Bilder bilder



1. Emelies och min lunch i onsdags :)
2. Haha stallvärdsmiddagen, jag hade lite kul med maten..
3. Jennie och Ylva i skolan :) Föresten, grattis Ylva och Tessan idag! <3
4. Jag och Cooper :)
5. Kristallerna som Randi och jag gjorde :)
6. Mina naglar för några dar sen.

SKHLMshopping

Tjena mors! Som sagt, eller skrivit, var jag i Skärholmen och "shoppade loss" idag {#} Jag köpte en vit lite tjockare tröja, ett vanligt vitt linne, gråa jeans, ett par vita örhängen, en mörkgrå tunika och en svart "fin"tröja. Love it! {#} 
Lägger in bilder.

Imorn åker jag nog till stallet med Emelie & Jennie. Jag tror vi skulle förbi Hööks först, så jag kanske köper nått där :) Jag skriver nog när jag kommer hem från stallet. Kameran ska med så jag lägger nog in lite bilder också! Kram! /Ida


15:53

Hallå i stugan! Har inte skrivit på nåra dar, men nu har jag tid :) I specialen i onsdags hade jag Sheila. Det gick inte så bra, och jag är inte nöjd. Men jag får väl hoppas på bättre nästa gång :) Fast då vill jag ha Nova (a) Men vi får ju trots allt utdelade så vi får se vem det blir! 

Igår åkte jag till stallet efter skolan, det var jätteskönt när det inte var så mkt folk där. Det var ju ganska tidigt på dan :) Skötte Cooper, sen åt jag middag med Anna och alla stallvärdar. Vi fick pannkakor, och så tog hon massa foton. Sen fixade vi (jag,emelie,jennie, och anja) och åkte till öppet hus i skolan. Vi va uppe på bilden :) Jag håller på att rita av nåra gula hästar, en målning av någon konstnär typ x) Men jag är inte klar än! Vi fick varsin "bullbiljett" och så hämtade vi varsin bulle i matsalen :) Kollade på nån show också. Sen väntade jag, emelie och jennie på att mamma skulle komma. Haha vi var så trötta och blev jätteflamsiga! Rektorn gav oss varsin bulle, men blev nog lite irriterad på oss x)

Idag i skolan hände det inte mkt. Vi satt lite i biblioteket och jobbade.. Inga speciella lektioner :) Jag gick hem efter skolan. Nu ska jag nog stänga av snart och göra mig iordning. Tessan fyller år imorn, så jag ska hem till henne och gratta henne :) Skriver nog imorgon. Då fyller ju mamma och Ylva år också! Shit, jag kom på att jag glömde mammas present i skolan... Aja det får bli på måndag. Trevlig helg!

/Ida


Rolig dag :)

Jag vet verkligen inte vad jag ska döpa inläggen till.... Men det här får väl duga! Imorse tog jag, Emelie och Anja tåget till Söder. Vi gick runt å frågade massa personer om dom rökte osv. för vi jobbar ju om det i skolan x) Sen var vi på Hästbiten ett tag, och så gick vi till stationen. Vi åkte hem, och emelie å jag stannade på pizzerian innan vi tog bussen upp. Nu sitter jag här, ska åka till stallet snart. Skriver ikväll vem jag red och sådär! Kram kram

/Ida

Hottis

Tjaba, imorse mötte jag Emelie typ tjugo i nio :) Jennie var sjuk ;( Krya på dej :)  I skolan hände inget spec, idrotten va kul :) Haha för ovanlighetens skull. Vi slutade tio i tre, då åkte jag Anja och Tessan till stallet. Haha jag blev på konstigt humör på tåget.. När jag blir det så är det synd om dom i min omgivning (stavning?). I stallet tog jag hand om Cooper, och så red jag Hot Spot. Det gick bra i traven och skritten, men inte lika bra i galoppen ;/ Kanske vill fortsätta med honom nästa gång :) Vi får se. Imorn vill jag iallafall ha Sheila. Nu ska jag gå och lägga mig o läsa! Imorn åker jag, Emelie och Anja in till stan och gör lite undersökningar till skolan osv. Sen åker vi till stallet :) Skriver kanske efter ridningen!

