Tisdag - Morgon

Good morning :) Hoppas det blir lika varmt idag som det var igår, för jag tar mina shorts in till stan! Hah men jag tror nog inte att det är nån risk för det. Vi ska åka till Buttericks (stavning?) för å kolla på grejjer till maskeradhoppningen på ridlägret :)<3

Nej nu måste jag skynda mig, ska tvätta håret också. Vi hörs!


bilder







The Pacifier

Hej! Cyklade och bada med M och hennes kompis, kom hem vid tjugo över nio. Missade tjugo minuter av The pacifier (stavning?), men det gör inget eftersom jag har sett den ett par gånger och vet vad som händer :P
Snart är filmen slut tror jag, sen ska jag väl ta å.. Göra nått x) Nä men jag ska typ sova sen när det inte finns nån mer rolig inne på msn :)  Fast just nu är det ett par intressanta inne ;) haha skoja, men chattar t.ex med E,A,T& Debbie :) (haha EAT X)  Nej nu börjar filmen igen, ciao!


true sommer

Halloj :) Jag antar att hela sverigen har samma väder som vi har här, sol och varmt. Det är 30 grader i skuggan! Hoppas det förblir så här resten av sommarlovet (a) Haha gärna hela året, hellre sol än snö (a) Men jag antar att det inte blir nån riktig jul utan snö. Nej nu sitter jag här och babblar på om julen, när det är mitt i sommarn. Ska nog ut i solen lite nu.

Haré bra :)


vill ha en sån här, med egen design :)


mobiler

Åh, jag vill ha en ny mobil! Har haft min lilla rosa i 4 år nu. Den börjar bli lite sliten ;b Så, jag vill helt enkelt ha en ny x) Haha , men har kollat på lite olika och det finns faktist ett par man verkligen vill ha (a) Typ dom här,
Sony Ericsson W508 Sony Ericsson W595 + Portabla HögtalareSony Ericsson W350

Vad tycker ni?

Jag ska slåss i dina kvarter!


och så var det måndag igen

Hallå i rutan! M ringde precis och väckte mig -.- Fast det kanske är lika bra det ;P idag ska jag inte göra nått speciellt tror jag.. Nån som vill hitta på något kul? ;)
Ska ta å äta frukost först, ute i sooolen! Om det inte är för varmt förstås (a) Haha men hellre det än kallt.

Vi hörs :)

tbx

Filmen var faktist bra! Nu ska jag gå och lägga mig, eller ska duscha först. Vi hörs imorn, God natt


True confessions of a Hollywood starlet.....

....ska jag kolla på nu :) Ska ni se den också? Den verkade väl, ganska bra x) haha vi får se. Kanske bloggar i nån paus.
Hejdå ;)

shopping

God morgon. Är jättetrött xD Ska typ till stan idag med T&A. Det blir mysigt :) Jag Ska! köpa nått x) Haha har inte så mkt pengar, men det räcker väl alltid till nått ;) Vi hörs när jag kommer hem :) Ha en bra dag ;P


countdown

                                                   

är och kommer alltid vara

bäst

pic´s

klicka så blir dom större. Kommentera :)





 

dinner

Så, nu har jag precis ätit middag. Det var gott ;) haha. Tog lite bilder, ni får dom om en stund. Ciao

Home again.

Hallå, nu är jag hemma. Eller, har vart hemma ett par timmar (a) Men M har ockuperat (stavning?) datorn ;) Som sagt var vi och kollade på nån trädgårdstävling av nå slag x) Tog lite bilder, sen åkte vi till M's kompis, kollade på valparna. Dom är en vecka gamla, såå söta! Haha ;P Sen badade dom, jag pallade inte doppade bara fötterna x)

Snart ska vi äta, ska bara klippa gräset först -_- Haha men vi hörs :)<3


uppåhoppa

God morgon! M väckte mig för 8 minuter sen, vi ska åka till nån trädgård idag typ å kolla. Sen skulle vi till hennes kompis och kolla på deras valpar. Så jag bloggar bara lite snabbt :)  Det blir mer när jag kommer hem, och så tar jag med mig kameran dit också så det blir bilder me :) Vi hörs /Ida

dagens låt

Har lagt in den för inte så länge sen, men den är verkligen bäst ;P 
The Killers - When You Were Young


haha


What's your Cullen car?


