Gotland, here we come!

Nej jag skojade bara, det här blir sista inlägget ;D Nu ska dubbelkolla allt, och fixa mig sen drar vi! Gud va kul det ska bli :)  Håll tummarna att båten går som den ska ;)  Vi hörs, puss på er alla /Ida

ni når mig på mobilen, as always. Om ni inte har mitt nummer, så synd ;D
haha jag är på bra humör

gotland here we come

Så! Nu har jag packat klart. tror jag. haha måste nog dubbelkolla ;) Har målat naglarna också, rosa ;D  Jag ska nog ta och läsa lite, kanske duscha.
Snart bär det iväg till båten :) Fyra timmar.. Haha vad ska man göra i fyra timmar?! xD Det blir lite tråkigt att bara läsa hela tiden, men jaja jag får väl hitta på något.

Tror jag stänger av nu, för dagen. Jag kanske hittar någon datorn på Gotland, vem vet? ;)
Annars så hörs vi nästa söndag! Ha det bra allihopa

Fredag

Hejhej, imorse vaknade jag av att jag typ störtbölade! Hehe jag drömde om Indra och Järvsö typ, hehe orkar inte berätta allt. Sen drömde jag lite om bion igår, men det tänker jag inte berätta om heller x) Haha, nu ska jag packa!

Drar ju till gotland idag med världens bästa Anja<3   Ni kanske har hört om dom där färjorna som krockade igår. Och det är några färjor idag som är väldigt försenade, fast jag tror inte att våran är det.. Eller asså det är typ SF700 som är försenad och vi ska åka SF1500. Hoppas att inte våran blir försenad x) Asså våran båt går redan sent, halv tolv... Aja vi får se hur det blir med det. 

Hoppas jag hinner med några fler inlägg innan vi åker, men jag är inte säker.
Om vi inte hörs senare så, ni får ha det bra!

/Ida

stan med Anja (igår)

Halloj! Igår var jag ju som sagt i stan ;) Åkte dit med Anja<3 Köpte inte mycket, men prövade en söt klänning på Gina. Den passade, men jag köpte den inte ändå x) Sen prövade jag ett par jeans, haha ja prövade ett par 34:or, och dom var alldeles för små! Sen hörde jag att det var några i provrummet brevid som också prövade ett par 34:or, den ena tjejen ba Oj dom var jättestora ju! Haha snacka om att man kände sig tjock det ögonblicket.

Ett nagellack var allt jag köpte, + mat ;) Vi kollade på bio också, vi såg Baksmällan (på sergel). Haha den var ju bra ;b

Det var igår det :) haha, puss på er

T<3

Hallå nu är jag hemma :) Har varit ute med Tessan. Men ska stänga av direkt. Så jag bloggar imorn om idag! ;) Haha god natt <3

Torsdag

God morgon :) Idag ska jag nog åka till stan med A<3 Vi får se när ;)
Och så åker vi ju till Gotland imorn :D Båten går halv tolv, asså på kvällen, nån mer som ska åka? ;)

Skriver senare när jag kommer hem, ciao

drar ut

med Tessan :) Vi hörs senare, puss


Onsdag

Tjena ;) Idag åkte jag till stallet igen, med Anja :) Tessan kom sen också ;):) Har tagit hand om underbaraste hästen ♥  Han var lika söt idag som vanligt :) Han har fått jättefin päls nu, den är ljusare och så har han tappat den gamla tjocka pälsen. Hah :)  Red Araben till betet också :) Nu har jag ridit alla ponnyer förutom Nikita ;) jag räknar med ridning till betet ;b  Åkte hem efter jag hade gjort iordning Coopi till Sofia.
Hemma har vi grillat :)

Jag åker ju till Gotland på fredag, så jag kommer inte träffa Cooper förns nästnästa vecka :(<3
Saknar honom redan!

Justeja, Anja ska typ följa med dit :D Gud va kul vi kommer ha <3
hoppas bara det löser sig med biljetter och allt det där x)<3

järvsö+bilder kommer sen :) Ska nog dra ut med Tessan, fast kanske ska baka paj först. Vi får se!


hejdå!

