jättetråkig rubrik x)

Hallå! Kom hem från pollen för ett tag sen, där va de supermysigt :) Red ut i skogen, mycket mygg och jättevarmt men Coopi var jättesnäll och de va mysigt :) Fixade det som behövdes åt honom sen, och så kom E&J. Dom kom jättesent, så jag hjälpte dom lite x) Mockade och bytte vatten och Qurage och Caruso. Haha nu är jag trött! Ska kolla på en film nu, OJ den började för tio minuter sen! Måste kila upp till tv:n, kram

inga bilder blev det, har ingen ork!

Tjenamors. Åkte ju som sagt till Berga igår med M, de va kul :) Efter åkte vi och hälsade på Emily och hennes häst. Kul att träffa dom! Tror hästen hette nånting med Pilota eller vad det var.. Måste ta reda på det!
Tyvärr hade jag inte så bra stallkläder på mig :P Hade inte räknat med att vi skulle åka dit.. Men vi ska nog dit snart igen :)
På vägen tillbaka igår köpte vi pizza, och åkte hem till mormor och åt dom. Sen åkte vi hem, då var klockan plötsligt typ åtta! Kollade på nån film, sen gick jag och la mig.

Vaknade runt elva, ska kanske åka till stallet snart. M måste fylla på min mobil, har inga pengar kvar! Och inte Kompis heller för den delen.. Men men x) Vi ses /Ida

bilder på väg!

Just nu håller bilderna på att åka in i datorn :) Det var på tiden, eller hur! Har inte laddat upp bilder sen innan finlandsresan.. Om ni har tur så kanske jag lägger in några nu, och så blir det bilder ikväll!
 Ha en bra dag


till Berga

Halloj. Vaknade för en timma sen, har ätit frukost och läst HP. Idag ska M och jag typ till Berga :) Dom hade nån dag där, kmr inte ihåg.. Juste, M sa att Emelie bodde där eller gick där eller vad det var, Emelie som vi åkte till Turkiet med :) Vi får se om man träffar henne då. Skriver ikväll, ciao

hata förkyldning!

Usch, känner att jag börjar bli förkyld.... Går runt å nyser varannan sekund typ xD Nej det var lite överdrivet. Men ofta blir det! Har precis kollat klart på Hitch, den var bra. Måste nog få lite sömn nu, fast lite HP först (a)
Skriver imorn, vet inte vad jag ska göra.. Vi ses

/Ida


om du lämnade mig nu..



Nu funkar min mobil :)

Jippie! Den funkar, fast den är väldigt knäpp. Den stänger av sig ibland och sånt men det går att smsa och ringa!

Idag hade vi typ nån speciell dag, vi pratade om sammanhållningen i klassen och sånt. Tror inte det förändrade så mycket, men vad vet jag vad dom andra tyckte. Efter skolan stannade jag kvar, för Debbie kom dit :) Var där till typ halv fyra. Hon hade med sig en liten bil, som hon skulle typ göra så att den kunde åka ett par meter.
Kul å träffa henne! :)<33

Sen gick jag hem, åt mellis och kollade lite på tv. Åkte till SKHLM sen med mamma och köpte mina skor :D Åt middag där också. Skorna är typ svarta, med snörning, och klackar. Svårt å förklara... Men jag lägger in bild när jag laddar upp!
Vi ses :) /Ida

kära lilla ponny ♥

Hoppade terräng igår med Lollipop. Det var superkul! Faktist första gången jag hoppade ute på skrefsta. Kommer inte ihåg att jag hoppade ute på Karlslund, men det var ju ett tag sen x) Hoppade upphoppet, sen det där stockhindret, sen diket som  kommer nedanför backen. Sen hoppade vi ett däckhinder på vallen, och efter det hoppade vi diket i gräshagen. Det var jättekul! Vill ha Lollipop på nästa terräng.

God natt!

WANTED: headline

Hej. Idag har varit en usel dag! Iallafall dom senaste trettio minuterna.

Dagens ljuspunkt var nog efter skolan, då åkte jag och vännerna till SKHLM. Köpte jeansshorts (stavning?) och typ strumpbyxor. Hoppas det är bra väder imorn så att jag kan ha dom.

Det som var helt okej idag, var skolan. Vi hade diagnos på musiken, men det gick ganska bra. Och engelskaprovet hade vi sista timmen, det gick ganska bra det också men provet var lite wierd..