/Ida


stall och hem x)

Okej, nu har jag verkligen idé torka. Vet inte vad inläggen ska heta! Men iallafall, det är väl inläggen som räknas? Idag har jag hunnit med mycket hemma! Jag vaknade runt halv elva, åt frukost och satt vid datorn. Sen plockade jag ur och in i diskmaskinen, sen dammsög jag hela undervåningen. När jag var klar med det gjorde jag mig iordning och åkte till stallet. Fotade massor med Jennie, men jag har inte tid o lägga upp bilderna nu. Kanske blir imorgon.. Åt resten av min  underbart goda pizza (som vi bakade igår) till lunch :) Jag fick lite av Jennies muffin (s?) också :) <3  Sofi berättade att hon har slutat på Cooper, tråkigt :(   Nattade Cooper och pussade på honom, sen åkte vi hem. Jag la in en tvättmaskin, ska ta ut den och lägga in en till sen. Jag har ätit middag, och chokladpudding :) Ska nog ta mig något mer gott.. Gottegris det är jag det! Ha en fortsatt bra kväll.

/Ida


Bilderna från idag och igår!



1. Min stickning :) Har inte hunnit så långt (A)
2. Let´s Dance
3. En mindre version av Vasa
4. Där drar dom upp Vasa från botten (ni ser Vasa på botten)
5. Båtar x)
6. Aktern av riktiga Vasa
7. Fören
8. Min lunch :)
9. Utsikten från restaurangen

Vasamuseet

Hejsan! Som sagt (skrivit) så åkte jag och mamma till stan idag. Vi fick ta buss&tåg eftersom garagenyckeln ligger i bilen, och Syrra nr1 har den anda och tjosan hejsan orkar inte berätta hela historien. Vi gick in på Vasamuseet och jag tog massor av bilder, lägger in några, och sen gick vi lite på Åhléns och H&M. Hittade tyvärr inget, skulle verkligen behöva en ny jacka. Och så vill jag ha en mössa, nya skor osv. Det är så krångligt med min "stil" för att det jag tycker är snyggt passar inte på mig! Jag blir så trött på det.. Jaja vi får hoppas att jag hittar något nån gång :) Nu ska jag gå och hälla upp chips, ska pröva en ny smak idag. Tror den hette Roasted garlic & Salt.. Hoppas att dom är goda :)  Kram

Dagens låt: The Fray : How to save a life

/Ida


Tjena mittbena,

nu är jag frisk :)  Okej så jättesjuk var jag inte, men sjuk iallafall! På måndag blir det skola igen. Igår blev det nått fel på våran dator, så jag kunde inte skriva blogg.. Men när mamsen kom hem fixade hon det :) Hon hade köpt godis till mig från resan (A) Just nu håller ja på å laddar batterierna till kameran, för vi ska åka till stan snart. Jag tror vi ska till Vasamuseet (stavning) och lite annat. Jag skriver och lägger in bilder ikväll!

Jag fuskar lite och lägger in det här nu,

Bok: Harry Potter (på engelska)
Längtan: Till tisdag och onsdag , alltså ridningen
Bild: Lägger in ikväll :)
Ondska: Jag hatar mitt hår just nu.
Låt: Den jag har i bloggen :) (funderar på att ta bort den, det är ju faktist liite irriterande..)
Frisyr: Utsläppt -_-
Fråga: Vet inte x)

Kram Ida


Tråkigt.