Who is your perfect Cullen boy?


What member of the Cullen family are you?


Vampire, werewolf or human?


thai

Hallå, kom precis hem från M's kompis yvonne ;) Dom hade köpt thaimat, gott men starkt x) Idag har det verkligen inte hänt någonting här... Eller, har kollat på Ice age (a) och chattat med Emelie :)<3 längtar till järvsö! Och till landet, om jag nu kunde följa med.. Hoppas hoppas hoppas!

Ska typ ta å hitta på nått nu x) Haha kanske klippa gräsmattan, det är väl det roligaste som kan hända här, och då ni kanske förstår hur tråkigt jag har det. ;P haha. Ha det bäst :)

fredag

Halloj :) Gud va den här veckan har gått fort.. Och va skönt väder vi har x) Det ska typ bli jättevarmt i helgen! Upp mot 30 grader elr va det va.. Ska kanske åka till Strängnäs, vet nt riktigt. Om inte E&J kmr hem på onsdag kmr det bli fett tråkigt, eller asså T&A åker ju på konf. läger, fast det finns ju faktist andra hemma :) 

Jaja, nu ska jag äta frukost. Ha de bra

ingen rubrik.

Halloj, kom precis hem. M och jag cyklade till pizzerian ;) Fast åt grekisk sallad. Var med Marre på dan :) Vi gick runt lite, köpte dricka i centrum, gungade lite och sånt x) Haha Marre köpte en påse husvagnar . Haha asså Bilar, fast husvagnar :D Dom var faktist riktigt goda x)

Nu måste jag typ städa mitt rum.. Ah blir galen på mamma xD Aja, hejdå

dagens låt

klarar inte av att lyssna på den, men det får bli den ändå..

bilder, klicka på dom så blir dom större





0. (a) Bryggan
1. Solnedgång
2. haha Marcus
3. Årorna x)
4. Jennie :)
5. Jennie, Emelie & Marcus
6. Solen
7. Solen igen x)
8. Emelie :)
9. Blomma x)

bilder från hästön



1. Emelie :) (och marcus)
2. Ponnyn som Marcus tog sig en tur på x)
3. Den sötaste ponnyn :)
4. Hästön
5. Båten

.

saknar

torsdag.

morgon morgon. har nt lust å skriva, är iallafall vaken nu. vet inte vad jag ska göra idag, men är så trött så ska nog bara slappa. hoppas ni haré bättre än mig! Hejdå

dagens låt


"Campinglivet passar oss"

Halloj, det blev en dag tidigare.. Hade gärna stannat kvar, men det blev inte så xD  Ska berätta lite om dom här två dagarna ;P Haha ruriken, det var inte vi som sa det men jag kommer till det.

Tisdag: Yvonne kom och hämtade E & mig vid typ åtta :) Då åkte vi till, haha kmr inte ihåg var det hette men nånstans i Stockholm iallafall (a), dom och så bytte vi bil ;) Jag och E åkte med Peter, Jonas & Marcus.
När vi kom fram ställde vi in grejerna och lite sånt, å kollade runt lite. Vi tog motorbåten till "Hästön", där det finns massa hästar och ponnier som går på bete typ. Tog med oss fika ;) Hah jag och Marcus hade morotskrig x) Nä, men vi kastade morötter på varandra ^^ Marcus tog sig en liten tur på en ponny också haha, men han blev avkastad direkt ;P
Det var nåra som hade tältat där typ, och när vi kom i land sa dom - Campinglivet passar oss!
Hahaha de lät lite kul, som om dom typ sa det bara för att vi kom x)

Vid typ fem kom Jennie :) Hon hade vart på kryssning. Haha just nu är jag så trött,och kmr inte ihåg så mkt x) Men vi hade iallafall kul, sen på kvällen skulle vi berätta spökhistorier men det blev inte så mkt med det, vi pratade mest om massa annat ;)  E,J& jag skulle sova i den stora sängen, men eftersom vi alla redan satt där så sov Marcus typ nere vid våra fötter, haha ^^ 

Onsdag; Vaknade typ 5 och var somnade igen vid typ 6 x) haha hörde hur nån kom in och tog kort på oss vid typ nio x) Det måste nog ha sett lite roligt ut när tre stycken sover som vanligt och en vid fötterna på andra ledden :P Okej, det lät konstigt. Aja!