Det jobbiga (!!) var att jag tappade min mobil i toaletten. Hade den i fickan, och så plums ner i toan. SUCK!! Hoppas den funkar när den har torkat färdigt :( Gillar min rosa lilla mobil! Den är skön att smsa med också..
Nu ska jag gå å sörja lite med en kopp te, thekakor, HPbok och Grey´s. Hejdå

haha pinsamt värre x)

Haha justeja, måste berätta en grej sen... Fast E,J, jag och A bestämde att vi inte skulle berätta dom idag, vi skulle berätta för dom andra (Tessan,Randi,Marre och dom) imorn. Så jag skriver det när jag kommer hem :)

är otroooligt trött xD

Hallo bloggen :) Skolan gick faktist snabb känns det som, helt okej. Åkte till stallet efter med Randi. Var stallvärd, tog hand om Coopiloopi och gjorde rent vid vårat "fadderhinder" :) Haha vi är faddrar åt ett hinder, så vi gick dit idag med hink med vatten, krattor och spadar å sånt. Vi var så duktiga x) Viktor är fadder med oss nu också ;)
Kom hem för ett tag sen, har druckit te och duschat å sådär.. Ska läsa HP nu! Är på femte boken, dom är så bra! Värda ett försök. Natti natti :)


håltimma

God morgon! Hah hittade nyss min Småkompis som jag trodde att jag hade tappat bort, i morgonrocks fickan :) Tur! Hehe måste börja hålla mer koll på saker.  Nu ska jag äta frukost.. Vaknade för typ en kvart sen, vi börjar senare idag för vi har håltimma på engelskan. Skönt :) Så vi börjar tjugo i elva (vill ha varje dag!).. 
Skriver ikväll när jag kommer hem från stallet :) Kram

*Click*

Nej nu ska jag kolla på Click på trean tror jag. Gör det du också :) Har sett den förut, hemma hos Tessan (kommer ni ihåg tjejer? :D<3). Den är faktist bra. Vi hörs imorn :) Sweet dreams  /I

bilddagboken

Haha jag har gjort en ny bdb. Pallade inte heta det jag gjorde längre, så jag gjorde en ny :) Och, jag fick en sån där "Småkompis" i present av Randi. Emelie,Jennie och jag fick varsin. Jennie fick en blå,jag fick en rosa och Emelie fick en flerfärgad :) Ni kanske undrar vad det har med det här och göra, men Jennie tyckte att hennes kanske skulle heta Allan. Och dom är ju småkompisar :) Sen är det så att eftersom jag har så otroooligt mycket fantasi (not), så heter min bilddagbok allankompis :)  Allan (namnet på småkompisen) och kompis (står för småkompis xD)

Haha tyck vad ni vill, men det duger bra för mig. Besök! :) Hehe, mera bilder kommer snart.

/Ida (allankompis.bilddagboken.se)

lite tankar och sånt

Jag tycker att jag skriver jättemycket inlägg! Okej, man skulle kunna skriva så mycket mer (!) men det blir iallafall ett par stycken varje dag. Oftast xD På senaste tiden har det blivit lite mindre, men det känns som om jag blogar på bra iallafall ^^)

Nu ska jag kolla på Gossip Girl!

no headline

Hej igen! När vi kom hem igår, duschade jag och tvättade håret. Sen kom tjejerna :D<3 Vi åt glass och lite sånt. Körde "15" ute, och kollade på Yesman. Den var bra :) Hade jättekul! Tack för allt.

Emelie&Jennie sov över hos mig sen :) Men det blev inge stall idag :( Vi åkte till SKHLM, men jag köpte inget. Kom hem därifrån för ett tag sen. Nu ska jag äta! Och sen kolla på Gossip Girl. Hejdå

/Ida

Hufvudsta

Hallo :) Igår åkte vi (jag,emelie,jennie,anja och tessan) till Hufvudsta och hälsade på Debbie&Rebecka! :) Det var jättekul att se hur dom hade det i deras stall, dom sa att det var ganska litet men jag tyckte faktist att det var stort! Hihi Tessan och jag sa att man fick lite "karlslund-feeling". Det var jättemysigt. Det var tävlingar då, så vi kollade på. Träffade Bettan,Viktor,Johan och Chivas :) Tror det gick ganska bra för dom. Vi var tvungna att åka hem vid fem, så då sa vi hej då till Debbie&Rebecka. Men vi ska typ dit igen om två veckor :) Justeja, idag är det sju veckor kvar till Järvsö!! Längtar sååå mkt <3 Tänk, om sju veckor sitter vi på tåget mot Järvsö.. 

