Rocksystrar

Halloj! Idag har det inte hänt mycket här, jag har mest kollat på tv, suttit vid datorn och ätit ;) M kom hem vid sex, så vi har ätit middag och nu kollar vi på film. Rocksystrar, på fyran. Imorn blir det stall, jag längtar till Cooper! Även fast jag var där igår :) Åker dit vid tolv så jag kanske bloggar innan. Det beror väl på när man vaknar ;) Natti natti!

/Ida


Bilder från veckan

endel blev lite suddiga, men det får ni stå ut med

Lördag - lovet är snart slut...

God morgon! Imorse vaknade jag sju (:$) av Emelie och Jennie som skulle åka till stallet. Dom sov här, vi kollade på film och lite sånt igår :) Innan dom kom bakade jag ju som sagt äppelpaj, men jag tyckte inte riktigt att den blev så god.. Men det tyckte dom, så jag antar att den blev lite lyckad :) Idag kanske jag åker till P, det beror på om jag har nån remsa x) Jag vill verkligen ha busskort.  Och en Ipod,laptop,ny mobil, och maaassa annat! Men jag får väl ta och spara lite pengar först antar jag :) Jag bloggar nog imorn kväll, ska till stallet tror jag.  Hugs

/Ida


Shopping och stall

Hejhej, sorry har inte skrivit på ett tag... Men nu är jag här! Åkte och shoppade igår med M :) Köpte solglasögon, badkläder (a), och en jacka. Jag längtar efter våren :) Och min födelsedag (a) :D Iallafall, igår kväll när jag hade ätit middag och lite sånt gick jag hem till E&J :) Sov där, vi hade mysigt. Vi fick skjuts till stallet imorse, där har jag tagit hand om Cooper. Red också :) Det var jobbigt, men jätteroligt. Åkte hem ganska tidigt, och nu sitter jag här (a) Ska nog ta och baka mig en äppelpaj! E&J ska kanske sova här ikväll, så dom får säga om den var god eller inte ;D Skriver imorgon om inte annat. Kram kram!  

/Ida

Lollipop :)

Okej, jag vet verkligen inte vad jag ska döpa inläggen längre. Men strunt samma. Imorse tog jag, E&J och nåra andra tåget till centralen :) Sen hoppade vi på en sån där stor buss, som man åker långt med ^^) Vi åkte i ca 1 ½ timma, sen parkerade vi på parkeringen på Strömsholm :) Vi fick guidning runt (inte hela) Strömsholm, sen åt vi lunch. Jag köpte tacopaj :) Den var jättegod, fast kall i mitten ;/ Sen kollade vi på när några hoppade i ett av dom sex ridhusen, och dom hoppade jättehögt. Utan väst också, en tjej ramlade av på hindret men det gick bra. Vi åkte hem vid typ halv tre, och på vägen till Stockholm stannade vi på sveriges största godisbutik :) Jag köpte massor av godis. Haha Emelie och jag hade jättekul på hemvägen! Vi ritade av varandra och ja, teckningarna kanske inte blev så lika oss ;) Men vi hade superkul iallafall :)

Sen åkte vi till stallet, jag fixade lite åt Cooper och åt middag. Red klockan sju, hade Lollipop. Tredje gången den här veckan :) Det var jättekul, och gick faktist ganska bra. Men jag har ju lite att tänka på (a)
Imorgon ska mamma och jag kanske åka till Fyrishov och bada :) . Sen blir det stall på fredag, ska rida Cooper :) <3
Nu ska jag fortsätta kolla på Grey´s.
See you 

