one way, or another

Hallå igen ;) Kom hem för kanske en och en halv timma sen. Har inte gjort så mkt, druckit massa te. Har fått ont i halsen -.- chattat och surfat på facebook har jag också ;)

har inga alls planer för resten av kvällen, inte ens något bra tvprogram. Tror jag..? det måste jag kolla!
vi hörs, puss

sitter i skolan

Slutade egentligen tio i tre, men vi stannade kvar för å jobba lite. Hehe okej inte för att jag har jobbat något men (a) Hah har mest suttit vid datorn. Vi körde hårdpass på idrotten idag xD Haha men jag kommer få tränigsvärk.. Har ont redan x) På hemkunskapen lagade vi pasta & korv x) Sen har vi haft svenska typ.

men nu ska jag och Emelie gå tillbaka till dom andra i klassrummet, vi hörs senare. puss

monday

sorry för dålig uppdatering men nu måste jag göra iordning mig. sen sticker jag till skolan! hörs ikväll <3

söndag

morn morn :) hehe är faktist ganska stolt över mig själv, gick upp vid tio idag ;) har inte gjort så mkt, ätit bara typ. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag! smsa om nån vill hitta på nått! :)

ha det bra /ida

två av tre tröjor jag köpte idag (älskar den sista (a))


stan med M

hejhej :) idag har jag vart i stan med mamma. köpte tre tröjor och en cardigan. är nöjd :) Drack chailatte på nått café också, det är faktist väldigt gott!

orkar inte skriva så mkt mer xD lägger in bilder på det jag köpte. ha det bra, och glöm inte att kolla på Sagan om dom två tornen ikväll ;)

29/8-09

god morgon! vaknade för typ en timma sen, hade en underbar dröm inatt! men den tänker jag inte berätta här ;) tyvärr haha. vet inte vad jag ska göra idag, får se. men vi hörs lite senare! bye bye

Sagan om ringen

Nu ska jag kolla på den :) Den går på trean, kl åtta! puss på er, hörs imorn

löön

Hehe såg nyss på kontot att det hade blivit påfyllt! Gu va skönt, fast jag ska försöka att spara lite ;) Nu känner jag mig rik! Eller, rikare* iallafall..

Ska kolla lite på tv nu, hörs sen

fredag - äntligen!

hallå där, kom precis hem från skolan. Hade håltimma dom två första lektionerna, om jag hade vetat det hade jag antagligen stannat hemma och sovit istället :p, men E och jag åkte in till stan :) mysigt! Vi hann inte göra så mkt, men drack chai latte på waynes, och gick in på H&M och åhlens.  Sen åkte vi tbx till skolan, gick motionspass och åt lunch. Efter lunch hade vi två lektioner, en kort och en lång x) Klassråd, och sen typ 120 minuters NO. booring säger jag bara. Men idag var det faktist helt okej.

Hade sällskap med Randi på vägen hem :) Vet inte vad jag ska göra nu... Film blir det ikväll iallafall, sagan om ringen. Har faktist aldrig sett dom filmerna (a) men det ska det bli ändring på, alla tre visas den här helgen. Fredag, lördag och söndag.

Men hörni, vi hörs :)

dagens bild får bli på denna heting ;)


ida och marre på väg genom centrum

Jag slår Marre lite lätt på armen
M: Aj jag har ett blåmärke där!
I: cause i´m Edward Cullen!

haha såhär trodde jag det var:

M: Aj nu fick jag ett blåmärke där!
I: cause i´m Edward Cullen!

haha jag trodde hon menade att hon fick ett blåmärke, även fast jag inte alls slog henne hårt. Och Edward är ju stark, så ni fattar resten? Haha marre och jag garvade aslänge, men jag antar att det var för att vi var trötta och skitflummiga (a)


ny design!

nu är jag trött på den gamla designen, så har tagit bort den. En ny kommer snart hoppas jag, nån som har lust och göra en till mig? jag har PH men är inte så bra med det (a)


want´s :)

ursäkta att bilderna blev så stora, men ni får bläddra ner helt enkelt :)

(jackan)




long day..

