nya bilder! Jag längtar efter Cooper :) <3 Jag lägger nog in lite bilder imorgon, om det blir några. Nu ska jag äta frukost! :) Kram kram

/Ida


En tur till Stockholms stad

Halli hallå! Idag åkte alla hem till sig, förutom Kevin. Han sover här tills imorgon :) Han, jag och mamma åkte in till stan vid typ halv ett. Och så gick vi på bio på söder. Vi såg "En tomtesaga" ,tror jag den hette, och den var faktist bra :) Haha de va en jätteliten salong, och typ bara vi och fem till där inne. Efter bion gick vi mot slussen, genom gamla stan, till NK:s julskyltning och sen till centralen. Ni får se på bilderna :)  Nu är jag snart klar med min stickning! Haha nej inte på långa vägar. Men den blir väll klar sisådär ska vi säga, min födelsedag?! MAJ?! Jag orkar inte vänta x) Jag får nog börja sticka med desamma. Enjoy

  
 

God jul! :)

Hallojsan! ;)  Har ni haft en god jul? Fick ni det ni önskade? Det fick jag! Iallafall endel ;) Det här fick jag;

*Tio par svarta strumpor
*Röda ridstrumpor
*Sleichhäst
*Presentkort på JC och Sisters
*Stalltröja
*Nattlinne
*Massa choklad :)
*Ett paket med tråd och stickor
*Ridvantar, ridstrumpor och ullsockor (av Sofia)
*Pengar :) <3
*Digitalkamera (Jag ville ju ha en system, men den här funkar jättebra för mig!)

Det är väll typ det :) Och så ska jag få en till av Anna. Jag lägger in en bild på allt!

Imorse vaknade jag runt 10, då öppnade jag mina första paket ;) Som va ett nagellack, ett diadem och ett scrapbook-kit.
Sen städade mamma och jag typ hela huset. Jag blev faktist nöjd med mitt rum! Och så dammsög jag hela övervåningen. Sen duschade jag, och la julklapparna under granen. Mellan ett och två kom resten av familjen och så kollade vi på Kalle Anka :) Igentligen så borde man inte kalla det Kalle Anka eftersom det är massa annat också, men what ever. Vi åt jättegod mat :) Fast tyvärr så va potatisgratängen (stavning) inte klar -_- men jag fick nöja mej med det andra.

Nu har alla gått o lagt sig förutom Carla, mamma och jag. Och Herkules förstås :) Jag är nöjd med årets julafton! Nu är det väll bara att börja tänka på nyårslöftena x) Jag lägger in lite bilder från idag!

Kram Ida

obs, bilderna är mörka eftersom vi inte hade många lampor tända x)
   


Dan före dan!

Nu är det fem minuter kvar :) Har redan öppnat en julklapp, från Sofia. Jag var lite fuskig, men hon öppnade ju faktist min (a) Hon sa att den va jättefin, och liknade Cooper mycket! :)  På ridningen hade jag Nova, och ja red barbacka. Fast jag skulle kanske ha ridit med sadel, eftersom hon va ganska "spetsig" x). Men nu måste jag sluta! Om jag ska orka upp imorgon :) Fast det gör jag nog, för jag ska öppna en av mina julklappar i min julstrumpa på morgonen.
God Jul och Gott nytt år!

Önskar Ida


Älskade hund <3


I´m holdin' on to you as long as I can. You are the best <3
Alltid den sötaste :) Försvinn aldrig ifrån mig, för jag försvinner aldrig från dig!
Tänk att en hund kan betyda så mycket, dem är ju trots allt
människans bästa vän. Kärleken till dig är stor.

AJ! x)

Hejhej bloggen, idag var mamma så snäll å skjutsade oss till stallet :) Så vi kom väll dit hyffsat tidigt. Iallafall tidigare än va vi brukar ;) När jag kom så kom Sofia å Cooper precis tillbaka från skogen, så jag skrittade av honom. Sen smörjde jag å lite sånt :) Efter det så var jag och Tessan stallvärdar, och Randi hjälpte oss. Haha rubriken nu då, när jag skulle ta in Tolle fick jag en stöt av elstängslet., Aj :).

