harry potter är hemlös.

hehe bara jag, mattias och tessan som fattar rubriken.

sunny day

Lugnet efter stormen. Haha nej men nu har familjen åkt hem, mama fyller ju år idag så dom kom hit :) Jättemysigt att träffa alla! Carla och barnen sov över här igår till idag :) Idag har vi plundrat granen och åkt pulka ;) Jag har fotat lite, får se om jag lägger upp nått :)

Imorn är det måndag. Ny vecka. Sen är det ridning x2 den här veckan, tisdag & onsdag. Ska bli kul faktist :) Vill ha Araben eller Spirit ^^

Nej nu finns det inte så mycket mer att skriva.. Vi hörs när vi hörs ;)
Justeja måste bara tillägga, GRATTIS MAMMA,TESSAN & YLVA :)
och alla andra som fyller år idag ;)

justeja!

Glömde berätta, spotify funkar :D Sara sa att hennes funkade när hon avinstallerade och installerade igen i torsdags elr när det va, och när ja pröva så funkade det! :D Yey!
I have missed you Spotify...

äntligen fredag.

Halloj!
Tandis gick bra ;) Hade inga hål (a) Fast jag hade början till ett hål.. Men det gick att stoppa sa hon (a) Så nu ska jag bli ännu noggrannare med borstningen!
Gick till skolan efter tandis, vi gjorde nått mattetest ^^ Det gick bra tror jag. Sen fick jag tillbaka mitt SOprov också, G+ hehe.. Men jag är ändå ganska nöjd :)

Gick till centrum efter skolan med Tessan,Randi och Marre. Köpte lite godis, hehe. Men det är ju faktist fredag ;) Så nu ska jag äta det, vi hörs!


'här ska det vara en rubrik'

uschusch spotify funkar inte :( Fixade nått för brandväggen, och då blev spotify knasigt.. Får väl se om jag överlever (;
Veckan har gått fort, red underbara Spirit i tisdags :) Fick verkligen en jättebra känsla! Hehe blev på bra humör där. Till skillnad från innan.. Nej nog om det! 

Imorn ska jag till tandläkarn, jag gillar inte tandläkarn.. Har faktist svimmat där en gång :s Hehe men så ska det inte bli imorgon! Nej jag ska komma ut där vid medvetande och utan hål i tänderna.
Önska mig lycka till gott folk! Vi hörs


ännu mera snö...

tar det aldrig slut?

vill tillbaka..


haha pröva klicka på bilden xd

kvar i 2009..

Haha oj! Jag kom på nu att jag har döpt två inlägg till 090118 & 090119. Haha jag är fortfarande kvar i 2009 (a) Men nu är det ändrat! :)

älskar den här låten


förlåt för dålig uppdatering.

100119

Kom hem från skolan för ett tag sen, det har inte hänt så mkt idag :) Tog bussen imorse med E&J och bussen själv hem runt tre ;) Ska åka till ridningen snart med Sara :) Jag vet inte vem jag vill ha faktist, hade ju sunny förra gången, och kmr bara få välja på två stycken idag. Så vi får se vem det blir ^^

Bloggar kanske när jag kommer hem! :) puss


100118

Hallå :)
Sov hos E&J igår, mys :D Haha fast vi kom i säng rätt sent... Så jag var trött i skolan idag (a) Men det var kul att träffa dom, dom har ju vart i spanien en vecka. Borta alldeles för länge :)♥
Det har inte hänt så mycket annat, jag måste nog ta och plugga lite nu.. Prov på fredag, Franska revolutionen! Haha, kul...


Haha mamma har bakat såna här, jag har ätit alldeles för många (a) men dom är goda ju :D
bild från google

 


from today

Den här köpte jag    dålig bild jag vet


Och den här ska jag köpa i veckan :)


H&M


Jag älskar dom här linnena! (stavning?) Vill ha :o Vet inte vilken färg bara...
 Man kan ju alltid köpa alla :D Haha ;)


design

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen, håller på och testar lite. Jag vet att det är urtråkigt utan header, men ni får helt enkelt överleva utan :)

friday.