/Ida

Massa dressyr

Halloj! Imorse åkte jag, E & J till stallet vid ca åtta. När vi kom dit tog jag ut Coop och Tolle, sen började jag borsta på Lollipop. Alla samlades vid halv tio, och kollade vilka som var där och sen började vi bygga fram. När vi var klara gick jag upp och fortsatte borsta. Försökte knoppa men det blev inget bra x) Sen gick jag och Olivia ner med hästarna, och började rida fram. Sen red vi dressyrprogrammet, det gick väl sådär. Han lyssnade inte alls på ena volten, men vi slutade som delad sjätteplats (av 18 tror jag). Efter det fixade jag åt Cooper, och var med kompisarna. Red sen på kvällen, hade Lollipop igen :) Det gick superbra, de va kul. Sen åkte jag och Marre hem.
Nu har jag precis "teat" som mamma & jag säger (dricka te xP), ska nog sova snart. Imorn åker vi på besök till Strömsholm :) Sen stallet, och specialdressyren på kvällen. Hoppas på Lollipop (a) God kväll

/Ida

Stall stall stall, nästan hela lovet!

Tjaba! Åkte till stallet idag runt ett. Har tagit hand om Cooper och varit med E&J :) Cooper var supergosig, och han verkade ganska trött.. Han har väl busat massor med Tolle ute i snön :),

Jag är jättenervös inför imorn! x) Hehe jag hoppas att det kommer gå bra, men det tror jag nog. Det spelar igentligen inte så stor roll, bara det är kul så ;P ^^ Imorn kommer jag vara i stallet från ca åtta till åtta :) Nej kanske inte, mer 9 till 20.. Jag får ta med mig massor med mat!  Nu blev jag sugen på att göra äppelpaj..... Nej jag som äter så mycket onyttigt, känns det som, jag får väl ta mig ett äpple (a) Sen ska jag träna lite mer på dressyrprogrammet och efter det ska jag Sooooova :) Jag måste få energi till imorgon. Natti natti!

/Ida


Boknördstest


Snö, snö och ännu mera snö.

God morgon! Idag vaknade jag faktist hyffsat tidigt, klockan nio. Vaknade av hunden som låg och kliade sig, pga hans sele. Så nu har jag ätit frukost. Det finns absolut inget bra att kolla på på tvn... Jag tror nog jag åker till stallet idag, ska bara försöka få tag på E&J. Men det kanske är lite för tidigt för att ringa? Jag ringer väl snart :) Skriver senare! Haré bra

/Ida


Så här såg det ut igår kväll

Säsongsstart 3 Mars 21:00


Desperate Houswives
Missa inte det!
Föresten, jag har hört att Edie inte ska vara med i serien länge till.
Ja man kan ju undra vad hennes man ska hitta på ;)

Några bilder från helgen



haha Randi har ritat min familj ;D

Helg i Strängnäs

Tjena mors! Det har inte blivit så mycket datorn på ett tag :) Men nu ska jag skriva lite. Jag åkte till Strängnäs i fredags :) Med Carla, Risto och barnen. Vi har haft jättemysigt! Alltid lika kul att vara där :) Igår kom mamma dit också, vi möttes på överskottsbolaget, jag köpte en ridhjälm och ett täcke till herkules :) Alltså, bara ett vanligt regntäcke. Jag tror nog att han tyckte det var skönt att få lite skydd. Ridhjälmen ska jag inviga på tisdag tror jag :) Jag längtar, har lärt mig dressyrprogrammet nu tror jag. Usch, måste gå och träna med på det. 
Idag har vi åkt massa pulka och haft snöbollskrig :) Haha jag är så sämst på att kasta snöbollar. Vid ett ungefär mulade Kevin mig, och jag började blöda näsblod så då gick vi hem (a) Vi åt lunch, sen åkte jag och M hem. Jag har fotat massor i helgen, så jag lägger upp ett par stycken bilder :)


Dagens outfit



Tröja - H&M
Jeans - okänt....
T-shirt - Gina Tricot

Sju månaders bloggning!

Ja du såg rätt, jag har bloggat i sju månader! Det måste vi fira med lite äppelpaj. 