Hej, här har ni en sjukling. Jag vaknade imorse av att jag hade skitont i magen.... Suck, jag får väl vara hemma och vila idag! Det är väl bara att plocka fram alla filmer jag har. Ha de gott ;)

/Ida

Popcoorn x)

Haha, är på konstigt humör. Halloj, idag i skolan var det jättelugnt och skönt för nästan alla hade åkt på studiebesök.. Men Jennie och jag stannade kvar :) Och nåra andra. Äntligen är jag klar med min bild på bilden x) !  Vi håller på å ritar änglar, och jag blev faktist nöjd. Lägger in en bild!  Konstigt nog ser den mkt bättre ut i verkligheten än på bild, och jag har lite att finslipa på. Efter skolan fick jag och Jennie skjuts till stallet av hennes pappa :) Stackars Emelie är magsjuk :( Hoppas hon blir frisk snart :) <3 I stallet tog jag hand om Cooper, <3, och hjälpte Jennie lite med stallvärdsgrejorna hon skulle göra :) Jag åkte hem med Tessan ung. vid sex. Nu sitter Anna å jag och kollar på tv med varsin popcornskål, eller inte jag då eftersom jag skriver blogg. Men nu ska jag tbx till tv:n! Krya på er alla sjuka.

/You know who.


Någon som ser vem det är..?


jag hjärta dig.

det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket du betyder.

okänd rubrik.

Tjenamors! Imorse började vi halv nio, jag var skittrött på morgonen! Inte vet jag varför. Skönt iallafall att vi börjar tio över nio imorn :) + att vi bara har fyra lektioner. Ja får se om det blir stall. Iallafall, vi började med tyska. Tessan å jag hann fett långt i häftet som vi håller på med x) Sen va det svenska och musik, vi fick musikläxa... Jag tror jag kan halva x) Efter det va de lunch och jag åt kebab. Haha typ alla luktade vitlök, om man hade ätit såsen. Sen gick det ganska fort, idrott och so. Efter skolan gick jag och tessan hem till mig, och sen till henne. Haha vi har så sjuk humor vi två!  Anna, plus pojkvän, kom hit och lagade middag och just nu är dom ute med Herkules. Mamma har åkt på någon jobbresa, så dom är här under tiden. Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons! God kväll.

Dagens låt: Takida - Handlake village

/Ida

Bilder!

Ta ej några bilder!


1. Emelie o Jennie :)
2. Hah nånting jag tog kort på..
3. Mamma och jag uppe vid Gondolen :)
4. Min No bok
5. Jag
6. Utsikten
7. Randi på no:n idag :)
8. Haha våra kristaller

Stallvärd med Anja :)

Hallå i rutan! I skolan hände inte mycket speciellt, vi gjorde kristaller på no:n x) Haha lägger in en bild, men obs. dom är väldigt små och bilden är suddig så man kan inte se så bra.. Men Randi och jag hade kul iallafall :) När vi slutade åkte vi till stallet, och jag var stallvärd. Anja var stallvärd istället för Tessan idag, för hon ska typ operera nånting i munnen på onsdag.. Hoppas det går bra :)  I stallet hann jag typ inte göra nått åt lilla Coop :/ Men jag gjorde betforn och så hann jag gosa lite med honom :)  Men jag ska dit imorgon också. Hoppas att jag får Sheila på ridlektionen (a) Nu ska jag kolla om det är något bra på tv! Jag lägger in bilder från förra veckan och från idag. Bye bye

/Ida

Stalldag

Hejsvejs, idag fick jag skjuts av syrran till stallet. Eller inte ända till stallet, dem hade så bråttom så dom släppte av mig vid hågelby. I stallet fanns det typ inget kvar till Cooper, den söte <3, men jag tvättade vattenkopp & krubba och lite sånt. Skrittade fram åt Sofia, och fixade Cherokee också. Snart måste jag sova om jag ska orka upp imorgon.. Bilderna kommer kanske senare i veckan x)  Sov gott!