Jag kom på att jag inte har bloggat sen i måndags :o Hah dålig bloggare jag är.

Aja, skolan rullar på, det händer inte så mycket. Det har varit svinkallt, men igår fixade dom äntligen värmen. Så idag var det varmt i klassrummen :D Haha det kändes lite ovant.
Ridning var det i tisdags, haha jag valde sist och fick Sunny. Yey tänkte jag. :) . Det gick sådär, hahah Linda sprang efter med longerpiska (stavning) på slutet :D Då blev det allt fart på den lille ponnyn ;)

Sov hos Anja från onsdag till torsdag, mys :) Haha vi kollade på videor, och gud va vi skratta haha :')

Följde med Anja hem efter skolan idag, haha vi hann bara äta mellis, sen skulle Anja möta Anna i centrum. Jag tog bussen hem, och nu sitter jag här :) Ikväll händer det väl inget speciellt, ska kolla om det är nå bra på tv. Justeja, i helgen går Scary movie 2 och Scream 2 också :) Det ska jag kolla på ;)

Långt inlägg det blev ^^ Aja det har ju ändå gått ett par dagar. Vi hörs!

tssss

Halloj! Idag började skolan, inte så jättetråkigt faktist :) Bara grupperna som jag blev besviken på, ville blanda lite men det var bara sex pers dom hade bytt på! Och XYZ-grupperna hade dom bytt helt typ. Aja, vi får väl tjata lite till ^^

Tog bussen hem till tessan efter skolan, haha jag älskar mitt access kort :D Även fast de va ganska dyrt ^^ Skönt att åka buss till och från skolan ;)  Iallafall! Tessan och jag kollade på tv, satt lite vid datan och åt :D haha.

måste stänga av så hinner inte skriva klart, vi hörs :D


IKEA

Åkte till Ikea idag med mamma. Det gick väldigt fort faktist! På vägen ner till lagret fick med oss en timer och ni vet såna där som man har papper i ^^ mappar eller vad man ska kalla dom... HAh förlåt men kommer verkligen inte på vad det heter. Iallafall, för ett tag sen kollade vi ut en bokhylla till mig, för min är väldigt smal och ser ut att kunna falla ihop när som helst ^^, och jag bestämde mig för en Bestå ;) Haha tyvärr fanns den inte på lagret då, så vi åkte tillbaka idag och då fanns den! Så nu har jag en finfin bokhylla i mitt rum :) Haha.


den är lite brunare ^^


God morgon.

Finns inget att skriva.
Tråk-dag.
Absolutly booring.
 Imorn börjar skolan.
Om ni ursäktar mig så ska jag gå och dö.


Stan idag :)

Var där med anja :) Kallt! Haha satt på Espresso house ett tag, älskar att sitta där och dricka varm choklad eller chailatte (a) Mysfaktorn är hög :)

Ojojoj nu måste jag skynda mig till teven, ska kolla på scary movie! Haha femman för er som vill kolla ;)
Puss

UPDATE: Här är ett par bilder från dagen

har fastnat för den här!


lyssna på hela


spain

Åååååh nu är emelie och jennie i spanien. Jag är så himla avundsjuk :o Jag vill också åka utomlands och bli brun ! Ingen resa planerad i sommar :( Eller, ska på dansläger eller ridläger. Har inte bestämt mig än! Jag vet inte riktigt vad jag vill... Jag vill helst gå på dressyrinriktat (stavning?) ridläger men det vill ingen annan :( Ett par stycken har redan anmält sig till danslägret så det blir väl det antar jag.. Jaja vi får se!

Gotland ska ja till iallafall :D med anja :)<3 Haha jag älskar Gotland! (a) Förhoppningsvis har jag ny kamera då så foto foto foto blir det (: Och massa annat ;) Haha vill dit nu!


längtar till sommaren


Let´s Dance

Började klockan åtta. Kollar ni? Jag kollar lite halvt sådär, kollade första, mattias ;) haha


bild från google

aaaaaaaaaaarhhhhg..!