Hej där. Försökte blogga idag, men killarna var omogna som vanligt och stängde ner hela skiten. Aja, vi får ta igen det nu ;) Den här dan har vart riktigt lång.. Började halv nio, slutade halv fyra nästan.. Efter skolan åkte jag med Risto&barnen till heron, risto köpte lite grejer. Sen åt vi på Max (a) Haha.

Nu ska jag antingen surfa på datorn, eller så ska jag väl vara social vid tvn :) Haha x)
vi hörs imorn, puss


bad update, i know!

förlåt för dålig uppdatering, men jag orkar helt enkelt inte blogga. Jag kommer inte ta bloggpaus men kanske inte blir så duktig bloggare. Aja ni får stå ut med det ett tag.

Idag hände det inget spec. i skolan.. Var med Anja på eftermiddan :)
åkte hem vid halv sex typ. handlade på willys, och åt på donken (a) Efter det har det inte hänt mkt här, tvtittande och facebook surfande ;) Nu ska jag ta mig något att äta. vi hörs, ha det så bra!

Tisdag 25 Augusti

Hallå där, kom hem för en tag sen. Har duschat, och gjort iordning lite mackor och oboy (a)

Idag tog vi skolfoto, jag blev inte bra som vanligt. Usch jag är verkligen missnöjd! Och så mitt i allt började jag gapskratta också, typiskt mig börjar alltid skratta på dom mest opassande ställen.
Men men, han sa att det blev bra (inte för att jag tror honom...).

Efter skolan gick Marre och jag hem till mig :) Hämtade ridgrejor, sen åkte vi till stallet. Asså jag har typ inte gjort nånting, ätit, gått runt och hållt folk sällskap xD På kvällen var det ridning, valde sist och fick nova. Det gick verkligen inte bra! Asså hon lyssnade inte på mig och jag lyssnade inte på henne xD haha nej men asså det funkade helt enkelt inte..

Jaja, jag får väl jobba på det. Nu ska jag äta klart, sen ska jag nog lägga mig. Är helt slut! Kommer definitivt ha träningsvärk imorn. Men vi hörs :)

puss /ida

nu,

ska jag käka tandkräm ;) haha men borsta tänderna. vi hörs imorgon! god natt

dagens outfit

höhö ignorera den där lilla apan i bakgrunden :)

några bilder från hemkunskapen

   

no headline :)

Halloj igen (; har inte gjort så mkt sen jag bloggade för ett par timmar sen. Har läst och ätit middag. Juste fotat dagens outfit har jag också! Det kommer om en stund.

Imorn är det skola igen, ofc ;P Emelie och jag ska få våra skåpsnycklar. Jag fick en idag, men den funkade inte i något av skåpen så vi lämnade tillbaka den. Men vi ska gå tillbax imorn och se om han har fixat det.
Hah Emelie får betala 50 kr, men hon får tillbaka dom sen efter nian. För dom har tappat bort nyckeln till vårat gamla skåp i paviljongen, så då kommer dom inte få tillbaka dom 50 kronorna.. Man tappar lätt bort saker! Haha, fråga bara mig.

Men, nu ska

Måndag v.35

Hallå där :) Skolan idag, ganska kul faktist. Inget spec. precis, men bakade scones på hemkunskapen. Och drack te till det ;) Riktigt mysigt!