Nu ska jag kolla på tv :) eller, jag funderar på att kolla på HP 4 på datorn.. Aja vi får se hur jag gör. Vi hörs iallafall imorgon! God natt :) ♥

bilder - del 1

på väg till Järvsö





på Järvsö

rubrik

Hallå i rutan :D Haha det var länge sen jag skrev en sån smajlis ;b Idag åkte jag till stallet med T :) Gud va jag har saknat Cooper! Hah jag kände mig lycklig när jag såg honom stå där i hagen :) Tog hand om honom idag, hann tyvärr inte allt men en del. Red ut med sötisen :) Tessan följde med, hon fotade <3 Hoppas hon skickar bilderna snart ;) Red lite på vallen, sen i ridhuset för det började regna. Åh vad jag älskar den där hästen<3
Ska dit imorn också :) typ ;b

Nej nu ska jag fortsätta surfa. Ha det bäst :)
jag vet, jag är seg. men bilderna från Järvsö kommer snart, jag lovar!

sorry

bilder kommer imorn, för jag måste verkligen gå nu.. Puss på er :)


todays song


minigolf

Hallå! Igår sov ju Anja hos mig :) Vi hade jättekul och mysigt! <3 Somnade runt ett typ, och imorse vaknade vi halv tolv. Då åt vi frukost och kollade på She´s the man. Vid typ tre åkte vi till Lida och spelade minigolf :) Fika gjorde vi också. Det var kul! Bilder kommer ;)  Sen skjutsade vi hem Anja, och nu har jag ätit middag. Har inga mer planer för kvällen!

Vi hörs :)

HP

Nu är jag hemma! :) Kom hem efter sex ungefär. Filmen var verkligen jättebra! Längtar till sjuan kommer... Önskade att hon kunde skriva en åttonde bok (a) 

Men nu ska jag och Anja gå ut. Vi hörs kanske senare, annars imorn :) puss

halloj

Nu har jag pratat klart med Sara, vi ska gå på HP :) Gud, hoppas den är lika bra som alla andra filmer. Men det tror jag nog x) Hennes M skjutsar oss dit och min M hämtar ;) Haha.
Sen ska Anja sova här :) Som sagt :b
Aja, Sara hämtar mig snart, eller ja typ innan två. Så jag ska väl äta lunch nu, sen ska jag fixa mig.

Dagens outfit får bli jeans, typ nån tröja och mina högklackisar :) Haha x)

Vad tkr ni om dom här?
 

Harry Potter today

Japp :) Idag ska vi typ gå på HP 6, jag och Sara. Hon har namnsdag idag föresten, Grattis :)
Nu ska jag försöka få tag på Sara så vi kan bestämma lite.
Sen ikväll ska Anja sova här :) En rolig dag helt enkelt! x) Haha.

saknar indra mest

night

good night people. vi hörs imorn, då ska jag va med sötaste anja <3

three words for you


give me more lovin then i've ever had.
make it all better when i'm feelin sad.
tell me that i'm special even when i know i'm not.
make me feel good when i hurt so bad.
barely gettin mad,
im so glad i found you.
i love bein around you.
you make it easy,
as easy as 1 2,(1 2 3 4.)
theres only one thing tow do three words four you.
i love you.
there's only one way two say those three words
and that's what i'll do.
i love you.
(-)

god morgon

Vaknade för typ en halvtimma sen. Håller på å äter frukost, har typ inga planer för dagen. Asså jag skulle kanske åka till stallet men jag vet inte om jag orkar....  Vi får se helt enkelt. Vi hörs

/Ida - saknar indra..

.....

Shit man känner sig nästan deprimerad.. Fan saknar allt redan! Till och med dom hårda sängarna... Nej nu måste jag sova, bloggar mer imorn. God natt

du är den finaste jag vet



i´m home

Nu är jag hemma. Vill tbx :(<3 Asså vi har verkligen haft det bäst, alla typ störtbölade efter avslutningen idag.. Vi ska definitivt åka tillbaka nästa år! Sådeså.