Kom precis hem från skolan. Fick sluta tidigare, men stannade kvar en stund med Narin och Tessan. Haha Tessan och jag orkade inte gå, så vi bytte lite kontakter. Men till slut blev vi ju tvungna (stavning) att gå hem, så vi gick. Tessan stannade här en stund och fick ett gelehjärta :) hehe ^^)  Snart ska jag dammsuga och börja packa, åker till strängnäs senare. Jag kanske skriver ikväll, om det blir någon dator. Ha det bra!

/Ida

här får ni dom efterlängtade (iallafall av mig) bilderna.


1. Tessan <3
2. Herkules :) <3
3. Haha Emelie <3
4. Och Randi ;D <3
5. Min "världsberömda" äppelpaj :D

want want want!

Insight - Women's Walk The Walk Pants (Black)Junk Food - Women's Little Miss Chatterbox Hoodie (Barely Pink)Insight - Women's Galaxy Kid Dress (Black/Lurex)

Kort skoldag

Hejsvej, imorn är det sju månader sen jag startade bloggen :) Sju hela månader. Min första blogg :)

Idag hade jag bara tre lektioner, eftersom vi hade håltimma på tyskan igen. Så jag gick genom centrum och lämnade lite låneböcker, sen fortsatte jag hemåt. Nu sitter jag här, ska äta mellis. Snart kommer mamma hem med semlor :) Hon har vart i stan, hoppas hon köpte något till mig ;) Skriver kanske ikväll. Jag tror jag ska kolla på Joey, Vänner och Simpsons ikväll (a). Annars är det nog inte något spec. på tv.  Men vi ses :)

/Ida


Ett kilometerlångt inlägg.

Hallå i rutan, har inte skrivit på några dagar men jag har inte haft tid och ork att sätta på datorn. Men iallafall.

Måndag: Skolan var "rolig", om man nu kan säga så, vi hade inte så många lektioner (a) Fyra för att vara exakt, men två av dom är 80 minuter långa. Vi går ju i X Y Z grupperna på måndagar, så då var jag med Randi hela dan :) Och så med Anja och Emelie, när vi hade håltimma på första lektionen. Slöjden var kul, fast jag tänker inte säga vad vi gjorde. Det får ni se sen :) Sen var det NO, då pratade jag med Pelle om mina "betyg" (a) Fast vi har ju inte betyg, men vi pratade om jag uppfyllde målen eller inte. Det gick väl bra antar jag, fick G+ x)  Efter skolan åkte vi till stallet, var stallvärd och tog hand om Cooper.

Tisdag: Vaknade lite sent på morgonen, men jag hann ändå med tåget till stallet. Vi hade friluftsdag, och då fick man välja ridning :) Så jag åkte till stallet med Emelie, Jennie och Hanna. Dom andra var redan där ;P Vi fick komma överens med hästarna, och jag fick Belle. Hon var lite seg, men för att jag var bakom små ponnyer hela tiden -_-  Men det var kul iallafall :) Sen tog jag hand om Cooper :) <3 Red på kvällen, hade Lollipop. Han kändes också lite trött, och det gick inte så bra att göra övningarna... Men det gick bra att rida :) Om någon förstår hur jag menar. 

Onsdag: Hade håltimma på tyskan, kunde ju ha stannat hemma men jag visste det ju inte så... Men ja hade kul med Tessan å Marre :)  Inget mer speciellt hände i skolan.. Åkte till stallet sen :) Tog hand om Cooper, sen åkte vi hem. Har ätit massor, och duschat. Nu måste jag dra och kolla på Grey´s!  Glöm inte det :) P&K
Föresten, har anmält mig till sportlovsdressyren :) Gissa vem jag ska ha?! Lollipop! :D Det ska bli superkul. Han har gått så fint dom senaste gångerna jag har ridit honom (a) Så jag hoppas att det ska gå bra. Måste träna på dressyrprogrammet.