/Ida


Bilder på kläderna jag köpte idag



Tshirten - Cubus
Tjocktröjan - Cubus.  Obs. jag har på mig mina pyjamasbyxor :)
Strumporna - Cubus

Stan med mamma :)

Halli hallå. Idag vaknade jag faktist klockan tio, tidigt enligt mig. Mamma och jag tog tåget in till stan vid lunch, och så gick vi från Sthml södra till Centralen. Tog massor av bilder, men ni får se några imorgon. Köpte en tshirt, tjocktröja och knästrumpor. Carla och familjen är här, nu ska vi kolla på film. Kram kram

/Ida


orkar inte blogga.

skola, stall, emelie och cooper. allt jag älskar, förutom skolan då. dagens låt, Lady GaGa - Poker Face.

Hallå i lingonskogen

Lyssnar på musik just nu, det finns så många otroligt bra låtar men
dagens låt blir ändå; T.I ft. Rihanna - Live Your Life. 

Idag i skolan var det väl ganska tråkigt som vanligt x) Brandlarmet gick vid lunch, men det var typ bara nåra som hade skjutit smällare.. Asså, när man vaknar på morgonen har man bara lust och strunta i skolan! Men det går väl inte antar jag. Efter skolan gick jag och Randi hem till mig och rastade hunden lite, sen gick vi hem till henne :) Vi spelade sims och lite sånt. Haha vi var trötta, och flummiga. Sen följde hon mig en bit hem, och det tog typ tjugo minuter för mig att komma hem, fast det skulle tagit typ fem x) Vi hade kul :) När jag kom hem lagade mamma och jag mat, och planerade lite för imorn. Vi ska äta pannbiffar med fetaost i, något till typ ris och tsatsiki (stavning :$). Mums jag längtar :) Aja här är lite om dagen.

DAGENS VILL HA: 
DAGENS KLÄDSEL:
DAGENS FRISYR: Olika. Mest utsläppt
DAGENS LÅT: (det skrev jag där uppe)
DAGENS PLANER: Sova ;)
DAGENS SAKNAD: Pappa
DAGENS DUMMASTE: Tvn, som bara visade två bra program.
DAGENS DROG: Goda saker som går att äta (nu finns det inget kvar...)
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Jag hittade några laktritsnappar i väskan
DAGENS HUMÖR: Trött!
DAGENS ROLIGASTE: Randi :)

Tjingeling!


Man måste ha hjärna för att experimentera

Haha rubriken, i måndags på no:n skulle vi blanda massa olika vätskor så att det blev olika färger. Randi och jag gjorde tillsammans, och i början blev det bara fel men sen lyckades vi! Och då hörde jag att några killar pratade om att nån inte hade klarat det och lite sånt, så babblade dom typ om att dom va smarta och skit... Ja där har ni förklaringen :) Efter skolan igår åkte vi till stallet, och va stallvärdar. Haha Randi och jag hade fett kul när vi gick över ängen. Jag tog hand lite om Cooper sen också.

Tisdag, det hände inget spec. i skolan. Åkte till stallet, red och fick Nala. Jag valde näst sist. Det gick väl ganska bra :)

Onsdag, idag hände det inte mkt heller. Tyska, svenska, musik, idrott och sist so. Gick hem å fixade lite, sen fick vi skjuts till stallet :) Gjorde lite grejer åt Cooper <3 och så var det första gången i specialen. Vi fick utdelade, så vi slapp ropa upp å sådär... Det är jätteskönt för vi är bara åtta stycken. Men iallafall, Sofia hade skrivit upp mig på Sheila :D Haha jag visste inte om jag skulle bli glad eller inte för jag visste inte hur hon va. Men det var ju kul att hon tyckte att jag skulle prova henne :)  Det gick iallafall bra :) <3 Förutom lite grejor som galoppfattningarna blev lite konstiga..... Menmen hoppas jag får henne nästa gång! :D Hihi är verkligen glad :) Men nu blev det långt inlägg. Bilder från dagen kommer kanske imorgon. Sov gott!
Tänker inte ta bort låten, inte än iallafall, för jag älskar att lyssna på den ;D

/Ida


lite kort bara,

blev otroligt sugen på kladdkaka.