Saknar Indra..... <3333333

imorn drar jag

Kommer inte skriva nå mer innan, så vi hörs på fredag! :)
Önska mig lycka till, och ha det så bra allihopa! puss


dagen före Dagen med stort D :)

Haha okej det där lät lite konstigt. Men men!
Idag var jag å kollade när Tessan och Anja konfirmerade sig :) Hihi så fina dom va. Tog massa bilder, lägger in sen. Efter det åkte Jag + E&J hem till Anja :) Med Anja ofc ;) Vi åt lunch typ och sen efterrätt :) Haha vi pratade massor. Sen åkte jag, E&J till Lilla dalen och hälsade på ponnyerna. Bönan var sötast och "socialast" haha ;) :)<3

Sen åkte vi och handlade på Maxi. Dom hade alla böckerna förutom Ljudet av ditt hjärta :o Dåligt.. Men jag får låna den av Anja :)<3  För imorn åker vi juuuu :D Haha gud va kul det ska bli! För er som inte vet så ska jag till Järvsö på ridläger ;)  Har köpt massa gott idag ;D Nu får jag bara inte äta upp det innan (a)

Nej nu blev det långt och ganska tråkigt inlägg.. Får lägga upp bilder! Ciao :)

tåget går 9.49 från Upplands väsby

                                                   

"äntligen fredag"

Hejhej! Nu har jag bara åtta grejer kvar å packa :)  Haha säkert mer men enligt min packlista så äre åtta grejer x) Men det är typ tandborste och sånt man bara kan packa när dagen väl kmr då man ska åka.
Gud vad jag längtar nu :)<33

Ska fortsätta kolla på Crocodile Dundee på fyran. Och så ska jag äta chokladpudding x) Haha vi hade inget annat gott hemma.  Imorn ska jag försöka köpa "Ljudet av ditt hjärta", för snart har jag läst ut "När jag hör din röst".
Just nu är Bella på väg till Italien, tänker inte berätta nå mer eftersom nåra av er har säkert inte läst det. Och dom det är nån som kommer göra det, så är det kanske inte så kul å veta :) Haha.
Vi hörs imorn <3

Harry Potter och Halvblodsprinsen



Tycker ni den verkar läskig? Tycker inte jag. Men jag har läst alla böcker och sett alla andra filmer, så man vet ju ungefär vad man har och vänta sig. Jag tycker iallafall att den verkar bra :) Tror Marre och jag skulle se den på lördagen efter Järvsö, eller hur var det Marre?

Kommentera :)

15 step - Radiohead


känner ni igen den? ;)

sen frukost

Hallå i rutan! Haha vaknade halv ett och låg och läste till halv två. Nu äter jag frukost :) Hihi.
Idag ska jag inte hitta på något speciellt.. Packa till Järvsö! ;) Bloggar senare, bye

justeja,

glömde berätta att jag köpte ett headset idag :) Det är väldigt enkel, men uppfyller mina krav!
hehe dålig bild, men har inte tid för nu drar jag till tv:n :)

Ocean´s twelve

Hallå igen. Visst är vädret tråkigt just nu? Lixom, vart tog solen vägen?! *snälla solen kom tillbaaaaks* haha kmr ni ihåg låten? x) Fast det ska ju inte vara solen dåra, men aja strunt samma!
Nu ska jag kolla på film. Ocean´s twelve, på sexan. Vi hörs imorgon kära läsare

I denna fortsättning på Ocean's 11 har det gått tre år sedan Danny Ocean och hans liga lyckades stjäla $160.000.000 från kasinopampen Terry Benedict. Men han får tag på dem och ger dem två veckor på sig att lämna tillbaka alla pengar de stal med ränta.
källa: tvplaneten

gud vad jag längtar!


cute dresses :)

Romatic Layered DressLayered strapless dress
Orient silk dress-LjusrosaTrendy Unbalace Dress
Silky flower tubedress - rosaRed Babydoll Dress

090709

Hej hej igen. Sitter å lyssnar på musik.
Har inte gjort så mkt, läst bloggar som sagt :) Och ätit middag, å läst När jag hör din röst.
Mamma sa att hon ska börja läsa Om jag kunde drömma :D Hihi vi får se om hon gillar den.

nu ska jag fortsätta med musiken. vi hörs :) puss


brev - ?