/Ida

Glad alla hjärtans dag

I efterskott :) Om man nu kan säga så. Åkte till pappa igår, de va mysigt :) Kollade på tv och åt middag.
Imorse vaknade jag hyffsat tidigt, sen åkte jag till stallet vid två. Tog hand om Cooper, sen fick jag rida lite på kvällen/e.m :) Det var jättekul.  Sen fick jag skjuts hem av Sofia, och nu sitter jag här.
Har ätit middag, & så fick en ask med såna där gelehjärtan av mamma :) Mumsar på dom just nu. God kväll.

/Ida


Lite tidsfördriv.

Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär
Hur många kuddar har du i sängen?
Två

Hur många landskap har du bott i?
Ett
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor och skor

Tycker du om kinamat?
Näe
Tycker du om kaffe?
Nej x)
Sover du på någon särskild sida?
Nix
Kan du spela poker?
Nej
Tycker du om att mysa?
Aa :) Speciellt med sköthästen

Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp :)
Vill du ha barn?
Vet inte :P
Föredrar du havet eller en bassäng?
Båda ;)
Vad spenderar du helst pengar på?
Viktiga saker, och sånt som jag jättegärna vill ha (a)
Äger du dyrbara smycken?
Nja...dyrbara för mig iallafall!
Sover du med gosedjur?
Näe, men jag har fortfarande kvar alla från när jag var liten (a)
Vad har du för ringsignal?
Någon som finns på mobilen.

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Vet inte
Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En filt

Flirtar du mycket?
Näe, tror inte det x)
Kan du byta olja på bilen?
Nej
Vilken var den senaste boken du läste?
Nån hästbok, tror jag

Läser du dagstidningen?
Ibland
Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej
Dansar du i bilen?
Haha ibland ;) Det går ju inte att dansa så mycket, men man sjunger ju gärna
Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Nrj tror jag
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Lite om design till bloggen tror jag
När var du i kyrkan senast?
11 oktober 2008. Då Irmis döptes :)


Designändringar x)

Nu är jag nöjd, men det varar väl bara en liten stund...

Ska kolla på Let´s Dance, åker till P imorn :) Ska bli mysigt.
Glöm inte att kolla på fyran kl. 21.30 (a) Hugs
/You know who.

Kärleksbomb :)


Kort skoldag.

Tjena mors! Mötte E&J imorse, och vi gick tsmns till skolan :) Vi började med SO, sen hade vi klassråd. Vid tio kollade vi på Valentines Rock i aulan, det var bra. Sen åt vi lunch, och så hade vi NO. Vi jobbade lite med våran tidning, sen fick vi sluta. Kort dag :) Vi stannade en stund i cafeterian, dom delade ut gratis mackor för typ ingen hade köpt dom under dan. x)
Sen följde E&J mig till centrum och vi bytte batterier på en klocka. Sen orkade dom inte gå några extra meter, så jag fick lämna den själv hos mormor. Det tog typ några minuter, sen gick jag hem. Nu är jag sugen på något att äta... Åt ju mellis i skolan, så jag är typ sugen på smoothie eller nått.. Vi får se vad det blir! Haré bra!

/Ida


Mer besökare?

Prova det här! Jag testade det, och det funkade faktist ;) Allt du behöver göra är att trycka här och sen följa instruktionerna. Helt gratis!  /Ida

De här skulle jag gärna vilja hitta i min garderob

ASOS Jersey Drape Bandeau DressASOS PETITE Contrast Button Through Dress

Soo Lee Scenery Print Contrast Tie Bandeau DressASOS Checked Bandeau DressASOS Satin Bow Front Bandeau Dress
ASOS Soft Ring Detail BagASOS Front Pocket Leather Shoulder Bag

ASOS Stretch Wristband With Cluster Charms
ASOS Enamel Heart Hoop Earrings (+)
ASOS Short Satin Bow With Pear Drop Necklace

Gröna benlindor + Lollipop = ?