Halli Hallå!

Idag har jag vart i stallet och tagit hand om Cooper. Borstade på Cherokee också. Det var hopptävlingar, så Cooper var nyfiken på allt när jag skrittade fram honom åt Sofia :) När jag hade gjort allt (förutom å smörja) nattade och pussade jag på Cooper. Sen åkte vi hem.

Kom precis ut från duschen.. Ska nog ta mig en panpizza att äta. Sen ska mamma och jag "tea" som vi säger när vi dricker te :)  Vi ska kolla på nått program på femman, kommer ej ihåg vad det heter ^^) Det blev ganska kort inlägg idag tycker jag, men jag skriver mer imorgon efter stallet (tror jag).
Ha de bra!

/Ida


Hej bloggen!

Igår åkte jag hem till pappa, till båten. Vi åt middag, och kollade på film :) Oceans 11 tror jag den hette.. Väldigt bra faktist! Den handlade typ om nåra som skulle råna banker i Las Vegas. Somnade kanske vid halv tolv. Imorse vaknade jag samma tid fast andra siffror, halv tolv. Vi åt frukost i styrhytten, mysigt :) Hihi man kände sig "stolt" över båten när folk gick förbi utanför och pratade om och pekade lite på båten å sådär (a) Jag tog halv tre-tåget hem till mamma, när jag kom hem tog jag en lång dusch och tvättade håret. Fixade mig, sen åkte Tessan och jag till Randi.

Där träffade vi Hanna,Anja,Ylva och Sara också :) Randi öppnade alla sina presenter från oss, hon fick en plånbok och örhängen av mig. Sen gjorde vi pizza och åt massa annat gott. Hihi vi körde mörkerkurragömma, Anja och jag hade skitkul! Haha x)  Tyvärr blir det inga bilder, för kameran glömde jag hemma.

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen. Ska sova, för imorn bär det av till stallet. Till världens mest underbara häst :) Ska åka dit med Emelie o Jennie. Jag skriver mer efter stallet. Puss

/Ida

.

Jag orkar inte mer. Allt blir bara så jobbigt. Även fast jag så gärna vill, blir det bara jobbigare. För varje helg som går. Fan du ska veta hur mycket jag saknar dig när det bara inte funkar och jag inte orkar. Jag vill så mycket , men ibland går det bara inte. Allting har förändrats, allt var bättre när jag var mindre. Vill bara ha tillbaka det. Du ska veta, att jag kommer alltid att älska dig. Så otroligt mycket så att det inte går att förstå. Men ibland, blir allting bara kaos.. Hoppas att du förstår mig, för annars fungerar det inte. Varför måste allting vara såhär?

Jag älskar dig.

skola igen! -_-

Hejsvej, idag va de skola igen. Vi har nytt schema, så vi börjar tio över nio på torsdagar. Skönt idag, men imorgon börjar vi tjugo över åtta :'( Hah jag kommer aldrig komma upp. Får väl gå å lägga mig snart! Mamma och jag sitter å dricker te och äter lussebullar :) Efter skolan åkte jag till stallet med Tessan. Ja gjorde saker åt Cooper, den goshästen :), och gjorde iordning Cherokee åt Sofia. Cherokee var tyvärr inte lika mysig idag ;) Men det var för att hon va hungrig. Imorn åker jag nog hem till pappa. Sen ska jag hem till Randi på lördag :) Måste köpa present till henne! Det får bli på lördag tror jag.. Jag skriver kanske efter skolan imorn! Kram kram




1. Emelie *jobbar hårt*
2. Jag läser min häst x) ;)
3. Cherokee :)

/Ida

Bilder



haha på bild 5 ser det ut som jag har värsta stora fejset x)
COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER!