Efter skolan åkte jag, Marre, E & J till tumba och kollade lite i affärer. Jag skulle köpa en ny penna eftersom jag har lyckats ta sönder min (:@), men sen kom jag på att man kan knyta fast den på något sätt på kalendern. Så där sparade jag lite pengar ;)

Justeja, haha mamma sa att hon har höjt min månadspeng så nu får jag 500 :) Det är bra, för om jag t.ex köper ett par skor nu så är jag helt pank. Men nu kanske jag får lite över ;)
Haha. Men nu ska jag nog gå upp och fixa lite med mitt rum elr nått. Förmodligen läsa också.
Vi hörs senare ikväll, pusshej

söndag..

halloj! idag cyklade jag och M in till stan. okej vi tog tåget men vi cyklade från och till stationen (a) sen cyklade vi inne i stan också, gick på den där matgrejen i tantolunden, och så åt vi på loopen. 
Haha en lite rolig grej som hände, en kille gick förbi mig och ba "snygga byxor!" ja ba öh.. tack? haha blev så förvånad xD

Har inte gjort så mkt här hemma, gjort varma mackor :) och kollat på tv. Skulle egentligen ut å springa med T, men pallade inte eftersom har cyklat ganska långt idag.. Vi får ta nya tag en annan dag!
Imorn är det skola.. suck! det ända som är bra med det de är att jag får ha min nya outfit :) haha.

vi hörs imorn, kanske på morgonen. puss
förlåt förlåt, bilder kommer snart

det här köpte jag

 

22/8-09

Halloj. Kom precis hem från skärholmen, har vart där och shoppat med M. Köpte en gul tröja (haha låter konstigt kanske men jag älskar den :D), ett vanligt vitt linne, ett par skor, och jeansleggings. Är väldigt nöjd :)

nu ska jag fortsätta surfa på facebook, vi hörs senare! /Ida

hallå där

Vaknade för typ 40 minuter sen, sitter här och äter frukost.
Vet inte alls vad jag ska hitta på, alltså överhuvudtaget. Nu har jag ju inte cooper och ta hand om längre, man kanske borde satsa dubbelt så mkt på skolan? Det där lät tråkigt. Men men vi får väl se vad jag hittar på..

men vi hörs väl senare /ida

<3


<3


här är en bild från ung08


okej jag är fulaste, jag vet.
Den finns här. HAHA läs texten om oss (a)

21/8-09

var ju i stallet idag, som sagt. åkte hem vid fyra/fem typ, vi fick skjuts över ängen av fam synnerdahl :) tack!  Har inte gjort så mkt när jag kommit hem, duschat och ätit. Ska kanske ut snart, får se vilka som hänger med! vi hörs iallafall imorn, om inte senare. puss&kram

cooper´s

nu har han åkt... saknar honom redan! usch så jobbigt det var när vi lastade, och sen när dom åkte. ville bara springa fram och släppa ut han igen!  men han kommer iallafall tillbaka, och de känns bra.
älskar cooper ♥


sitter hemma hos E&J

båda sover, jag borde nog också göra det. ska upp om ca sju timmar -.- .... men aja vi hörs imorn.. kram

.....

åh den här dagen har verkligen vart skit. först skolan, fast den var ändå okej eftersom vi gjorde typ inget. och jag ser faktist lite fram emot det här skolåret men ändå.. Sen när man kmr till stallet finns det typ ingenting att göra kvar, så jag fick rykta, tvätta v-kopp och ta hand om araben. 
Älskade hästen var jättegosig idag, vi stod och mös jättelänge. Cooper alltså.

Sen har allting varit ganska bra, men är så HIMLA irriterad på en speciell person. Nej jessica, det är inte du. tänkte att du kanske skulle tro det, om du läste.
allt är bara så himla skit just nu! vill verkligen verkligen inte att cooper ska åka... kommer sakna honom så oändligt mycket!  vet inte hur jag ska göra..