Nu ska jag klä granen! Skönt att vi har riktig gran, det har vi alltid. Och skönt att Herkules inte äter upp alla barr x) Hihi jag tränade lite med honom igår, nu har han lärt sig att stå med framtassarna på våran puff, som vi säger (pall xD), och bakbenen på golvet. Han har blivit så duktig :) <33  
Ni får ha en fortsatt bra kväll. Och glöm inte att öppna den 22:a luckan i chokladkalendern ;)

/Ida

Julafton närmar sig med stormsteg!

HalliHallå! Idag vaknade jag tolv, och åt frukost ett x) Sen åkte jag med Randi till tumba :) Vi köpte julklappar, och varsin läsk. Nu har jag nog fixat alla julklappar tror jag! Det blev väldigt kort inlägg idag, för nu ska jag ta å duscha och sen kolla på grinchen (stavning ;P). Tessan kom och lånade min webcam, och så lämnade hon filmen Grinchen hos mig som "pant" som vi säger i skolan. Haha x) Den måste jag ju ta å kolla på! Over and out.

/Ida

Haha!

You Are a Fruitcake!
You taste like nothing else in this world.
And get ready, you're about to get tossed!
What Crappy Christmas Gift Are You?

A quite boring saturday.

Tills nu :) Haha jag sitter här och flummar lite med tessan, vi är onda! Haha alla är pissed of på oss.
Men who cares :) Vi har ju kul iallafall. Och vi driver bara!

Idag har det inte hänt så mycket, men jag vaknade halv tolv de va skönt :) Jag har pysslat lite med julklapparna, och typ gjort samma saker som igår.. Så har jag kollat på Harry Potter också! Hihi helbra film dedär.  Juste, mamma å jag köpte julgran idag :D Och så åt vi pizza. Julgranen kom precis in i våran lilla bil! Nu står den utanför dörren, vi tog inte in den eftersom våran "fot" till granen är sönder. Synd för de vore mysigt att vakna imorn och känna lukten av gran :) Men det får väll bli på måndag! Imorn ska jag fixa vårat lilla tomtebord. Sen tar vi nog in granen och klär den på kvällen! Och så ska vi baka pepparkakor också :) mys säger jag bara. Nu ska jag ta och sova lite, ha det bäst!

/Ida

Dagens låt


En grej jag hittade i Anjas blogg

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej de e Ida (Fast om jag vet vem det är så svarar jag typ Halloj)
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hej de e Ida
Ringer det mycket till dig? Aa
Ringer du mycket? Inte från mobilen, men hemifrån
Vem ringde du senast? Emelie och Jennie :)
Hur mycket pengar har du?  Haha okänt
Antal timmar sömn inatt? Runt 11 timmar
Sov du ensam? Japp
Vem sov du hos senast? Emelie och Jennie
Vem sov hos dig senast? Emelie :)
Vem vet mest om dig? Familjen, sen kommer närmsta vännerna
Vem vet du mest om? Familjen, och närmsta vännerna
Vad ser du fram emot? Julafton, födelsedag och Järvsö.
Vem vill du helst slippa? Ett par personer i min klass :)
Vem stör du dig på? Irriterande saker (A) Hah det finns många.
Vilken buss åker du oftast? 707,708,738 eller 737 till stallet
Vilken årstid är det nu?  Vinter
Anser du dig själv snygg? Nja det vet jag inte.
Har du varit kär? Aa
Är du kär nu? Nej
Är du en bra partner? Man hoppas väll på det! x)
Har någon varit otrogen mot dig? Haha tror ej de
Har du varit otrogen? Nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Håller inte på med sånt, har annat för mig xD
Vad åt du senast? Choklad ur min chokladkalender :)
Är du polare med grannarna?  Hah inte precis.
Har du varit på ett party? Det var ganska länge sen
Var är dina syskon just nu? Hemma hos dom
Vilken tid gick du upp imorse? Fem över tio
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov xD
Vad är det första du gör på morgonen? Vaknar (A)
Vad ska du göra efter det här? Skriva ett inlägg för dagen ;)

I´m hoping for a white christmas

Men keep dreaming lixom. Snön kommer väll inte mer i år verkar det som! Jaja, vi får väll frysa lite nästa år.