mys :)

Hejhej, idag blev det stall. Tog hand om Cooper, gjorde iordning Rollette (stavning..) och sadlade av Cherokee. Cherokee va lika gosig idag igen :) Gosade massor med Cooper också, han var nog dubbelt så gosig. Mycket gos idag !x) Imorn börjar skolan... Jag längtar inte! Hoppas att vi slipper börja med vanliga lektioner första dan. Det kanske blir stall efter, vi får se.  Nej nu ska jag ta mig en havreboll :) Jag lägger in några bilder på Jerry och Emelie från dagen. Kanske några på lite annat också ;) Haré bra

/Ida


Tjenamors

idag tog jag bussen upp till Anja och va några timmar med henne. Vi spelade guitar hero, kollade film och lite annat :) Det va kul, även fast jag inte är så jättebra på guitar hero ;) Mamma kom och hämtade mej vid typ halv åtta, och nu sitter jag här å äter midda. Ska se en film, som börjar nio.. Kanske blir stallet imorn, men man vet aldrig. Det kanske inte finns nått och göra.. Men men, annars får jag väl hitta på nått med mamma. Fast Anja sa att jag skulle ta med mig kameran och fota när dom hyr imorn.. Jag får se. Bye bye

/Ida

Sorry :)

att jag inte har bloggat på ett tag. Hihi kom på att jag inte har bloggat sen förra året! Men, på nyår var jag i södertälje med mama. Det va trevligt :) Sen firade jag nyår med världens bästa emelie i torsdags ;) Eller ska man säga fredags, eftersom det är klockan tolv. Det var sjukt kul! Haha jag lägger kanske in foton imorn. På fredan åkte vi med jennie till SKHML. Såklart glömde jag plånboken, så jag kunde inte köpa nått -_- Men jag hittade typ inget iallafall. Efter det sov dom över här hemma :) Vi åkte till stallet på morgonen, och red stallvärdsridning. Igentligen skulle jag ha Nova men hon gick kurs :( Fast jag fick Kask :) Det gick faktist bra! Efter det gjorde jag iordning Cooper, och så mötte jag Sofia och vi bytte hästar. Hon hade ridit Cherokee, och så skulle hon rida Coop. Cherokee va söt :) Hon var gosig också! När jag hade pysslat om henne gick jag ner till stora ridhuset, och så fick jag trava av Cooper :) Hehe det gick inte så bra, men det gick lite bättre i slutet. Det var iallafall roligt!  När jag hade fixat klart med honom åkte skjutsade mamma och jag hem anja, emelie o jennie. Sen åkte vi till strängnäs :) Jag tycker att det är otroligt dåligt att dom inte har lampor längs hela motorvägen! Det borde dom faktist ha. Bara för att man kommer utanför dom stora städerna betyder det väl inte att man inte får se något på motorvägen! Jaja, vi kom fram till Carla välbehållna. Vi åt middag och kollade på tv. Vi prövade ett nytt spel också, barnen tyckte det var kul. Och jag också ;D

Imorse vaknade jag av barnen som typ satt och bråkade. Hihi dom sa att dom hade sett Herkules sitta i soffan på morgonen x) Vi åt frukost och spelade Madagascar 2, sen åkte jag och mamma till andra systern, Anna :) Det var jättemysigt där! Jag blir så avundsjuk, man vill nästan flytta hemifrån direkt :) Hihi jag kollar på tapeter till mitt rum, och jag hittade en snygg. Fast den kostade 2 350 spänn ;/ Jag får väl hitta något annat! Nu har jag nog ätit upp allt gott i det här huset. Inte allt, men jag blev väldigt sugen på chokladpudding nu.. Men jag har borstat tänderna så det får bli en annan dag :)  Jag måste få lite sömn snart, men först ska jag kolla på film ;) Jag kanske somnar till den... Vem vet!

Ciao /Ida


RSS 2.0