sportlov ♥

Okej, nu ska vi försöka blogga lite. Dålig uppdatering jag vet :O Men, vet inte riktigt vad jag ska skriva... Om ni vill att jag ska uppdatera så får ni säga till, jag har minsann inte sett några kommentarer här inte. Aja.
Äntligen sportlov! Slutade sista lektionen med ett matteprov, hoppas det gick bra (a) Det var ganska svårt, och har inte pluggat så mycket.... Menmen!
Tessan hängde med hem efter skolan i fredags :) Vi skulle ringa och kolla prao, men tror ni det blev nått av det? Hehe, nej.  Men vi hade kul iaf :D  Va m. Mattias på kvällen :) Igår också haha, mys :)

Ska försöka planera sportlovet lite. Ridning tisdag & onsdag, bio med Tessan på torsdag. Måste få in en pluggdag med... Och massa annat också :O Det blir väl typ fullt upp hela sportlovet :) Men det gör absolut ingenting ;o

Nu ska jag fixa nått att äta, talktoyoulater

pic's from today


haha, många det blev.

Emelie bloggar ;)

Hej alla där ute :)
Tänkte skriva ett litet inlägg här på idas blogg :) Vi håller på och fixar lite te och ska försöka plugga lite :) får se hur det går med det.. :)

Sista lektionen blev instädd så vi drog hit :D Ida bärde våra väskor hem hahha :) Bara för att hon e så snäll :)

by the way så vare en "tjej" som hade skrivit skit om showen vi har i skolan , i sin blogg, och det fick hon tillbaka för i skolan idag , haha stackarn! jaja så går det... :)

nä nu pallar jag inte skriva mer :)



haha :)

100215

Klockan åtta ringer moster. Mamma pratar i en halvtimme. Jag kan väl ringa pappa när hon lägger på, tänker jag. Men icke sa nicke. När en ringer, kör mamma på och ringer hela tjocka släkten. Plus kompisar. Telefonen kommer inte bli ledig på ett tag känner jag på mig.

Gud va trött jag är! Skolan gick ganska fort, åkte till stan efter med käraste Tessan :) Vi skulle äta, shoppa, och leta prao. Det blev Donken, två tröjor från H&M, femtioelva stycken nej och ett kanske. Förkyld som jag är kan jag till slut knappt prata. Haha gud va kul vi hade! Folk måste tycka att vi va jättekonstiga :o Men vem bryr sig? Inte jag iallafall. På stationen lyckades vi gå åt fel håll också så vi hamna jääättelångt bak. Sicken otur. Fick gå i den vedervärdiga snöstormen (överdriv.) ääända till bussen. Som som tur va väntade på mig.

Kom hem runt åtta, har druckit två koppar te och massor med honung i. Snart kan jag prata!! :D Det låter sorgligt.

Idrotten var jättekul föresten, hoppade upp och ner från olika grejer. Sen typ dansade jag upp och ner för trappan när jag kom hem. Är jag konstig eller blir man extra vig när man är förkyld? Dagens fundering.

Kärlek till er alla
. Speciellt till dig Mattias, eftersom rubriken inte blev som du ville.

Glad alla hjärtans dag :)


100213

Halloj =) Min uppdatering är verkligen dålig! Vet inte vad jag ska skriva lixom..
Den här veckan har gått fort, red Spirit i tisdags :) Det gick inte så jättebra, sträckte typ foten eller nått så gav upp på slutet. Men galoppvolterna med cavaletti blev faktist riktigt bra :)

Har gått och blivit förkyld dessutom. Smart just nu lixom, dagen innan alla hjärtans dag :O Jag gillar inte att vara förkyld :(
Skulle gjort provet igår, men sköt upp det till måndag. Sov ganska dåligt igår och måste plugga mer.. Vi får hoppas att det går bra på måndag ;)
Såg Baksmällan igår med Mattias också :) Har sett den ett par gånger tror jag, sist va typ nyår ^^ Den e bra, värd att se tycker jag :)

Har typ knarkat halstabletter, he he, vill verkligen inte ha ont i halsen och va sjuk och allt den här skiten! Hoppas det försvinner snart. Ikväll ska jag stanna hemma o vila. Ska se Dum & Dummare på femman ;)

Vi hörs när vi hörs :) puss


Hallå bloggen.

Kom precis hem, har kollat på film med Mattias och Sara :) Förra helgen såg vi första Saw och ikväll såg vi andra ;) mysmys, haha.
Idag har jag inte gjort så mycket, ätit, smsat, kollat på dator&tv. Gjorde även ett (läs: misslyckat) försök till att plugga. Vi har SOprov på fredag, den här gången ska jag vara väl förberedd! Haha, lycka till Ida.

Finns inte så mycket mer att skriva :) vi hörs, puss

.

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for?
I'm not running from you

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you.
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Come break me down
Break me down
Break me down

What if I wanted to break...?
Bury me, bury me
What if I
What if I
What if I
What if I
Bury me, bury me.


lite pics ^^

ursäkta bildkvalitén, mobilbilder.

måste bara lägga in,

ett ♥ till alla fina vänner jag har!

en bra och en dålig.

Det braiga är att jag har verkligen lust att blogga! Och det dåliga är att jag har typ ingenting att skriva..

På ridningen i tisdags hade jag världens sötaste superponny, spirit :) Det kanske inte gick bäst, men han är så härlig tycker jag! Vi hade Elin H, för Linda var sjuk.
Igår var Linda fortfarande sjuk, så vi fick ha Elin A i specialen. Hade Araben, var inte så supertaggad eftersom jag hellre ville ha spirit. menmen. Det gick sådär, haha Araben hoppade runt lite ibland, och sparkade bakut vid en och annan galoppfattning. Haha men det va kul :) 

Skolan då... Matteprovet del B gjorde jag idag. Det gick bättre än del A faktist :) Och imorn är det NOprov! Inte aaalls taggad för det, jag gillar inte no :o Magnetism.....

Vi får se hur det går med det. Wish me luck!


RSS 2.0