Idag hände det inget speciellt :) Har suttit vid datorn, vart nere hos mormor, fixat lite med presenter, suttit i två timmar och ritat en bild på Cooper. Jag blev faktist ganska nöjd! Kan tyvärr inte lägga in nån bild på den eftersom kameran är pajj. Och det går inte att ladda upp bilder till bloggen från webkameran. Suck! Men nu ska jag lämna surfburken och sätta mig vid dumburken. Det går en film på trean, En förtrollad romans, som jag ska kolla på. Har aldrig hört talas om den, men hoppas att den är bra! Det blir kanske filmrecension (STAVNING?!) efter filmen eller imorgon. God kväll. (Jag kom på att hon i aktuellt säger ju det i början ,?, men jag säger det i slutet xD)

/Ida

jag är godissugen!

Hallå i rutan! Julafton närmar sig med stormsteg :) Köpt alla julklappar? De har då inte jag. Men man får väll hoppas att det blir tid till det! Idag fick vi jullov. Jätteskönt det ska bli att få sova ut! Det blir nog en rejäl sovmorgon imorn.
Efter skolan idag drog vi till stallet :) Jag tog hand om Cooper <3, och så va jag stallvärd.  Det blir nog inge mer stall den här veckan.  Jag får väll leka datanörd istället :) Nejmen nått hittar jag nog på.

Det blev inte så långt inlägg den här veckan, men ni hör (ser?!) mer av mig imorgon. Jag skriver väll lite om jag kommer på nått att skriva :) God kväll. (Haha jag såg i tessans blogg att hon tänkte på hon i aktuellt när hon såg det. Håller med!!)

/You know who

Sjuttonde dagen i den tolfte månaden

Hallå! När jag kom till stallet idag red jag ut en sväng i skogen med Cooper. Jag skrittade å trava, och han va busig x) Men ändå snäll. Sen gjorde jag det mesta åt honom, och så åt jag med Anja och Alice. Linda H sa att vi kom med i den nya specialen :D Det blev jag, Anja,Alice,Becka,Marre,Elin M, Viktor, Emelie & Jennie (säg till om jag har glömt nån xD) Fast Emelie och Jennie fick dela på en plats :( Jag tycker det var lite dåligt, men kul att dom kom med iallafall! Jag längtar till den 14 januari :)

Här är dagens bild, en gammal bild!


Vi ses! /Ida

Snaart lov!

Hejhej bloggen!
Tisdag: Igår blev det julbord till lunch, och så fick vi julmust :D Och så fick vi sluta typ en timma tidigare, så vi kom till stallet tidigare :) Vi åkte tåg till Tumba, sen skulle vi igentligen åka bil men Emelie och jag åkte buss och dom andra bil.. Vi fick inte plats xD Menmen, vi fick skjuts över ängen iallafall :) I stallet tog jag hand om Cooper, och så hjälpte jag Emelie med Jerry. På ridningen skulle vi longera (stavning?) och jag longerade och red Kask. Han va lite skumpig men de va kul :) Och så önskade vi hästar också, jag önskade Belle,Nova och Kask ;)

Onsdag: Imorse började vi med tyska, fast vi jobbade inget för vi ritade julkort och spelade spel. Sen städade vi, sen fick vi sluta x) Igentligen skulle vi sluta tio i tre men vi hade typ massa håltimmar... Så skulle det vart varje dag x)! Jag gick hem till mormor en stund, och nu sitter jag här hemma och äter pannkakor. Snart ska jag åka med Anja till stallet och ta hand om Cooper <3.
Imorn börjar vi nio, och slutar typ tio. Hoppas att jag får åka till stallet xD :) Ha det bra!