Funderar på vem jag ska skriva till..  Vem tkr ni? :) (-)


stan m. marre :)

Halloj! Ja, rubriken säger ju mycket ;) Har vart i stan idag, med Marre x) Hon köpte New Moon och jag köpte När vi båda andas, asså böckerna. Har börjat läsa lite :)  När vi tbx gick vi till hem till mig ;) Vi kollade på Yes man ;D Haha den va bra.

Justeja, det här är det 601:a inlägget :D Det betyder alltså att förra inlägg blev inlägg nr 600 ;b
Nu ska jag nog ta å läsa lite bloggar. Ha de bra :)
lite dålig kvalité på den sista, men var tvungen att förminska den


från google

brev

Har hittat adresser till skådespelare&artister som jag gillar, så ska nog skriva till nån :) Hoppas man får svar :b Måste bara komma på nått vettigt att skriva.. Hm. Önska mig lycka till x) God natt

Twilight


Miss Marple

Hallojsan ;) Hur har ni haft det? Jag har iallafall haft det bra! Igår gick jag hem till E&J, skulle sova där. Fast det blev inte så mkt sömn, och imorse tog vi första tåget till stan och åt frukost på 7-eleven :) Haha sen åkte vi hem, och sov ca åtta till två.  Så jag måste nog få lite mer sömn innan Järvsö.

Nu ska jag fortsätta kolla på Miss Marple, haha hon är så söt :)

bild från google

today

Idag ska jag typ inte göra nått speciellt.. Ska kanske kolla på nån film, det är ju inte bästa vädret. Sen ska jag försöka göra designer till Emelie & Becka :) Haha vi får se hur det blir :b Men vi hörs senare :)


mina nattliga äventyr

Haha så äventyrliga var dom inte, men kom inte på nå bättre :) Hah det var en mygga i mitt rum, som var väldigt irriterande, och det var typ nå fel på den för den studsade typ bara omkring i taket. Och jag ville ju inte ha nå myggbett, så till slut ställer jag mig upp för att smälla till den, och då flyger den iväg. Så jag skiter i den. Sen på morgonen var den borta och jag hade inga myggbett :) tror jag.

Sen vaknade jag av Marre smsade typ runt åtta-nio, men det gjorde ingenting. För hon skrev att hon hade drömt att hon var ihop med Robert Pattinson och jag var ihop med Taylor Lautner :o Ja ba aah :D Haha.

 
okej absolut inte dom bästa bilderna, men det får väl duga antar jag. bilderna från google

Och så hade jag massa konstiga drömmar, som jag kommer ihåg. Bl a att jag fick rida Raro, en häst som typ har stått på Brs vet inte om han ska stå där mer eller nt, och så var jag ute och cyklade med Emelie och så ramlade jag ner för bron mellan Flaggplan & centrum :o men jag bröt typ "bara" foten x) Så när jag "vaknade", asså i drömmen, så låg jag på sjukhus :P Sen drömde jag typ att Alice Cullen, ni vet i Twilight, var gravid :o Haha fett konstiga drömmar jag har.

god natt :)

Nu ska jag nog gå upp. Eller inte sova, men kanske packa lite till. Sen ska jag läsa epilogen i Twilight :'(
Måste köpa tvåan ;) Skriver imorn när jag vaknar, puss

Alexander Rybak


är han inte bara för söt! :o Asså, alltid haha.
Haha har vart kär i han ända sen jag hörde låten.
Honom skulle man gärna träffa på på stan :) Haha ;)
Tyvärr missar jag honom nästa vecka när vi åker till Järvsö, men jag får kolla på reprisen antar jag..
<3

Måndag!