♥♥ jag älskar alltid cooper mest av allt ♥♥

araben again :)

Tjena! Åkte ju till stallet idag, som sagt. Har gosat massoor med cooper, han var jättegosig idag!
Red araben på kvällen, sjukt härlig som vanligt. Fast ofc så gick det bäst i slutet -_- Men då blev hon fin :) och så hörde man "och så saktar ni av till skritt och ger långa tyglar". Man blev ju lite irriterad xD men men, får väl hoppas att man får en ny chans imorgon.

juste. imorn ja. Usch, skola! Fast vi ska bara vara där typ en och ½ timma. Sen drar jag till stallet och världens bästa cooper :)<3

Köpte en almanacka idag också, en svart. Och en rosa penna. Matchade faktist :) Är nöjd med inköpen.

nu ska jag nog gå upp och fixa kläderna på soffan. Som vanligt är soffan full med kläder.
Men vi hörs imorn :) hejsvejs


dagens låt ;)


bilder kmr snart!

hehe förlåt för att jag har varit så dålig med uppdateringen av bilder, men jag orkar helt enkelt inte! Men jag ska ladda upp bilderna från kameran idag, det har jag bestämt. Sen får ni väl tjata på mig helt enkelt! :)


Tisdag

Halloj :) Haha det funkade inte så bra igår, eller asså jag kom i säng typ fem över elva men kunde såklart inte somna förns halv två. Läste ganska mkt också (a) Och idag så vaknade jag tolv. lyckat! 

Snart så ska jag iallafall åka till stallet och ta hand om coopiloop, och sen äre ridning på kvällen.  Dör om jag inte får araben :o haha okej nej inte direkt, men vill väldigt gärna ha henne iallafall.

Skriver nog när jag kommer hem. puss på er!

nya mål

Nu måste jag nog gå och lägga mig, så att man orkar upp någorlunda i tid imorn. Har bestämt att nu när skolan börjar måste jag vara i säng innan elva.  Så då har jag lite bråttom nu, om jag ska borsta gaddarna och sådär.

god natt!

i´m home (:

Hallå där (: Nu är jag hemma! Haha hade jättekul i stan. Köpte en väska, och hittade tre kalendrar jag vill köpa. Fast köpte ingen av dom, det får bli en annan dag. 

nu ska jag kolla på film, får se vilken det blir. vi hörs!

god morgon (a)

Haha nu har vi ätit frukost, eller ja dom andra sitter fortfarande kvar å käkar. Vi somnade typ fem, vaknade typ ett. Vi drar in till stan idag, får förhoppningsvis med mig lite skolgrejer hem. 

Men nu måste jag vara lite social, vi hörs! puss


herregud vad jag är seg

den här låten går i mina hörlurar just nu.

Tjenixen! Var som sagt i hos coopi idag, supersötaste hästen :) hehe blev inte så mkt gjort, men massor av gos fick han som vanligt.  Åkte hem typ vid sex. Haha E,J, Tessan och jag "stor"handlade på willys :) Det var kul (a)

Sen lagade jag mat, köttbullar och mackaroner á la Ida. Mumsigt ;)  Ska duscha & tvätta håret sen drar jag och Tessan hem till E&J och sover över. Synd att Anja inte kunde va me bara :(

aja vi hörs väl innan vi drar till stan imorn , PUSS

the voice

Hallå där :)  Kom hem vid tolv igår, vi hade skitkul verkligen! Åkte in vid fyra med Tessan, mötte Emelie&Rebecka på centralen. Vi gick runt i affärer, sen gick vi ner till kungsan. Vi va där typ två timmar innan. Men vi väntade ;) Först fick vi bra platser men efter ett tag blev det helt tjockt med folk, så vi knuffade oss fram till dom andra x) Och med dom andra menar jag Emelie W,Jennie,Anja, Emilia och Micke. 

Sen hände det inte så mkt mer, ja förutom alla artister dåra :b
"träffade" en skitsöt kille, inte direkt träffade men han råka slå till mig i huvudet och lite sådär . Hehe ja bara skrattade typ (a) Lite pinsamt var det.   Iallafall, tappade bort honom sen..  
Det slutade vid halv elva, då gick vi till centralen och tog tåget hem.