Halloj, blogg.se är jättesegt så det blir inga bilder. I skolan hände inget spec. som vanligt x) Vi fick sluta en timma tidigare ung, jätteskönt! Sen skjuts till stallet. dubbelt så skönt. Tog hand om Cooper, sen red jag Lollipop i specialen på kvällen. Det gick bra, men jag har ju fortfarande lite att tänka på ;) Det var iallafall jättekul! Hoppas på honom nästa gång (a). Då ska jag nog ta och låna ett par lindor och linda benen på honom, Sofia sa att jag kunde låna hennes gröna :) Nu måste det bli hårdträning på att linda! Blir det snyggt med gröna på honom tro? Han är fux, för er som inte vet. Det blir inget stall imorn, fast på söndag blir det det tror jag. Skriver imorn efter skolan om det har hänt nått speciellt! Annars finns det nog inget att skriva, lite bilder kanske ;) Kram

/Ida

50-örings makeover :)

Hallå! Det hände inget spec. i skolan idag, Randi och jag har haft kul :) Engelska,svenska,lunch, sen jobbade vi med mässingtråd på slöjden, och sist no. Då ändrade vi färg på 50-öringar, alltså vi kokade dom i nån vätska (kmr inte ihåg vad den heter ^^) och zinkpulver. Då blev den silvrig, sen höll vi 50öringen över gasolbrännaren och då blev den "guldfärgad". Jag tog tyvärr inga före eller efter bilder. Haha på väg till stallet prövade jag och Randi att handla med våra omgjorda 50öringar, och det funkade! Hon kollade inte ens på den. Tog hand om Cooper , den söte <3, i stallet och var stallvärd. Sen kom mamma å hämtade mig vid sju, och vi stannade på donken på vägen hem (a) Sen har jag duschat och kollat på tv. Nu ska jag väl fortsätta kolla på burken :) Vi ses!

/Ida


Världens underbaraste ungar



Mysig helg :)

Halloj. Familjen kom igår, och åkte hem idag. Det har vart mysigt! Vi kollade på melodifestivalen, jag tyckte alla var ganska bra, förutom hon (kmr inte ihåg va hon hette) med låten Snälla snälla.  Tycker inte att det var nå bra! Fick skjuts med dom till stallet efter lunch. Tog hand lite om Cooper, sen åkte ja hem vid halv fem. Inte mkt har hänt sen dess, spelade klart tv-spelet jag har lånat av en kompis. Duschat, ätit middag och nu ska jag äta mammas goda chokladkaka :) Bilder kommer från helgen!

Imorn är det skola igen, suck jag orkar inte. Ja håller typ på och bli förkyld, så jag känner mig allmänt seg! Men men.
Så här ser min vecka ut:
Måndag: Skola, stall (stallvärd,cooper)
Tisdag: Skola, stall (cooper,ridning)
Onsdag: Skola,stall (cooper,ridning)
Torsdag: Vara med "kusin" kanske :)
Fredag: Till pappa?
Lördag: Hos P
Söndag: Stallet (stallvärdsridning

Aah nu måste jag rusa till Gossip girl, hade helt glömt att det börjat! Hugs.

/Ida


God morgon :)

Det blev inget bloggande igår, så jag skriver nu istället :) I skolan var det fortfarande miljötema, så vi redovisade våra planscher (stavning). Det gick bra :) Sen åt vi lunch, och så satte vi upp planscherna i entrén x) När vi var klara fick vi sluta, en hel timma tidigare!  Då åkte Anja och jag till stallet :) Igentligen skulle jag inte dit, men Sofia hade blivit jättesjuk typ så då hade jag Cooper för mig själv :) Han var supermysig. Åkte hem vid kvart över sex ungefär. Det blev ingen bio, för Jennie var sjuk :( Men vi ska väl se den nån annan dag!

Idag ska jag nog inte göra nått speciellt, men familjen kommer på eftermiddan :) Det ska bli kul! Hejdå :)

/Ida


I taket lyser stjärnorna

Tjena mors! Stannade hemma idag, har så ont i huvudet. Det blir inte stall heller :(  Men imorn ska jag nog gå igen! Sen blir det bio på kvällen med tjejerna :) Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Har hört att boken var bättre, men vi får väl se :) Skriver kanske ikväll, annars blir det nog imorn efter skolan.