Vaknade vid tio av Marcus, som typ försökte kittla mig elr nått så jag ramlade ur sängen (a) Och han lyckades -.- Haha. Åt frukost, sen gick vi ner till bryggan.
Det har vart superhärligt väder!  Har varit på bryggan mkt, solat och stänkt vatten ^^ Badade också en gång, sen hoppade jag upp och efter ett tag blev jag nerputtad av Marcus igen :P Hah, så man kan nästan säga att jag badade två gånger (a)
Men vi har iallafall haft supermysigt, tycker jag :)  Var tvugna att åka hem vid typ tre elr va de va..
Hoppas vi kan åka dit igen :) <3

Jag har tagit massor av bilder! men dom kmr imorgon. Nu måste jag sova ;)
Guuud va långt inlägg blev! Duktig du va om du orkade läsa hela :)

God morgon :)

Haha snart åker vi. Om en halvtimma rättare sagt, måste nog äta klart och sen borsta gaddarna ;) Har inte sovit så bra inatt, pga hunden som har varit rastlös och lite sånt, kanske berättar nån gång x) 
so long suckers! nä skoja bara, ha de gott!


vi ses imorn,


Måndag, forts.

hejsvej leverpastej ;) Har faktist hunnit med mkt idag x) Duschat, tvättat håret, fixat disken, packat, målar naglarna, ätit upp rabarberpajen, osv! ;) Har pratat med E i tele också :) I typ en timma ;)

Snart måste man gå å lägga sig.. Okej inte riktigt än ;) Men ska upp tidigt imorn, sju.. Kommer aldrig att orka x) Haha :P Kommer säkert somna i bilen, eller nä kommer babbla med E :) Tror inte jag skriver blogg innan jag åker.. ska försöka! :) Haha, men vi hörs! Ha det bra

                                                                                    

nails

Hallå! Håller på å fixar naglarna, det känns "lyxigt" på nå sätt att ha fina naglar x) Haha men jag har ju varit så duktig och hållt mina naglar rena och fina, så nu är dom faktist ganska långa :) Har satt på "Nail hardener" (stavning?), så blir dom mer hållbara. och sen ska jag nog måla dom eller nått.. Vad tkr ni jag ska ta för färg? Kommentera :)


det här var dom "snyggaste" färgerna jag hade, har också rosa, grön och röd å lite sånt x)

ny design

Inte så mkt ändrat ^^ Men, vet inte om jag är så jätte nöjd med den men får väl göra en ny när jag kommer hem! :) Med lite nya bilder förhoppningsvis ;)  Kommentera!

                                                                                

haha <3


Måndag v.26

Halloj :) Vaknade för en timma sen, sköönt med sovmorgon x)  M väckte mig, och sa att hon hade fått bilder på stugan från Gotland, och då blev jag klarvaken :D Låg kvar en stund, sen ringde E :)<3 Gick ner till datorn, kollade på bilderna och läste mejlet från Mima :)  Åh vad jag lääängtar! Det ska bli så kul :)

Sen den här veckan ska jag hänga med E&J till landet :)<3 det ska bli superkul, åker imorn och kmr hem på torsdag.
Nej nu måste jag väl ta mig lite frukost x) Ha det bra, hoppas det blir bra väder ;)

hahahaha Solstingaling!


anja panja päronpuff <3

Hallu ;) Kom precis hem från Anja. Hon kom hit idag vid typ.. a nån gång runt ett två x) Vi gungade lite, och massa annat :) Stekte pyttipanna och ägg, Helt själva faktist! ;D Haha skills ;)
Vi gick hem till henne sen :) Har "hoppat studsmatta" (haha låg och läste "Så länge båda andas" och åt kakor), spelat lite dator och varit allmänt flummiga :)
Nej nu ska jag ta ut vaniljsåsen ur kylen och käka rabarberpaj :) M bakade idag, <3

see you

bilder från sommarkrysset


eniro

Söker på eniro, men hittar inte det jag söker! Irriterande ibland att inte alla finns med på eniro(a)
Haha Anja fattar "vad" det är jag letar efter x)

Anja kommer hit om en stund :) Vi får se vad vi hittar på <3
Så jag måste nog klä på mig och äta klart frukosten nu ;)

                                                                               