Har verkligen haft jättekul! :)  Snart ska jag dra till cooper, ska bara äta lite och så först.
Vi hörs!

kläder?!

ursäkta, men vafan ska jag ha på mig på the voice?! Har klurat på det i flera dagar.. och eftersom jag inte har nå pengar kan jag inte köpa nått heller.. usch, klädångest!

vill ha den här + en spec. kjol från hm. köpa dom till mig? :)


lördag

God morgon :) Sitter och pratar i telefon med tessan. Ska snart dra hem till henne. Vi ska fixa oss till the voice ;) Sen åker vi in, ska typ kolla lite i affärer, gå på ung08 och äta innan the voice. Och så ska vi möta rebecka och emelie :)

Nej nu ska jag äta frukost, vi kanske hörs innan ;) puss

bilder på nya färgen (:



day 'n' night


fredag

Tjo :) Har vart med Tessan hela dan idag, vi har bla annat tonat mitt hår (bild kmr snart), åkt massa buss och tåg, vart i stan på ung08, och massa mer (: Hah när vi åkte så var det varmt så tessan tog shorts, sen när vi kom dit började det hagla, regna och åska xD Haha tajming. Vi gick iallafall in på åhléns och provade hattar (a) Haha fett kul vi hade! Bilder kommer snart förhoppningsvis, eftersom tessan fotade med sin mobil och hon laddar aldrig upp dom typ! Haha får tjata på henne ;)

Aja, vi har iallafall haft skitkul, och de kmr bli ännu roligare imorn på the voice!
vi hörs .)

i am brunette

Hehe, bilder kommer när jag kommer hem sen :) vi hörs, ciao

hur mkt är du värd? ;)

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr


ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[x] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr


DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr


HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN ?
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[x] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr 


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA] - INTE PÅ KLÄDER!
[ ]Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr


ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd 37 650 ;) Haha ^^


Tessan slaggar här

sov hos henne igår, idag har vi typ inte gjort nånting x) Vart ute med Wilma, kollat på film och ätit. Höhö ^^)  Och nu ska vi kolla på en till film, får se om vi har något gottigt till den. (Inte för att jag tror det men man har ju hopp :D) ;) 

hittade en bild från igår,

höhö jag till vänster ^^ sen jennie, tror jag :b, marre och tessan.
emelie kom inte med.. höhö jo lite, det är hon som håller i påsen ;)

Juste, imorn ska jag tona håret :D Ska fixa brunt, äntligen. Hoppas bara att det blir snyggt (a) Är så trött på min hårfärg ^^ Vad det nu är :b
jag uppdaterar imorn! puss o kram


Han log, jag dog.

Åkte in med Tessan idag till ung08 :)  vi gick runt lite i affärer, och sen till kungsan. Vi mötte E,J och marre där också :) Fast sen åkte dom hem, och vi gick runt lite till. Nu är vi hemma, ja ska äta snart. Sen kmr Tessan till mig, vi ska ta me lite kläder hem till henne och så ska vi snacka om vad vi ska ha på oss på lördag ;) För då drar vi till kungsan igen, till The voice! Nån mer som ska dit? Vi ses väl där ;)

nu är pastan klar, ska fixa nått till. Vi får se om jag bloggar mer idag, annars så hörs vi imorn!


the arabian

älskar att blogga till den här låten ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ACOGPi6ZwaY

Idag åkte jag till cooper :) Har saknat honom så mycket!! Gosade massor ♥
Sen var det ridning, första för terminen. Fick Araben utdelad :) Hon var jätterolig att rida, väldigt smal men inte så känslig som jag trodde att hon skulle va. Men det var iallafall jättekul :) Hoppas på henne nästa gång, och i specialen! Annars vill jag ha min kära lilla böna ;)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt race i att äta mackor. Okej haha där ljög jag lite, men har faktist ätit ett par stycken :)
haha vi hörs

H&M shopping

Sitter och kollar på hm´s hemsida. Har hittat massor! Kläder, väskor och tillomed grejer hem ;)
Vill så gärna beställa hem! Men är ju helt pank, äger sisådär 60 spänn.. Dom där skorna jag köpte ruinerade mig x) Haha så jag får väl vänta tills den 25:e eller vad det är.