Skriver mer i nästa inlägg :) Annars kommer det här bli suuuperlångt x) Hejsvejs

/Ida

skriver lite kort

Halloj, nu ska vi åka och hälsa på hos Debbie&Rebecka :) Till deras stall ska vi, vi får skjuts så då slipper vi allt trassel med tunnelbanan och det där xD Skriver senare! Ikväll kommer tjejerna :) Vi ses

Full rulle

Tjabba! Nu är nästan hela familjen här :) Förutom pappa, han kunde inte komma. Vi har precis ätit middag, alla vuxna sitter och babblar vid matbordet x) Var i Tumba idag, handlade lite. Fast jag köpte inget. Det gjorde Carla och dom ;) Nu ska jag väl sätta på tv:n, kolla om det är någe bra. Vi hörs! :)


Efterlängtade bilder


första bilden tagen av Jennie (vithast.blogg.se)
och näst sista av veronica (tangoforlajf.blogspot.com)

Majshow

Hallå alla läsare :) Sorry att jag inte skrev igår, men orkade inte x'D Åkte till stallet vid halv elva :) Tränade till majshowen, sen åt vi lunch. Träffade Debbie&Rebecka :D Kul att dom kunde komma till majshowen! Showen började tre, vi var först ut. Haha vi skulle spela upp Ronja Rövardotter, jag var Mattis x) Hah men det var kul :) Hjälpte till att plocka bort sen, och så fikade vi med Debbie&Rebecka. Åkte hem sen, med M,Carla&barnen, dom kom också å tittade :) Och pappa också! Haha <3  Som sagt, åkte hem till oss. Åt middag och lite sånt, inget speciellt. Kollade på film på kvällen sen.
 
Vaknade imorse vid nio. Då var nästan alla uppe x) Har ätit frukost, ska försöka ta mig till nått bibliotek idag. Måste låna HP 5!  Ikväll kommer Anna,Niklas och mormor också :) Undrar vad man får för present (a) Vill ha en mobiiil!! Hehe :)

Ha det bra. Skriver kanske ikväll, men inte så troligt. /Ida

Spiritz (s?) friend

Hallå i rutan. Hur har ni haft det idag? Jag har faktist haft det ganska bra :D Skolan gick seegt, men jag jobbade bra på svenskan :) Efter skolan gick jag och E hem, sen fick vi skjuts till stallet. Gjorde allt åt "The shiny kopp" (eller hur det stavas, fråga Randi). Åkte till Hööks sen och köpte mina ridstövlar :) I <3 them! Hehe fast mina fötter ser kilometerlånga ut i dom.. Tycker jag iallafall x) "red in" dom på specialen, hade spirit. Han var fin i skritt och trav, men i galloppen blev han jobbig x'D Men jag hade faktist kunnat försöka mer, fast var så otroligt trött.

Måste nog sova snart. Majshow imorn :) Kom inte å titta! Haha
/Ida

Sitter i P1:an

Hallo bloggen! Är i skolan, ska snart ha svenska. Måste jobba på, för jag ligger lite efter (a) x) Efter skolan ska jag gå hem, sen får vi typ skjuts av E&Js farfar till stallet. Ska fixa till Cooper och sen kommer M och hämtar mig så ska vi köpa mina ridstövlar :) Ska rida specialen med dom ikväll! Längtar. Skriver kanske när jag kommer hem, ska se på Grey´s så jag kanske inte hinner. Kram

Nu är jag määättt!