/Smart

Blond <3 Smart


9 dagar kvar!

Hejsvejs, idag började vi halv elva.. Det va sköönt :) runt kvart över mötte jag Emelie och Jennie å så gick vi ner och mötte klassen på stationen. I stan gick vi på julmarknader, och så åt jag och E&J på Mcdonalds. Det va kul :) Haha jag va på konstigt humör. Vi gick upp till Gallerian och kollade lite där också.. Vid två åkte vi hem, eller rättare sagt mot stallet. Iallafall jag, emelie, anja, randi och tessan. Emelie å Randi och jag drack vatten på nått fik innan vi tog bussen.. I stallet skulle jag ju igentligen vart stallvärd, men jag bytte dag med Emelie så jag ska vara på torsdag. Nu måste jag sluta! Ha det bra

/Ida

anti förkylningar

Morsning korsning! Igår somnade jag med Toffsen (se bild) brevid mig. Han va mysig :) Och idag typ runt tre åkte jag till stallet, ja fick skjuts av mamma. I stallet tog ja hand lite om Cooper, den söte <3, och så va jag funktionär på luciashowen. Det va roligt!

Imorn börjar vi halv elva, najs suprajs :) Vi ska till stan på julmarknad. Jag kanske stannar hemma, är såååå förkyld! Jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte vara förkyld -_-..... Menmen, jag skriver väll på morgonen!

Ny design kommer också. Okej, den är inte världens bästa men den får duga tills jag hittar nått bättre. Jag, och jag tror nog att flera andra är det också (A), är trött på den här "renoverings" designen. Har en blå på på lager också, men den används endast i nödfall! :)

Ciao /Ida

Totalt fantasilös.

Hejsan, idag började vi nio eftersom vi skulle kolla på luciatåget i skolan. När det va klart fick vi lussebullar å dricka, sen skulle vi skriva en fortsättning på nån berättelse som vår lärare hade skrivit. Till lunch blev det risgrynsgröt, sen fick vi sluta. Emelie och jag tog tåget till stallet :) Vi såg en katt som följde efter oss över ängen, och så pratade vi med Sofia som va på väg hem. I stallet gjorde jag det mesta åt Cooper.. Han verkade trött idag, Sofia sa att hon hade kört lite längre dressyrpass idag. Men han va gosig, jag älskar den där hästen otroligt mycket asså <3 Vid typ sju åkte vi hem, å stannade på godishörnet och köpte godis.
Mamma sa att hon hade köpt julklappar på IKEA, undra om hon köpte nått till mig för jag sa att jag önskade mig ett skrivbord och en lampa x) jag önskar mig massa annat också, men dedär behöver jag till mitt rum.

Nu sitter jag här å äter godis och dricker julmust.. Imorn åker jag hem till pappa på dan. Sen är det luciashow på söndag i stallet! Kom å kolla ;)  Nu ska jag fortsätta kolla på IDOL. Kevin kommer vinna, han sjunger faktist bättre än Alice. Men hon kommer ju tvåa iallafall. God kväll.

/Ida

bild tagen av Marilyn

jag ser inte klok ut..
två månader sen kunde jag
se och röra dig, nu är du borta. saknaden är enorm

Julstämning i stallet! :)

Sorry, har inte skrivit på nåra dar :) Men, i tisdags hade jag Hot Spot. Han var lite pigg, men det gick bra :D Det va kul å rida honom igen. Igår sov jag hos emelie och jennie :) Hihih jag blev på jättekonstigt humör! Jag kommer ihåg att jag sa nått, som jag skulle komma ihåg (!), som jag har glömt nu för att jag va så trött x) Jag måste nog få lite sömn snart... I skolan idag hade vi håltimma på tyskan, och så fick jag läsa hemma istället för lästiden så jag åkte till stallet :)  När jag kom dit skulle Sofia rida, så jag red ut en sväng i skogen med Cooper när hon va klar. Det va jättemysigt :D Tack tessan för att du följde med :) Sen tog jag hand lite mer om honom, och så hjälpte jag Nicole att julpynta hos Baron. Det blev jättefint tycker jag :)  Vi får se om jag åker till stallet imorn eller inte.. Skriver imorn kväll! Kramkram