Hur får man bort den där jäkla tjocka vita linjen under designen ? :o

God middag?

Eller vad man nu säger. Vaknade för en stund sen.. Jag som skulle gå uppt tidigt idag! Suck... Jag vaknade 11 men somnade om, nä ikväll ska jag gå och lägga mig tio! Så kanske man kommer upp någorlunda bra imorrn...

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Inte så mycket kvar av den ljusa delen på dagen, men man kan väl göra nått ändå? Frågan är bara vad.. Äsch det kommer säkert bli så att jag sitter framför tvn och datorn hela dagen -_-  Vad ska ni göra idag? :)



hehe Let´s dance-reklam låten ni vet? har fastnat på den..


Thursday.

Halloj (:
Är det bara jag eller är det frickin' icecold outside? Jag tror nog inte att det bara är jag. Usch säger jag bara XD Fast det är kul med snö ändå (a) Haha tessan vi måste uppfinna våran vädermaskin nu :D He he.

Vad har ni gjort idag? Ja inte kommenterat nått i min blogg det är en sak som är säkert. Hehe fast iförsig har jag inte bloggat nåt idag, så jag kan inte klandra er ^^ Men lite mer kommentarer skulle sitta väldigt fint :D

- Hehe jag började på det här inlägget klockan tio typ, sen fick jag inte lust att blogga längre och det har jag fortfarande inte (a) - GODNATT ♥


music

I ♥ Spotify säger jag bara. Haha förut sökte jag alltid runt på youtube, fatta hur jobbigt det måste vart :) haha. Nu har jag fem spellistor på spotify. En med twilight&new moon musik, en med musik jag brukar plugga till, en med lite snabbare låtar, en som heter typ "första" för det var min första spellista, där finns det massa gott och blandat. Även dåligt. Och till sist har jag en som heter favoriter, där finns alla mina favoriter jag har just nu. Jag lyssnar tyvärr sönder mina favvosar snabbt, så därför fylls det på med nya ganska ofta ^^

Aja jag tänkte dela med mig lite av låtarna ja lyssnar på just nu :)

Jay-Z - Empire state of mind


Iyaz - Replay


The Veronicas - Untouched


Foo Fighters - Wheels


The All-American Rejects - Move along


hehe okej det blev bara fem stycken, men det är tar så lång tid så det här fick duga (a) Enjoy :)


Godmorgon.

Vaknade för en stund sen ^^ Idag ska jag kanske på bio med mamma, vi får se vad vi ska se :) Haha det där lät lite roligt x) Jag vill se typ Avatar eller 2012, nån som sett dom? Har hört att Avatar är bra men inte 2012... Aja vi får väl se sen antar jag. Om nu mamma vill se nån av dom, men jag tror nog hon hellre vill se typ Sherlock Holmes eller nått.


bjuder på denna vackra bild på mig och anja :)

-17 ute! och det blir kallare.....


haha ville bara lägga in en bild på den
söta lysande snögubben jag har vid datorn ^^


lite pics



he he he.

Ja justeja. Bilder var det. Eh ja. Får väl ladda upp dom då. Det är bara det att blogg.se är så segt :o Lixom, ladda upp en bild i taget... Ni kan inte klandra mig :) Haha men jag får väl ta mig tid att ladda upp dom..

Sov hos anja inatt :) Föresten, säger man inatt? Jag menar inatt det är väl natten som kommer nu, inte den som varit? Aja den natten som varit iallafall. Mysmys :) Vaknade runt tolv tror jag. Sen fick ja skjuts hem vid sex :)

Det är verkligen svinkallt här hemma! Haha mamma satte på torkskåpet, ugnen, tände alla ljus vi har, och började laga mat. Jag sitter här inlindad i en filt ^^) Skulle egentligen ut med tessan, men det är fan ännu kallare ute ju :o Hehe tessan det får bli en annan dag tror jag (a)

lots of love ♥

justeja, bilder!