Haha hejhej :) Skolan gick ganska snabbt, hihi många sa grattis och på tyskan var alla tvugna att sjunga x)<3 Åkte till stallet efter skolan :) Tog hand om söta Cooper, och red Belle. Det gick sådär på ridningen.. Men det var kul :) Hoppas jag får henne imorn! Eller symfonie.. Haha kan inte bestämma mig. Efter ridningen nattade jag Coopi, sen åkte vi till donken (a) Åt middag, och köpte en donut efter ;) När vi kom hem duschade jag och kollade på DH. Och så har jag ätit kladdkaka. Så ni kanske fattar att jag är mätt xD Nej nu ska jag springa upp för trappan,så att allt onyttigt kanske försvinner :)  Ha det lika bra som jag har haft! Ciao /Ida (<3 AlexanderRybak :O:D<3333)


födelsedagsbarn :D

Haha ja idag fyller man år då :) Klockan 10.36 tror jag det var ;) Mamma väckte mig med frukost på sängen imorse (för en halvtimma sen xD) :D Fick ett par örhängen, och ett par ridstövlar <33 Fast jag får åka och prova dom själv, eller asså mamma och jag ska åka dit på onsdag kanske. Hihi :) Snart ska jag till skolan, ska möta E&J. Som också fyller år idag! Hihi E och jag är ju typ stjärnsystrar, för vi är födda samma dag (på samma sjukhus och nästan samma tid), och vi heter samma sak (fast jag heter det i mellannamn). Och vi är ju bästisar :) <3 Nej nu måste jag gå och fixa mig. Hur långt tror ni E&J har kommit? Får nog ta och ringa dom också. Ha en bra dag :)

/Ida

coopi <3

Hej! Idag började vi med ENG, sen hade vi svenska. Till lunch fick vi pasta med ost&skinksås. På slöjden pratade jag och Randi lite medans vi täljde på några träbitar x) Men jag tänker inte säga vad vi pratade om ;) Efter NOn åkte vi till stallet. Där tog jag hand om Cooper och var på majshows träning. Hah jag gick ut på promenad med Cooper samtidigt som E&J red Jerry (fast inte båda på en gång xD) och Cooper blev jättebusig! Det var en ridgrupp som hoppade på vallen och C blev helt knasig! Haha han var så söt! Örona framåt, skrapade med hoven, hoppade upp och ner x)
Ska dit imorn igen, till den lilla busen :) Saknar honom redan!

Justeja, imorn fyller jag år :D Och E&J :) <33 Hihi längtar redan! Mest av vill jag ha en mobil. Hoppas att dom som läser min blogg (familjen) köper en åt mig!!! x) Har haft min gamla i fyra år nu, den börjar bli konstig och repig xD Så, want want want!

Vi syns /Ida


<3

God morgon! Eller ja, god vet jag inte om man ska säga. Det ser ut som det blåser ute, och det är ju inte precis strålande sol och 25grader.. Men, det kanske blir bättre på dan :)  Sitter här och äter frulle och lyssnar på världens bästa låt! x) Haha om ni läste förra inlägget så kanske ni fattar. Dagens bild får bli en bild på honom ;D Haré bäst!


I´m in love! <33333333333

Asså jag är så käär! Tänk att man kan bli förälskad så fort?! x) Haha. Det var verkligen rätt låt som vann. Låten var jättebra, och han är ju bara så söt! Haha nej nu ska jag fortsätta lyssna på låten, om och om igen! Den kommer snart vara sönderlyssnad! Men älskar man den så gör man. Hihi om du älskar honom, så LOVAR jag att jag älskar honom mer :) hah. Enjoy! (det är inte så svårt)

Im in love with a fairytale
Even though it hurts.
Cause I dont care if I lose my mind;
Im already cursed

Långt om långt.

Halloj! Det har inte blivit tid att blogga, åkte hem till syrran direkt igår från stallet igår. I fredags var jag hos Anja, andra var där också, men orkar inte rabbla upp alla :) Vi hade jättekul! Grattis än en gång Anja <3

Följde med Cooper och Sofia tävlade igår. Haha gick upp fem x) Dom var jätteduktiga tycker jag. Vi var i Gnesta, Sofia hade jobbat där och Coopi stog där förut :) Haha han var så söt, han kände igen sig! Han gnäggade massor när vi öppnade transporten, och han var jätteglad! Fick söta bilder på honom :) Åkte till stallet efter och gjorde allt åt lilla C. Sen åkte jag och M till strängnäs. Det var jättemysigt å träffa alla. Åkte hem idag. Åkte direkt till stallet. Har tagit hand om Cooper och varit med på majshowsträning. Ska ha Falken, haha det kommer bli jättebra :) Bara han inte var lika feg som han var första gången han skulle gå förbi några höbalar x) Haha. Nej nu ska jag äta upp min glass. Hejdå!

i´m going home to Anja :)