/Ida


Ny design!

Haha jag har den här designen nu. Ritade den på tyskan igår, och sen tog jag en bild på den och la in som design! x) Det får duga tills vidare.  Föresten så har jag en ny blogg, jag prövar andra sidor än blogg.se för att se hur dom är, om dom är bättre osv, men jag tänker inte avslöja den förns jag vet vilken sida jag ska ha. Kram!

/Ida

20:57

Hallå i rutan. I skolan hade vi bara tyska, sen åkte vi till tumba (studiebesök). Hah vi gick in på Ica & Lidl och frågade lite om miljön.. Fast alla bara stod där och glodde förutom Emelie som frågade om vi fick prata med dom om deras "miljö" typ x) ,Anja som frågade frågorna, och jag som skrev ner allt. Igentligen borde dom andra få åka tbx och göra om allt själva xD Menmen, när vi var klara gick jag, A & E till donken och köpte med oss mat. Sen fick vi skjuts till stallet av E's farfar :)
 
Vi åt i smedjan, sen tog jag hand om Cooper. Det var jätteskönt att komma tidigt till stallet :) Typ inga där, förutom personalen dåra. Sen runt ett-två började det komma folk. Vi övade på caprilliprogrammet som vi ska rida på ridlägret, i lilla ridhuset. Även fast det ska vara större ridbana gick det bra ändå ;) Hah det är verkligen jobbigare att gå programmet utan häst! Sen åkte vi hem, och vi pratade om fördelar & nackdelar med vinter och sommar, läs Anjas blogg :)

Nej nu ska jag gå och ta ut min chokladpudding ur kylskåpet. Det ska bli gott! Bilder kommer kanske. Haré bra!

/Ida


Hot Spot - igen ;)

Tjaba! I skolan är det som vanligt ganska "lugnt", skönt med miljövecka.. Har vart i stallet å tagit hand om Cooper och ridit Hot Spot. Det gick väl ganska bra, han var lite seg bara. Imorn ska vi till Mc Donalds och fråga lite miljöfrågor sen åker vi t stallet x) Så vi åker dit väldigt tidigt.. Skriver när jag kommer hem tror jag! Byebye

/Ida


Think outside the box.

Hejhej, idag i skolan var det ganska lugnt. Vi jobbade med nått papper, sen kollade vi på Wall-E. Haha fett söt han va :) Sen åkte vi t stallet, och jag tog hand om Cooper. Han va supergosig! Stallvärd ska jag vara på torsdag istället. Nu ska jag stänga av! Skriver imorn. Love U

/Ida


Bilder från dagen



1. Baylie
2. Haha Emelies och Anjas uppfinning x)
3. Queen
4. Gitano
5. Banjo
6. Jum jum

Hööks & stall

Hallåj! Idag har jag vart på Hööks och i stallet. Jag köpte inget på hööks, E&J köpte ridskor :) I stallet tog jag hand om Cooper, och så tog jag massor av bilder på ridskolehästarna. Det var full rulle ute i hagarna.. Tyvärr slutade dom hålla på när jag kom... Fast det blev lite bilder iallafall :) Lägger nog in några.

Den här veckan ska vi ha miljövecka i skolan. Varje dag ska vi ta med reklamen vi får hem i brevlådan, och lägga allt i stora korgar typ som står runt om i skolan. Vi får väl se om jag orkar ta med mig det x) Men det är jätteskönt med miljövecka, för vi missar massor av lektioner (a) Imorn ska dom typ bara berätta vad vi ska göra och sånt, typ planering, och sen ska vi kolla på film i aulan. Haha Wall-e ska vi se ;) Sen slutar vi! Och då åker jag till stallet och tar hand om hästen :) Skriver när jag kommer hem! See you

/Ida

RSS 2.0