Hallojsan x) Kom precis in, har varit ute å cyklat med E igen :)  Annars har det inte hänt nå spec. idag. Har packat till Järvsö, längtar som attan(!), har packat ner kläder, ridstövlar, västen, och ett allroundspö. Nu är det bara hjälmen, dressyrspö, och alla saker! :b Haha, men jag har ju fem dagar på mig så ja borde ju hinna (a)

Ska försöka blogga en gång till innan jag stänger av, så vi hörs :)

Emma Watson


Man ser knappt att det är hon ;P Eller jo, men ändå (a)
bilder från Google

jag är med och tävlar...

...om en design :) Den rosa skulle jag vilja ha, börjar bli trött på min nuvarande design, den är ganska tråkig. Och har letat efter ny design ett tag, är inte så bra på att göra själv x) Ikväll kl. 20 utser dom vinnaren
Tävlingen är hos Jessica & Emma :)

har ni hört,

"Harry Potter-skådisen Rupert Grint har drabbats av svininfluensa. Grint, som spelar Potters kompis Ron Weasley, tvingades att ta paus från inspelningen av den senaste filmen om den unge trollkarlen.

- Han har nu återhämtat sig och ser fram mot att följa med sina skådespelarkollegor på premiären den här veckan och kommer att återvända till inspelningen direkt efteråt, säger hans publicist till The Sun."
 
källa: Aftonbladet


Måndag?

Haha nej nu är jag helt lost x) Men det är måndag va? Eller? :s Jo juste, jag var och shoppade med Emelie igår, söndag. Haha.

Idag ska jag nog inte göra nått speciellt.. Inte vad jag har planerat iallafall :) Är så trött! Men kanske hittar på nått med E<3 Vi får se helt enkelt! Men jag skriver senare :)

song

 
Haha kommer du ihåg Tessan? ;) *känner mig irriterande*

shopping med E<3

Hallå :) Idag åkte jag och E till SKHLM. Köpte inget, eller jo mat, ridstrumpor och toffsar x) Hah men ingenting speciellt. Båda hittade ett par skor vi vill ha, asså inte samma, men när vi gick tbx för å köpa dom hade dom stängt :'( Men det får bli nån annan dag. Haha vi gömde dom så gott vi kunde x)

Såhär såg mina ut;


Lite stor bild men det blir så dålig kvalité om man minskar den.

Iallafall, ska kanske köpa dom nästa gång :) Dom vita var 100 kr billigare än dom svarta :s Men annars skulle jag nog köpt dom svarta.. Aja, här är iallafall ett annat par jag hittade på Din Sko,
Pumps

Dom var jättesköna faktist.
När vi kom hem åt jag middag och kollade på Privileged. Sen drog E och jag ut å cyklade :) Haha måste verkligen få bättre kondition... Hah vi borde göra det här minst en gång i veckan sommarlovet ut! Haha x) Men, vi cyklade runt lite, hade picknick också :) Vi var vi sjön, det var jättevarmt i vattnet :O Hoppas det är varmt imorn, och bra väder.
/Ida

050709

Hah märkte ni att det är en siffra imellan datumen idag x) Haha, om man tar bort nollorna. Fattar ni? Jag är trött, så det kan bli lite konstigt inlägg ^^

Idag ska jag,E&J åka och shoppa :) Vi drar till skärholmen tror jag.. Ska se om jag hittar dom där skorna :) Sen måste jag ju köpa nått mer ;) Vi får se! Vi hörs senare

nighty nighty

Hallå :) Har kollat på Marley & Me. Den var bra :)  Nu ska jag sova, god natt!

filmtips?

Jag är sugen på att kolla på film, nå bra tips? :)

DJ Irmis

Haha rubriken, min systerdotter lekte dj idag vid radion ^^)

Som jag skrev så kom Carla m. familj hit :) Och sen kom Anna&Niklas också! Vi har ätit grillat, och så hade Stora K och jag bakat rabarber&jordgubbspaj (a)  Supergott! Nu har alla åkt hem.. Det blev alldeles tyst x)
Sitter och knaprar på jordnötsringar, funderar på å sätta på någon film. Vi får se :)

Vi hörs imorn :) kram

Jag är inge bra på rubriker.