hehe mycket svart blev det x) Men det mesta finns ju i andra färger, så jag kan ju välja. Iallafall, jag lägger in lite av det jag gäärna skulle vilja ha och som jag behöver :)

 

1. kjol
2. klänning
3. bikini
4. jeans
5. skärp
6. väska
7. pannband
8 & 9. kuddöverdrag
10. hårnålar

köp åt mig ! (a)


v. 33

Tjenamors! 
Idag vaknade jag faktist ganska tidigt, för att vara jag. Halv tio (a) 
Ska väl inte hitta på nått speciellt på dan.... Carla och dom kanske åker hem imorn, kanske åker hem idag. Vet faktist inte. Men vi får se helt enkelt ;b

ska väl fixa nån lunch sen.. Allt jag har planerat x) haha. Men vi hörs väl! kram


kvällsinlägg

tjenixen! sitter här och väntar på att äggen ska bli klara :) Haha vi ska äta äggmackor. Idag har vi inte gjort något speciellt faktist, mest varit hemma. Stora K har varit på kalas hos en nybliven kompis här, kul :) Han och Mellan har vart ute och lekt massor idag med alla andra barnen här. Roligt att dom hittar kompisar här (:

Imorn har jag inte planerat nått. Men har ju familjen här så man vet aldrig vad man hittar på.
Vi hörs nån gång (: haha, ciao


090809

Hejhej

Idag skulle jag egentligen till stan med tessan men jag är förkyld så orkar inte, och så kan vi inte vara där så länge som på en vardag om vi åker nu.. Men familjen är iallafall här, mysigt (: Dom ska typ stanna till imorn. Sen på tisdag börjar ridningen! Det ska bli kul, vill ha bönis <3 
Specialen börjar veckan efter, och då börjar skolan också.. -.-

snart åker cooper.. kommer sakna honom så oändligt mycket! den sötisen. måste åka till stallet mer innan han åker!

Aja, ni får ha det bra. /ida


haha ni måste lyssna

http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4

pickning och grillning på stranden

Hallå där! Idag var vi på picknick i Tantolunden. Nicklas fyller år så hela familjen var där (:
Trevligt! :) Sen åkte vi hem, bytte om och lite sånt där och så åkte vi till Lida och grillade. Mysigt :) Nu har barnen gått å lagt sig, bara jag, M, risto och carla uppe. Och hunden ;b  Imorn ska ja typ till stan, men jag kanske skriver innan (fast inte så troligt.) Ha det bra

från wikipedia

Så länge vi båda andas är den sista delan ur Bellas perspektiv. Meyer har påbörjat en bok vid namn Midnight Sun, vilken beskriver händelserna under Om jag kunde drömma, fast ur Edwards perspektiv. Delar av projektet publicerades i ett tidigt skede olagligt på Internet, men Stephenie Meyer har trots detta beslutat att slutföra boken.

Woho! :D

film

halloj (:

vet inte riktigt hur jag ska börja, men aja idag var M och jag iallafall å badade på lida. Mötte tessan där också :) Sen åkte vi och handlade mat, och köpte en madrass på IKEA. Sen kom Carla m. familj på eftermiddan :) Mysigt!

Kom in för ett tag sen, har varit ute med Tessan,E & J <3 kul å träffa dom! haha
Nu kollar vi på Hitch, asså jag, M och Carla.

vi hörs väl imorn. då ska vi åka till Anna&Nicklas, för Nicklas fyller år. hare bra /ida


förlåt för ganska dålig uppdatering

hehe jag vet, har varit en ganska dålig bloggare. Men ibland orkar man bara inte blogga (a) Igår åkte M och jag till Farsta, jag köpte ett par foppatofflor. Rosa ofc (a) haha. Sen åkte vi och badade på Lida, Tessan var där med sin familj, men dom skulle precis åka :/  Iallafall, vattnet var ganska varmt och det var skönt å bada. Sen åkte vi hem och grillade. När jag hade ätit klart så kom Tessan och vi kollade på bring it on ;) sen följde jag henne hem.