/Ida

Schlaschla :)

haha ni kanske undrar varför det blev denna rubrik idag, men det får ni reda på i dagens inlägg :)

I skolan idag hände det som vanligt inget speciellt ;) Jag gjorde klart mitt örngott, och på no:n fick vi sluta tidigare. Så Randi och åkte till stallet lite tidigare :) Haha vi va på jättekonstigt humör idag! Vi hittade på ett språk i skolan (rubriken! fast vårt språk går inte så ;P) , och så pratade vi det hela vägen till stallet . Jag borstade på Cooper lite när jag kom, sen hjälpte Randi mig att fodra å lite sånt :D När jag slutade mockade jag åt Cooper, pussade på han <3 sen åkte vi hem. Nu måste jag nog ta å gå och lägga mig.. Hjälp, ja kom just på att jag inte har nått att läsa :O Haha världen går under. Nej men jag hittar nog nått..  

Hejdå /Ida

Empan & Didi :)

Juste glömde skriva att nu har typ Anja och Jennie bestämt att dom är bästa bästisar,
så då är det Emelie och jag sa dom. Men det gör absolut inget :) Vi är ju fortfarande bästa kompisar allihopa.
 
här är nått jag hittade, som jag gjorde för länge sen

Ingen julmarknad i år -_-

Hejhej, igår åt vi middag hos Ingalill och så kollade vi på Narnia. Tillbaka i båten läste jag läääänge x) Jag läser en jättebra bok! Tyvär kommer jag inte ihåg vad den heter.. Men den är bra ;) Imorse vaknade jag typ tio.. Pappa o jag gick upp till OK och köpte en färdigrätt och en festis, sen ringde vi kevin och grattade honom :) Jag tog tåget till Tumba vid tio i två. Haha det kom nåra tjejer och frågade om jag ville svara på nåra frågor om lycka, och det kunde jag väll x) Så jag fick fylla i nått papper, sen gick dom. När jag kom till stallet fanns det typ inget kvar å göra förutom borsta. Jag skrittade Cooper också åt Sofia :) Sen satt jag med kompisarna uppe i smedjan och åt. Wilma (stallkatten) var väldigt sällskaplig av sig idag! Hon satt på en stol vid vårt bord. Innan jag åkte hem ryktade jag Cooper jäättelänge :) Han va mysig.
 
När jag kom hem tog jag ett långt bad, och nu ska jag sova! Fast läsa lite mer först ;) Det blev ingen julmarknad idag, för Anja hade "glömt bort" det. Jag skulle aldrig glömma bort nått sånt! Vi bestämde lixom redan förra året att vi skulle gå i år... Menmen, nästa år får vi väll hoppas på då!

God natt /Ida

Nått jag hittade

[] egen boxer
[] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[] bredband
[x] mobil
[] mp3
[] ipod
[x] eget rum


[x] säng större än vanligt ;P
[] studsmatta
[] pool
[] basktetkorg
[] hockeyspel
[x] cykel
[] pokerbord
[] pingisbord
[] bor i hus
[] två bilar i familjen


[] Nitendo Wii
[] X-box 360
[] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[] PlayStation 3
[] Nitendo DS
[] Gameboy Anvance
[] GuitarHero
[] Singstar
[] Moped
[] Cross
[] Fyrhjuling


[x] Mamma
[x] Pappa
[] Bror
[x] syster
[] Farmor
[] Farfar
[x] Mormor
[] Morfar


[] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[] varit i Tyskland
[] varit i Thailand
[] varit i Afrika
[] varit i Asien
[] varit i Italien
[] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[] varit i göteborg
[] varit i malmö