Hejsan svejsan :) Vaknade halv tolv, av hemtelefonen. Haha jag har en sån där *ring ring*telefon, och den står typ tjugo cm från mitt huvud (a) Haha måste nog flytta på den.
Iallafall, har ätit en av mina scones till frukost :) Nu är det bara en kvar :'o

Idag kommer Carla och dom, vi ska passa Lilla I (: Skriver kanske senare, ha det bra

hehe

10 bevis på att du är kär.
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7.
 När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.


Om du inte kopierar och lägger in inom 15 min  kmr du få otur i kärlek i 20 år

,

Jag ska slåss i dina kvarter
Länsa gata upp gata ner.
Jag ska skrika ut ditt namn
Som alla vet
Jag ska slåss i dina kvarter

lite tankar

Kom och tänka på, att jag saknar innebandyn och fotbollen.. Faktist. Gick där i ett par år, men slutade när det blev för mkt med ridningen också. Men hästarna håller jag fortfarande på med. Och det kommer jag förmodligen och göra ganska länge :P Men asså, fotboll&innebandy är alltid kul. Saknar det här med lagkänsla och sådär.. Så blir det ju inte direkt i ridningen. Där är det lixom jag och hästen. Men det är ju en känsla man inte vill byta ut.

Så, jag ångrar ibland att jag slutade med innebandyn och fotbollen. Men sen när man tänker lite till, så vet man att det går ju inte bara att börja nu igen. När alla har lärt sig så mycket, spelat så mycket. Om man hoppar in skulle man se ut som värsta nybörjaren. Nej, det vill vi inte. Och det är säkert omöjligt ändå.
Så jag får satsa på ridningen

vet inte varför, men det går inte att klicka på den sista

god natt?

Nu är filmen slut. Det slutade ju bra, som det gör i dom flesta filmerna :P
Men nu har jag absolut ingenting att göra. Och det kommer typ inte hända nått förns nästa söndag då vi åker till Järvsö :)<3 Eller jo, imorn ska vi passa Lilla I :) Men annars så... zero!
Längtar till Gotland.. Det ska bli kul! Hoppas bara att man får med sig nån kompis.. E kunde typ inte åka med.. Men aja får väl åka själv med M annars. Det ska bli mysigt å ta hand om hästarna :) Lägger in ett par bilder vi fick av Maria.

Jahapp det här blev ett ganska meningslöst inlägg x) haha, nej men jag har så tråkigt.

  
som sagt, det är Maria som har tagit dom ;) Visst verkar det mysigt (a)

Envy

Hallå igen :) Har ätit middag, sen middag. Men det var gott x) Kyckling i typ pitabröd å sallad och sånt. Fast när pitabröden tog slut åt vi mina scones ;) Fast det är ett par stycken kvar tror jag.

Nu ska jag kolla på en film, på trean. Envy heter den, har för mig att jag har sett den.. Men vi får väl se ;) Nån annan som ska se den, eller har sett den? Är den bra?

vi hörs kanske senare ikväll


nu är dom klara :)

Haha jag sitter vid datorn, och helt plötsligt känner jag hur det börjar lukta konstigt! Så ba, det luktar typ bränt x) Jaba aaaah mina scones xD Men som tur var så va typ bara en liten kant bränd, inte alls mycket. Nu ska vi provsmaka,

Gud dom är verkligen goda :o Hah funderar om jag ska ha nått på.. Eller ja x) Äh vi får se


scones

Japp ni hörde rätt, här bakas det scones! Har precis skjutsat in dom i ugnen ;) Det blev fem stycken. Lägger in bilder sen :) Haha hoppas att jag lyckas göra dom goda, och inte brända. Önska mig lycka till! x)

tjollahopp x)

Har precis kollat klart på Harry potter och Fenixorden. Den är så himla bra! Fast lite sorglig är den ju.. Men den slår nästan Twilight ;) Haha.  Just nu håller Twilight på å ladda, sen blir det filmtajm igen :)

vart tog solen vägen?