Hallåj! Idag gjorde jag klart SOprovet, och så gjorde jag NOprovet. Det gick väl ganska bra, fick VG+/MVG- på SOn, för jag svarade inte på näst sista frågan (a) Men jag är nöjd! Åkte till Huddinge efter skolan, med Marre :) Träffade Ylva&Lovisa där också :) Köpte present till Anja (hon fyllde ju år i söndags!) men kan tyvärr inte säga vad det var nu, för då läser hon det :) Ska snart dra till bussen... Ja ska ha på mig vita byxor (kmr inte ihåg vad det heter xD så länge sen jag hade dom) och ett svart eller blått linne. Har inte riktigt bestämt mig än. Skriver kanske när jag kommer hem!
Fridens liljor! x)

/Ida

Inget mer plugg idag.

Nu har jag pluggat! åååh trött på rymden är man nu x) Har ätit middag, fiskpinnar :) Håller på å chattar på msn och sånt! Åh hoppas vi köper ny dator snart x) Den här är jätteseg och helt gul på displayen! suck.. x) Aja får väl hålla ut :) Skriver kanske senare, annars imorn när jag kommer hem. Ciao

längtar :)

Har räknat lite, och det är

*5 dagar kvar till födelsedagen
*7 dagar kvar så är vi lediga 4 dar :) (inkl. helg)
*28 dagar kvar till skolavslutningen
*29 dagar kvar till Ella fyller 6 år, och betessläpp för ridskolehästarna
*59 dagar kvar till ridlägret
*214 dagar kvar till julafton! (haha kan ha ränkat fel, men men!)

/Ida

Torsdag.

Hallå igen. Kom hem för en stund sen.. Släppte ut hunden på baksidan en stund :) Såg att vårat plommonträd (tror jag det är) har börjat blomma. Nu måste jag jobba lite NO... Boooring! Men men x) Hejsvejs, vi hörs senare.

Kort dag

God morgon! Åh va skönt, det känns som om jag har all tid i världen... Men det har jag ju förstås inte x) Har precis duschat&tvättat håret, nu mumsar jag på min frukost. Har bara tre lektioner idag! Sen ska jag hem och plugga til NO provet. Skriver nog när jag kommer hem :)
Ha en bra dag

/Ida

dagens låt får det väl bli


12 Juli 2009

Då ska vi till Järvsö! Längtar längtar längtar! :) Jag, Emelie,Jennie,Anja,Tessan,Zimone,Debbie,Rebecka,Emelie,och  Ylva! Hihi vi tar upp ett helt ridläger. Kul med nya kompisar,nya hästar och nya ställen :) Alltså Järvsö dåra.
Det ska bli så kul <3


fick bilden av Debbie :)

Snart klar med provet

Hej!
Vi började skolan idag med tyska, vi kollade på film. Sen skulle vi haft musik men läraren va inte där så vi fick göra vad vi ville typ x) Sen kollade vi på nån dansgrej i aulan, och åt lunch efter det typ. Emelie och jag fortsatte på SOprovet på SOn och matten.. Snart klar! Haha. Två frågor kvar tror jag de va.. Efter skolan gick vi till centrum och köpte godis (a) Haha har väntat hela dan på mina lakritsnappar! x) Sitter här och chattar lite, har fått bilder av Debbie, på Järvsöpollarna :)
Ska nog ta och läsa lite mer HP.. Haha känner mig beroende x) Men dom är ju så bra! See ya

Lolli and Coop

Tjena mors. Skolan gick ganska snabbt.. På livskunskapen/lunchrasten gick vi till bibblan och lånade böcker. Hämtade min kära HPbok, trean är det nu. Haha har redan läst massor! Och jag lovar, kommer säkert ha läst flera kapitel efter ikväll.  Åkte till stallet efter skolan. Tog hand om söta Cooper :) Red Lollipop, L:C 1. Gick inte så bra.. Eller vägarna gick bra men jag är inte så nöjd..... Men det var ju ändå bra eftersom jag började öva idag. Nej nu måste jag tillbaka till Desperate Houswives. Bye bye!

älskade häst

Halloj! Skolan var inget specielt, åkte till stallet efter (a) Tog hand om Cooper, har inte träffat honom på en vecka :) Vi skrittade ut lilla slingan med Jennie,Anja och Jerry. Mysigt!! Betade en stund också innan ja åkte hem :) Nu är jag hemma, duschat och kollat på tv har jag gjort. M har köpt ett par skor och en fleecetröja till mig :D Man tackar man tackar! Har alltid velat ha en fleecetröja, har ingen faktist (a) Eller jo, men det är stalltröjan.. Skorna passade också bra :)

Längtar till torsdag, då börjar vi 10.25 :) Skönt med sovmorgon (a) Hejsvejs!