Sommarkrysset

Igår åkte M och jag in till Grönan :) Åkte ingenting, men kollade på sommarkrysset. Måste se reprisen om det är nån, man kanske kom med i bild! x) Men det var iallafall kul :) Sen åkte vi färjan hem, tog massor av foton på solnedgången.  Lägger in sen när jag har laddat upp dom

Anja och jag kanske åker till Lilla Dalen idag, för å hälsa på pollarna. Vi får se hur det blir med det ;P
Skriver mer ikväll, ciao

Knallen

Hallå i rutan! Har ni haft en bra midsommar? Det har jag :) Var på Kalles (mammas kompis) landställe, typ :P, Knallen kallas det ;P Massor med folk där, några i min ålder också :) Spelade kort till kl 2 på natten x) Vaknade runt tio imorse, åkte hem vid tolv typ. Och nu är vi hemma :) Funderar på att åka till Grönan ikväll, det är ju Sommarkrysset.

Får se hur det blir med det, hejdå!
tyvärr blev det inga bilder

föresten,

så delar jag en Twilightblogg med Jennie :) Den heter http://famoustwilight.blogg.se
Läs och kommentera :)


brrr...

Sitter här å fryser. Varför måste det vara så kallt?! Sen är det ju så att man bor i radhus, dom stänger ju av värmen så himla tidigt på året, och sätter på den sent. Så man får ju lixom inte bestämma temperaturen själv! Lite dåligt tkr jag , när det finns såna som jag som fryser lätt (a)  Får väl ta en varm dusch, bädda ner mig och läsa "Så länge vi båda andas".


190609

Good morning ;)  Vaknade för en timma sen, har läst Så länge vi båda andas sen dess (a) Ska fixa lite frukost nu tror jag. I eftermiddag ska vi åka till Sorunda och fira midsommar :) Hoppas det kommer några i min ålder, och att det blir bra väder x)  Haha ha en trevlig midsommar, /Ida

paj paj paj

Hallu ;) Åkte till stallet idag :) Kollade på ridlägret när dom hoppade och lite sådär.  Inte mkt mer hände.. Eller jo, fick låna Så länge vi båda andas av Marre :D Har redan läst fyra kapitel (a) Sen åkte vi hem, fick skjuts över ängen av Maja :) Kom hem typ tjugo i åtta kanske, har ätit middag och ska äta resten av min goda rabarberpaj ;) hah mamma sa att jag får baka en ny imorn, men då sa jag nä nu är det din tur. Hon ba ah men då gör jag paj på jordgubbarna!

Vi får se hur det blir med det :) /Ida

resten av bilderna kmr imorn

  
  
 
 

här är min wunderbara rabarberpaj ;)

  
                               Klicka på bilderna så blir dom större

rabarberpaj och filminspelning

Hallåj! x) Kom in för ca en timma sen, har varit ute med E&J,Ylva och Randi :) haha vi hade superkul, filmade in lite grejer och sånt xD Det kanske kommer upp på bloggen nån vacker dag, vem vet? ;)
Idag var vi i stan :) Det var mysigt, gick i affärer och fikade på Wayne´s. Det borde vi göra om :) Bilder kommer! Ska ladda upp dom nu. 

Har precis bakat en rabarberpaj :) Den blev faktist god, men vaniljvispen blev lite för lös (a)
Men det är väl smaken som räknas? (a)
 
Ha det bra /Ida

Filmen vi såg i skolan (slutet), hahaha kolla klart på hela


170609

Hallå! Vaknade precis B-) Skönt med sovmorgon, fast halva dan är ju plötsligt borta x)  Ska typ göra nått med E&J idag, måste få tag på dom ;) Sen ska jag nog ta mig till stallet eller nåt för å möta Anja elr Marre (ska ju låna boken)..

Så E&J, om ni ser det här så ring mig :) /Ida


bilder från Helsingfors





1. Solen från fören (tror jag xD)
2. Promenaden
3. Ett fönster ;)
4. Världens sötaste glasskiok x)(a)
5. Emelie :)<3
6. Haha Ida goes Titanic
7. Solnedgång
8. Frukost
9. Min sköldpadda :) (har träffat "den" två gånger :D)
10. Choklad-golfbollar ;)
11. Chokladblommor :)
12. Varje kväll :)