Halloj. Vaknade imorse av dunder å brak, så det blev inget bloggande direkt ;) Idag har jag tänkt å kolla klart på Harry Potter, sen ska jag väl försöka fixa Twilight. Har börjat läsa boken som jag köpte. Det blir andra gången ;) Sen får vi se om jag fortsätter med serien, men det tror jag nog.  Vi hörs senare :)

it works!

Haha det funkade! Fast inte Twilight.. Den tog otrooooligt lång tid att ladda, den kom inte ens upp i 1% :P Men Harry Potter and the Order of the Phoenix funkade direkt! Coolt måste jag säga, eller asså det är kul å kunna kolla på film på internet.

Tyvärr är popcornen slut tror jag, men ska se om jag hittar nått annat i skafferiet :)
Vi ses

film

Hittade nån sida där man typ kan kolla på film direkt på internet. Det verkar ju super, ska ta reda på om det funkar. Har blivit medlem och sådär, nu ska jag prova kolla på Twilight :) Tyvärr är det ingen text, men det funkar ändå.
Vi får se, den håller på å laddar. Skriver sen om det funkar!

www.moviestream.se

bilder på inköpen från idag :)


*städtant*

Haha nä men nu har jag dammsugit övervåningen. Ska dammsuga här nere också..
Haha ni vill inte se hur det såg ut under min säng.. Haha där hade dammråttorna flyttat in :)

Nej men nu måste jag sätta fart. Bilder kommer på mina inköp idag :) ciao

Här är sötisarna jag provade idag :)

 
dom ser faktist bättre ut i verkligheten x)

Hallå i stugan ;)

Idag har jag vart i stan med Randi :) Det var kul, köpte lite grejer som ni får se sen i ett senare inlägg. Vi åt på Subway :) Supergott! Jag är glad att det ska komma till Huddinge, då r det lite närmare ;)
Valde tyvärr fel outfit idag, uppvikta jeans, ett linne och en cardigan. Lite varmt var det ;)

Nu ska jag äta min hemma&egengjorda gröt ;) So long


morn morn

Hah hej :) Vaknade för en kvart sen, somnade typ tolv igår. Haha men ändå kändes det som om klockan va sju när jag vaknade x)  Iallafall, nu ska jag äta frukost sen drar Randi och jag in till stan :) Haha var där i söndags, tisdags och så idag. Nu får vi hoppas på att jag hittar nått! Har hittat en jättesöt klänning på H&M, billig var den också (a)

Men vi får se. Ha en bra dag!

Shoppa?

God kväll alla söta läsare :) Jag är verkligen sugen på att shoppa! Nån som har lust å åka nånstans imorn? (a) Jag ska bara vara hemma hela dan, och har lite pengar över (a)

? :)

shoes

Hittade ett par skor, dom var söta men lite för dyra. dom kändes också lite höga, och klacken var väldigt smal längst ner. Fast jag älskar dom (a) Provade dom igår på Eurosko.
väldigt dålig bild, men ni överlever.

z,e&j

Halloj, sorry för inget bloggande dom senaste, öh 24 timmarna x) Haha skoja, men jag åkte ju som sagt med E,J&Z igår till stan, Debbie kunde inte komma :( Vi gick runt lite där, köpte scones igen (a) Fast den här gången fullkorn. Köpte ingenting..  Sen åkte vi hem, och direkt när jag kom hem åkte M och jag å vaccinerade oss x) Hah, i Kungens kurva. Det gjorde inte så ont, men det känns lite i armen efter ;P  Iallafall, sen åt vi på donken (a) Tjockis som jag är *not!*
M skjutsade mig hem till Zimone efter :)  Sov där, vi hade skitkul<3

Kom hem för ett tag sen, idag har vi inte gjort nå speciellt. Haha igår kollade vi på Wild Child. Den var bra :) Sen somnade vi kanske framåt två. Vaknade typ nio, sen somna ja om och vaknade halv ett (a) Då kollade vi på Legally Blondes (3:an). Den var också ganska bra faktist. Efter åt vi frukost, haha det blev typ två.

Nu ska jag väl fortsätta surfa lite :) Vi hörs kanske ikväll, puss

RSS 2.0