Bilder från jul & nyår kommer in i bloggen! Tog lite bilder igår på båten också, så det blir det också :) Så fort jag har tvättat håret ;)

Munday.

Ingen uppdatering igår kom jag på nu, haha vill ni veta varför? Jag glömde helt enkelt bort att jag hade en blogg =) Haha lätt hänt när man inte har skrivit på ett tag.

Igår åkte jag hem till papa i södertälje :) Han har sålt båten nu, men inte flyttat ut allt helt. Var och kollade lägenheten han bor i, jättemysig! Ingalill var där också :) Vi har inte träffats på ett tag så det var kul!
Kom hem runt fem kanske, då kollade ja på lite filmer och sådär. Gick och la mig runt elva tolv kanske, ganska tidigt tyckte jag, men ändå somnade man ju runt halv tre.. Haha vissa personer håller en helt enkelt uppe =) Fast igår var det nog jag som inte var trött (a)

Vaknade nyss, hehe, har ätit frukost och nu ska jag tvätta håret. Sen kommer tessan hit :) wihoo, vi har lite planer ;) Haha vi får hoppas att vi genomför dom också!
Nej nu måste jag skynda mig, tessan har nog vart vaken ett tag och väntat på mig ;) TTYL♥

allt som varit.

Har märkt att det tar jättelång tid för bilderna ska visas, undrar vad det beror på? Någon som vet? (a) Släng in en kommentar vetja ;)

(varning för långt inlägg)

Hur har ni haft det då? Bra hoppas jag. Hoppas att ni har överlevt min otroligt dåliga uppdatering ;) Haha. Jag har haft det bra, julafton va kul, som alltid ;) Fick massor av fina julklappar! Bl a en gitarr & skullcandy :D Supernöjd med juldagarna, hela familjen kom över :) Umgicks med familjen, åkte skridskor bland annat, HAHA ramlade bara en gång faktist (y):) Supermysigt.

På nyår var jag hemma hos E&J med dom, Tessan och Anja :) Vi hade jättekul, haha anja gjorde en liten film :)(kolla på den i hennes blogg). Somnade klockan 9, vaknade runt 12. Haha tog igen alla borttappade sömntimmar idag, vaknade runt två tror jag. Snart måste man verkligen börja räta upp sovandet (haha visste inte vad annars jag skulle skriva), skolan börjar ju om bara en vecka. Och då tror jag inte att jag kommer kunna hålla mig vaken på lektionerna om jag somnar tre varje natt. Nej snart får det allt ta och bli ändring på det!

Annars då... Lite trubbel i kärlekslivet ^^ haha okej inte riktigt så, men har lite grejer jag måste reda ut. Inte alls så stora grejer bara jag som överreagerar, gör fel, förstorar upp allt, och allt blir bara konstigt. Så, det står nog först på att göra-listan. Vet bara inte hur riktigt.... Aja det löser sig :)


Haha ganska långt inlägg. Pris till er som orkade läsa allt! Vi hörs imorn, om inte tidigare :) (okej kanske inte så troligt, en timma och tio minuter kvar till imorgon) Hejdå ♥

- tillfällig design -

Det kommer en ny snart, hoppas vi iallafall.

^^)

Hallå alla läsare!
om man nu har några det vill säga.
Jag har verkligen lust att starta upp bloggen igen :o eller starta upp och starta upp, börja blogga normalt igen alltså (a) Satt och funderade på vad jag egentligen gör den tiden när jag sitter vid datorn, och kom fram till att jag egentligen bara är inne på Facebook, msn och läser bloggar ^^  Så då kan man väl lika gärna spendera lite tid på bloggen :)  Jag vill göra om lite, nystart lixom. Får se hur det blir med det!

Aja vi hörs, om en stund ;)


RSS 2.0