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana


[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[] du har sovit under bar himmel
[] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00


[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[]du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[] din mobil har kamera
[] din mobil har Mp3


[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[] platttång
[] laptop
[] gitarr
[] elgitarr
[/] piano (keyboard)
[] trummor
[] flöjt
[x] Stereo
[]surroundljud


[] du har mer än 100 på msn
[] du har mer än 200 på msn
[] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[] på bdb har du mer än 50 vänner
[] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[] ska snart på en konsert
[] du ska snart utomlands
[] du har allt man kan önska sig


Totalt: 40

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50:Du är normal - Tack xD
51-70:sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb


Dagens

(låten, inte videon)

2 julklappar, av 6

Hej, idag känns det som skoldagen va kortare än vanligt! Fast det kanske den va, men bara några minuter (a) Vi hade NO:prov, och jag hoppas att det gick bra, och att vi får veta svaren på måndag. Efter skolan tog Tessan å jag bussen till Tumba. Jag köpte strumpor och ljus till pappa, och ett örngott till syrran. Det var ett par solglasögon på örngottet, tänkte att det passade x) ;) hihi nej men jag hoppas på det. Vi gick omkring där i ett par timmar, sen gick vi till godishörnet och köpte godis :) Så nu sitter jag och knaprar på det.
 
Imorn åker jag hem till pappsen, ska träffa han och kolla hur han har julpyntat i min hytt. Han sa att det va jättemysigt :D Ska kolla på Narnia också, dom sa att det var idag ;/ Men tydligen så va de imorn! Jaja, klockan sju på femman iallafall.
På söndag ska jag och Anja på julmarknad på Torekällberget :D Hoppas det blir lika mysigt som förra året!

Nu ska jag sluta, good night /Ida

pluggpluggplugg

Det blir inte mycket blogg idag! Men idag har jag iallafall  vart i stallet och tagit hand om coop. God kväll!

/I

Dagens låt


wii(e)

Hejhej! När jag gick utanför dörren imorse så snöade det! Fast tyvärr höll det inte i sig... Menmen, jag mötte emelie,jennie och tessan å vi gick till biblioteket. En som jobbar där berättade lite om fantasy för klassen, sen lånade jag en bok och så gick vi till skolan. Vi läser en bok på svenskan, eller so:n eller va de är, och den är faktist ganska bra :) Hihi emelie,jennie och jag turades om att läsa i den efter skolan x)
Vi gick hem till dom, och medans dom städade spelade jag Wii. Riktigt roligt spel dedär asså! Hihi, jag spelade ett hästspel. Jag kom precis hem, och vi ska väll äta snart antar jag.. Sen blir det Grey´s! Glöm inte att kolla på det :)

/Ida


Kask <3 :)

Hej bloggen! På ridningen idag hade jag Kask. Det gick jättebra :D Det var jättelänge sen jag red honom x) Jag vill ha honom eller Nova nästa gång.. Det blev väldigt kort inlägg idag eftersom jag kollar på DH, och så måste jag fixa lite i pauserna.. Men jag skriver imorgon :)  Coop va jättejättegosig idag innan ridningen, jättemysigt att stå där med honom ;) <33  Ni får ha en fortsatt bra kväll.

/Ida

Julmust på burk! x)

Hejsvejs =) 
I skolan idag hade vi håltimma på slöjden, och så fixade vi så att vi fick åka till stallet tidigare :) Vi fick skjuts av Anjas mamma halvvägs också (a) I centrum köpte vi Julmust på burk för 1 krona! När jag kom till stallet bytte jag om, sen skrittade jag av Cooper åt Sofia. Heh, han va väldigt nervös idag! När jag gick förbi paddocken såg han något i skogen som han typ tyckte va läskigt, så han vände och sprang iväg. Men jag lyckades lugna ner honom xP Sen var jag stallvärd igen, med Tessan. Vid typ sju åkte vi hem..  Nu måste jag dra! Puss&Kram

/Ida

RSS 2.0