/Ida

..

Grey´s Anatomy made me think. I don´t wanna lose you, keep on fighting.

likeasister.blogg.se

Grattis världens bästa Anja :D <33333333333333333333333333
hoppas du har en bra födelsedag :)

Plugg plugg och ännu mera plugg

Hejsvejs. Nu har familjen åkt hem. Det blev riktigt tomt och tyst här! Alltid lika kul och träffa dom :) Sitter och pluggar, behöver det för ska fortsätta på SOprovet på tisdag. Kristendom... Tråkigt men det behövs xD  Är snart klar tror jag.. Den här veckan har vi tre prov! Engelska, NO och SO. Usch... Känner att jag måste plugga! Hej då

090509

Tjena. Åkte till Tumba idag för å träffa syrran och barnen :) Vi handlade lite, sen åkte vi hem. Har inte gjort nått speciellt sen dess, ätit x) Syrran åkte till några kompisar, med Risto.  Jag har nattat Lilla I, mamma har nattat dom andra två och hon har inte kommit ner än så jag misstänker att hon kollar på tv eller har somnat. Nu ska jag gå upp och kolla. Skriver mer imorgon. God natt

a cinderella story

Hallå i stugan! Vaknade runt tio idag, av att telefonen ringde x) Det var gammelmoster :) Efter det har jag ätit frukost och kollat på film (rubriken).  Nu måste jag nog äta lunch, magen kurrar. Syskonbarnen kommer snart, och mamman förstås :) 

Ska ta och värma en färdigmatslåda x) hah. Sen ska jag läsa HP och plugga lite till dom kommer. Hejdå!

/Ida

Lite stall

Tjaba. Kom till Stockholm vid halv tio, sen hämtade Herkules hos Anna&Niklas. Han såg ut som om han hade haft det bra :) Det tror jag att han hade också. Dom hade varit ute och sprungit sa Niklas. Åkte hem, packade upp lite. Sen gick jag och E ner till skolan för å kolla på filmerna från Järvsö. Det såg supermysigt ut, längtar! Åkte till stallet sen, ville träffa Cooper men dom var på tävling.... Så jag mockade fyllde påsarna och tvättade saltstenen (den var typ helt svart! smutsigare än den brukar vara x) Fast han brukar inte slicka på den så ofta... Men jag har ju inte vart i stallet sen i måndags) åkte hem sen.  Nu har jag ätit, kollar på talang samtidigt som jag bloggar ;)

Skriver imorgon, kan nog inte åka till stallet för ska passa syskonbarnen. Men vi får se vad det blir för tider :)
Vi hörs /Ida


Buffé? Ja!

Skrev det här inlägget igår, men sen dampade sig datorn. Fast som tur va så sparades det  :)

Halloj :) Ska försöka skriva lite kortfattat, ska sova snart. Tur att det finns internet (a) Idag var vi i Helsinfors :) Steg av båten vid 11 ungefär. Gick runt lite, fotade massor. Bilder kommer så fort jag har tid när jag kommer hem ;) Köpte en tröja, på gina (a) Den är randig, blå och vit. Och så köpte jag (läs: Mamma) strumpor som man kan ha i ballerina :)  Åt hamburgare till lunch :) Gott! Sen gick vi igenom Saluhallen, såg massa hästar i choklad (a) Asså, chokladfigurer. Gick på båten halv fyra. Bokade bord till buffén. Sen bytte vi om, och gick ner och åt. Supergod middag! Värt pengarna. Efter det kollade vi på lite mer akrobatik, som igår. Senare gick jag och E å badade :) Badade i typ 45 min. Det var ganska litet, men mysigt! Haha vi gick ut på däck i bara badkläder, skitkallt! x) När vi var klara gick vi ner och bytte kläder. Jag invigde min nya tröja :) Sen gick vi upp till cafét, drack te och läste HP. Verkligen jättemysigt. Nu är vi klara, ska gå och sova. Vi hörs imorn! nu är vi på väg hem, kommer sakna silja line!