Idag tror jag inte att ja ska hitta på något speciellt... Typ till bibblan och låna en bok (tyvärr inte Så länge vi båda andas för det är 22 reservationer på den!!). Och så ska vi väl handla. Sen kommer Carla m. familj :)

men hörni, vi hörs!

tjena tjena :)

har vart hos coopen idag (: sen har jag vart med tessan, följde henne en bit hem nyss. Vi har sett Ice age 3, och sen början på Wild child. Nu ska jag fortsätta ;) Vi hörs imorn ♥

my shoes


tjo bre (:

Idag har jag vart i stan med Tessan<3 Vi gick av på Södra. Gick i lite affärer, sen köpte vi dricka på donken vid slussen. Sen gick vi till drottninggatan och gick lite där. Kollade efter min mobil, och på the phone house kostade den typ 1900.. Så jag köper den nog på typ netonnet när den kmr in eller nått x)

Köpte mina älskade skor också :D Haha inte dom jag hade planerat att köpa, men ett par andra snygga x) Lägger in bild ;)   När vi blev "trötta" haha gick vi till centralen. haha vi såg nåra killar som glodde, så vi glodde lite tillbax. sen gick vi lite längre bort, för tåget kom. Och haha så när vi hade satt oss så gissa vilka som kom och satte sig brevid. Haha ;)

Men aja, ja tog bussen hem sen. Har ätit middag och sett klart HP :)  Nu drar jag ut med Tessan ;) Vi hörs imorn


tisdag

Hallå i stugan (: Tessan väckte mig halv elva, som planerat haha ;) Nu har jag typ ätit frukost och lite sånt.. Ska börja fixa mig snart, för vi ska ju in till stan idag ;)  Ska kolla efter "min" mobil, måste hitta den!

Aja vi hörs sen, puss


Harry Potter and the Goblet of fire

Den ska jag se nu. På datorn ;) Hihi Robert Pattinson är med i den + Daniel Radcliffe (ofc). Två flugor i en smäll :D Haha, men imorn fortsätter jag på Gotlandsveckan. God kväll


ingen rubrik

Halloj :)  Mobilen jag ville köpa (W350i) fanns varken på Mediamarkt eller Netonnet.... Men imorn ska jag kolla efter den, för Tessan och jag ska till stan :)

När vi hade vart på Mediamarkt åkte vi till frissan, och klippte mormor. hah :b  Sen åkte vi till Gröna stugan, vid lötsjön, och åt "middag". Dom hade ingen varm mat för dom skulle typ precis stänga -.-  Haha, nån annan som har vart där idag? :) ;)
hahahaha tessan fattar, och anja tror jag

Sen var vi tvungna att åka hem typ.. Mamma släppte av mig hemma. Sen har jag inte gjort så mycket, ätit middag, surfat lite och ätit upp min Ben&Jerry. Duschat har jag också ;)
Nu ska jag kolla på HP 4! ciao

dagens låt


Måndag 27 Juli

Mamma och Yvonne åkte ut med bilen nånstans, och Anja och jag stannade hemma. För klockan två skulle hovis komma :)  Vi kollade på när han "klippte naglarna" på easy, och Thrust fick nya dojjor.  

Haha måste bara berätta att Anja och gick på väldigt mycket promenader under den här veckan x) Haha för ibland fanns det helt enkelt inte mkt att hitta på. Så på måndan gick vi på två promenader med barnen.

Sen på kvällen kollade vi på Stardust med barnen och Emma :) Haha disken glömde vi också.
bilder kommer

Söndag 26 Juli

Har inte skrivit så utförligt om dom närmsta dagarna, men lite har jag skrivit.