/Ida

direkt från Silja Line

Hallå! Haha det gick att blogga från båten :D Det fanns internet här, men jag ska nog skriva resedagbok ändå. Kul att spara och läsa senare :)  Iallafall. Mamma hämtade oss vid tre, sen bar det iväg in till stan. Haha E och jag hade skitkul i bilen, log åt alla som åkte förbi och satt och dansade och sjöng. Haha <3
Sen var det nån olycka i stan, så allt stod typ still.. Så vi vände, parkerade och sprang till tunnelbanan. Vi tog den till centralen, sen till gärdet. Där ifrån sprang (!) vi till hamnen, och checkade in. Haha jag blev den sista, av alla, som gick på :) Fast, vi kom så sent så dom tog ingen bild på oss ;/  Jaja. Vi "gjorde oss hemmastadda" i hytten, sen gick vi och kollade runt lite. Har ätit supergod middag :) Imorn blir det buffé!  Nej nu ska jag sluta skriva, min datortid går snart ut. Skriver kanske imorn, om det blir någon data :) Puss

/Ida


Bilder på världens bästa hund

Hittade dom här på Es dator, så det är E eller J som har tagit dom :) <3

strängt copyright!  men ni får gärna kommentera :)

see you on friday

Hallå i stugan! Snart ska vi åka, väntar bara på E som ska duscha. Hon är så seeeg! Haha :) Vi har samlat in lite pengar, tack alla generösa människor! Haha speciellt E's mormor,  vi fick typ lite mer än 40 kronor av henne tror jag! e
Vi åt på donken, och köpte godis till resan också. Så nu är vi nog har vi nog allt :)

Vi ska gå när E har duschat klart, och packa klart det sista. Eller, vi har packat klart men vi ska kolla så att vi inte har glömt nått.  Här är min packlista;

*kläder
*kamera + batterier
*böcker! Flera ton x) Haha nej men en tjock HP,sudokubok,anteckningsbok (ska skriva resedagbok för vi kan ju inte blogga..), korsordstidning och lite till
*pennor
*smink,parfym,hårgrejor och tandborste :) (&tandkräm)
*skor
 och lite till ;)

Nu måste jag stressa E lite. Finland, se upp för nu kommer vi :)

Finland here we come!

God morgon! Vi fick sovmorgon idag :) Glömde skriva, fast ni kanske fattade, att E sov över ;) Nu ska vi ut och tigga lite pengar till Afganistans (stavning?) ungdomar så att dom får utbildning! Eller ja, kan gå i skolan. Haha.
Vi drar nog till Tumba, äter kanske lunch på donken och går sen upp till godishörnet (a) Och till bibblan också, E ska äntligen låna första HP! Duktig flicka ;)

Nämen först ska vi äta lite frukost, jag vet inte om jag bloggar innan vi åker för datorn är så seg att sätta på. Men annars så får ni ha det lika bra som vi ska ha det! Ska fota massor, batterierna är fulladdade

/Ida


dagens låt

blir Erik Hassles Hurtful :) Värd att lyssna på!


ich bin glücklig

Tjena mors! Sitter hemma hos E :) (och J fast hon är inte hemma), hon håller på å packar. Snart är vi iväg! Hihi längtar :)  Haha E är lite seg på att packa, eller inte enligt henne (a) Nej men hon är duktig! Iallafall, min dag har vart bra :) Hade SOprov, det gick väl ganska bra men vi får fortsätta nästa vecka. Och jag och T var inte med på tyskan, för att vi (+A,E&J) var hos skolsyster å mätte oss och pratade om ridlägret i sommar. Hennes dotter ska tydligen på samma ridläger som vi :) Tänk att vi tar upp ett helt ridläger x)  

Iallafall, hoppade över ridningen. Hade velat va med, vi hade teori, men jag kände att jag inte orkade och ville vara med bästis istället. Hah det låter lite konstigt, men orkar inte förklara.

Snart ska jag och bästis hem till mig och packa :) Sen ska vi kolla på - *trumvirvel* Desperate houswives :D Iallafall om Emelie skyndar sig lite :P Hon har hållt på och packat i en timma nu! Får väl skynda på henne lite.
Tänk, om ett dygn är vi på väg över östersjön! :D Haha det ska bli superkul, bästis <3
Nu blev det lite långt inlägg, fast det ser litet ut på datorn (a) Aja vi seees :)

/Ida

Två dagar kvar :)

Hej hej! Det blir ett kort inlägg, måste plugga. Skolan gick ganska snabbt, håltimma på engelskan; SKÖNT! Efter skolan åkte jag, randi och anja till stallet. Träffade Klara på vägen också :) Tog hand om Cooper, var stallvärd, och var på majshowsmöte. Berättar mer om det nån annan gång ;) Nu måste jag plugga so, sätta ihop datorn och läsa HP :) (<3!)