Vi åkte in till Visby på söndan. Gick inom ringmuren och lite sådär. Jag och Anja köpte Gotlandsbyxor ;) Sen åt vi saffranspannkakor :) Det var faktist gott. 
På kvällen red jag Thrust i mörkret för första gången. Han var rolig att rida :) Han testade mig lite, som Mima sa att han skulle göra, men det gick bra ändå.
bilder kommer

Lördag 25 Juli

När vi kom fram till Gotland var det mörkt. Klockan var ju faktist 02.55 ;b Vi åkte till Fole, där vi skulle bo. Tror det är ca en mil från Visby.  Vi hyrde stugan av min syrras kompis, Mima :)
Vi packade upp och bäddade, sen gick vi och la oss. 
Jag kommer inte riktigt ihåg när vi vaknade.. Men jag antar att vi sov ut x) Först åt vi frukost, och hälsade på alla. Inklusive hästarna ;) Thrust, Pepsi och Easy.  Thrust är en stor brun häst, och dom andra två är små shettisar. 
Sen smörjde vi :) Haha det fanns grejer som dom inte använde som inte hade blivit smörjda på ett tag. Så jag tror dom grejerna mådde bra av att bli smörjda ;) 
På eftermiddan gick vi på promenad med shettisarna :) Jag, Anja och så Mimas barn Elias och Adam.

Dom tipsade oss om ett kalkstensbrott som ligger i närheten där, och dit åkte vi. Bara mamma och Yvonne badade ;b

Sen tror jag inte att vi gjorde så mkt mer ;)
bilder kommer


Fredag 24 Juli

Till Gotland

Vi hämtade Anja ca halv nio. Vi hade packat in allt i bilen, Herkules låg i bakluckan och cyklarna var fastspända. Anja och jag fick sitta instuvade i baksätet, bland nästan all packning. Vi var ju trots allt fyra personer, så det blev ganska mycket.

Sen bar det iväg mot Nynäshamn. Vi skulle hyra stuga en vecka på Gotland. När vi kom till Nynäs gick vi en promenad med Herkules, och kollade runt lite. Sen satt Anja och jag å spanade efter killar ;) Haha!  Båten gick 23.30. När vi hade gått på åt vi mackor, och gick runt och lyssnade på musik. Sen satte vi oss i vilstolarna och försökte sova lite, men det gick inte så bra ;) Haha.



Måndag

god morgon! som sagt så ska ju vi köpa ny mobil till mig idag. Om vi hittar nån dvs. Men vi får väl hoppas på det :)
det finns inte så mkt att skriva, så jag sätter väl igång med att skriva om gotlandsveckan.
håll utkik!

Söndag

Halloj! Idag har jag inte gjort så mycket.. Var å handla med mamma på Maxi. Hah det får mig och tänka på gotland.. Anja fattar x)  Sen har jag packat upp, löst korsord och lite annat (: Har också kollat på tv och ätit Ben&Jerrys. Half baked ;) Den godaste ju ^^)   Nu ska jag nog kolla på nån film eller nått. Ha de bra :)

/Idasaknar


imorn

då ska jag och morsan åka å köpa ny mobil te mig :) Ska kolla nu på internet vilken jag vill ha.. Haha kommer sakna min lilla rosa, men har haft den i fyra år nu så det börjar väl bli dags för en ny ;) Den är ju inte lite sliten.

i am home

från gotland... vill tillbaka tillbaka tillbaka! Vi har haft det bäst, eller hur anja?! :)<3
Saknar allt, Mima & co, hästarna, haha dom knäppa kossorna, till och med "moppekillarna" haha x) :)
Asså vi SKA tillbaka dit, haha det är jag helt inställd på. Mamma sa "mm jo kanske, vi får se nästa år hur det blir" Men på ett eller annat sätt ska jag övertala henne! 

Bilder kommer sen, när jag orkar. Haha har inte ens lagt in alla bilder från järvsö än. Men men, ni får tjata på mig! x)
Har skrivit "resedagbok", den ska jag lägga upp också.
/Ida

RSS 2.0