See you /Ida


Nej nu,

tar jag och lämnar världen och förvinner in i min kära Harry Potter bok. Sweet dreams people!

/IS

Saknaden är stor.

Även fast jag inte träffade dig så ofta längre, så betyder du mycket. Vila i frid! det förtjänar du...

har ingen bild eftersom dom är på den andra datorn.

Jag är en liten hacker.

Tjena mors. Åkte till stallet som sagt, kom dit vid kvart i två ung. Tog in Coopi, sen gick jag upp till smedjan med Madde & Anja :) Vi, + andra, var med på en kurs om hästens sjukdomar. Lärorikt! Haha det där lät lite roligt, men sant :)
Sen skrittade jag fram C åt Sofia, och kollade när hon red. Hon sa att han var spänd, och sen när jag skulle trava av så fick jag trava med typ helt långa tyglar för att se om han längde lite på halsen x) Och det blev inte så mycket, men det verkade som att det var skönt att trava på utan några krav.  Sen tog jag in honom, sadlade av, mockade, torvade osv. Åkte hem vid kvart i sju ca. Har kollat på Gossip girl, duschat och ätit sen middag :) haha den står fortfarande här, väntar på att bli uppäten. Vi ses :)

Justeja, har äntligen fixat ljudet på min lilla dator :) Okej, den är megastor. Men men! Haha mamma kallar mig för "sin lilla hacker"

/Ida

På onsdag gäller det! :)

Då drar vi (Jag, M och Emelie) till Helsingfors. Det ska bli jättekul! <3 Hoppas att jag hinner ladda över alla bilder jag har på kameran innan (a)

Hela veckan ihoppressat till ett

Hallå alla läsare! Hah kollade statistiken, och har faktist haft 15+ varje dag under tiden då jag inte kunde blogga :) Det var lite kul.  Iallafall nu kommer ett lååångt inlägg, eller nej jag ska nog korta upp det;

Måndag: Skola, sen stall. Tog hand om Cooper :) Sen tror jag inte det hände någe mer.... Fast vem vet ^^

Tisdag: Skola, sen stall. Tog hand om världens bästa häst och red Kask i paddocken på kvällen. Det gick inge bra alls, eller jo lite men han lyssnade typ inte! x)

Onsdag: Skola, sen åkte jag och M till Huddinge. Skulle kolla på skor men jag hittade inga..

Torsdag: Skola, vi kollade på film efter lunch. Fast jag kollade bara på halva, för sen var jag tvungen att gå till tåget. Åkte snabbtåg hem till Carla :) På kvällen gick till brasan dom hade där, det var jättemysigt.

Fredag: Fick skjuts hem av dom, för dom skulle på kalas. Skulle åka till stallet sen och hänga med C och Sofia på tävling, men jag var jättetrött och åkte till pappa en stund på kvällen. Åt middag där, vi kollade lite på tv och sånt. Sen åkte jag hem igen, var där medans mamma var hos en kompis. Cyklade hem från centrum halv tolv på natten typ x)

Lördag: Skulle egentligen åkt med E&J till stallet på morgonen, men åkte senare för jag orkade inte åka så tidigt x)
Åkte dit vid lunch typ, tog hand om sötisen Coop :) Skrittade ut i skogen, Madde och Edwina följde med också :)
Åkte hem vid sex, ganska sent men det var skönt eftersom det knappt var nå folk i stallet.

Idag, Söndag: Ska åka till stallet, får se vilken buss jag tar. Åh orkar inte åka buss x)
Tyvärr är den här datorn så seg, så jag får nog ta och avsluta nu.
Ha en bra dag

ääääääntligen :'D

Asså fatta hur glad jag är! ÄNTLIGEN INTERNET >.< Haha jag låter väl som värsta datanörden, men jag har saknat bloggen :) Nu ska jag surfa lite, skriver senare om veckan! Peace

/Ida


RSS 2.0