Kommentera :) klicka på bilderna så blir dom större

järvsögänget ;)<3

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, har varit i stallet. Järvsögänget hade picknick idag på Hågelby :) Fast Zimone,Anja och Ylva kunde inte vara med :( Men vi andra träffades. Alltid lika kul ;)<3  Gick till stallet sen. Red Belle till betet.
Cooper åkte på bete idag också... Kommer sakna honom <'3

Nu har jag ätit klart, ska kolla på The big bang theory på femman ;) Sen ska jag kanske sova hos E&J :)<3 Får se, måste prata med M först.  Hejdå! /Ida

Ps. Glöm inte att det är dubbelavsnitt på DH ikväll :) Ds.


picknick

Good morning x) Vaknade vid halv elva idag :) Snart ska jag åka till Hågelby, vi (järvsögänget ;P) ska ha picknick där :) Sen ska jag till stallet tror jag. Bloggar när jag kommer hem :) Hejrå

här kommer bilder i stora lass

     
    

hehe mer kommer imorn :)  klicka på bilderna så blir dom större x)

bilder från Anja 14 år


haha jag ser typ ond ut på den sista xD

Måndag.

Hej. Hah det var länge sen jag började ett inlägg med hej xD  Har kollat på Mean girls som sagt, den var bra. Fast man har ju sett den så många gånger! xD Har smsat med folk också :) Och nu har jag flyttat över till msn ;)

Marre, om du ser det här, ta med dig Så länge vi båda andas imorn till stallet! :) Om du kan och vill. För jag har verkligen behov av att läsa den nu! Haha plz :)<3

/Ida

bio

läser lite på SF.se om New moon och sånt där , och det står att det är 158 dagar kvar till premiären! :) Längtar!
Och så är det 30 (!) dagar kvar till HP (halvblodsprinsen)! Fast jag är på Järvsö då :/ Men måste se den när jag kmr hem :)<3   Längtar till båda x)

regn regn och ännu mera regn

Tjenamors, tänkte bara blogga lite snabbt innan jag kollar på film :) Ska kolla på Mean girls x) Det verkar inte vara något bra på tv annars tror jag... Vill se Twilight igen ! ;/ Men men.  Cyklade ner och lämnade tillbax den, det var ju en hyrfilm. Haha det var jobbigt att cykla, eftersom ja är så förkyld xD Usch gillar inte vädret just nu..... Mamma sa att den plats det hade regnat mest på i Sthlm var Tullinge xD  Aja vi ses


.

Ahapp nu var det såhär igen då... FAAN vad jag är trött på det här!
Vill bara flytta till en annan planet ibland..


datorer

Halloj, har egentligen inte till att blogga men gör det ändå xD Kollar på Twilight igen (a)
Snart kommer det några och hämtar våran hyrdator, vi har tre datorer just nu x) Våran hyrdator, som snart inte är vår längre, en uråldrig dator xD och våran nya :) Alltid bra att ha en reserv x)

Ska fortsätta kolla nu :) ciao

sötaste lilla bönan




/Ida


Privileged

Ah okej jag kanske stavade det fel, men men ni fattar vad jag menar xD

Kollade på det idag, kl. 19 var det, såg ni det? Det var faktist bra! Längtar tills nästa vecka :) Det är som nya Gossip girl, fast inte samma handling :P Men jag tycker iallafall att ni ska kolla på det om ni gillar serier som Gossip girl! Det är ju faktist skaparna av Gossip girl, så det säger väl ganska mkt ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll x) /Ida

gårdagens

Gårdagens låt (får det bli xD);

Dagens låt;

Spelade den på Guitar hero :) Den är faktist bra!


Det braiga kommer ett litet tag in i låten..

Gripsholms slott

Hallojsan. Har precis kollat på Twilight :) Asså det är verkligen världens bästa film. (okej Anja jag erkänner) Tror faktist att HP kommer tvåa ;)  Nu väntar jag bara på att få låna Så länge vi båda andas, av någon :) Typ Marre eller Sara eller vad det var x)  Bara jag får den snart! xD Haha.

Åt middag på nån kiosk på vägen hem från syrranx) Sen besökte vi Gripsholm :) Laddar upp bilder imorn, tyvärr fick man inte ta några bilder inne i slottet men jag tog utanför (a) Så det får bli imorn, det börjar bli ganska sent.

Dagens låt kmr snart :) /Ida

Strängnäs, dag 2 ;)

God morgon! Eller, god lunch eller vad man nu säger x) Vaknade vid typ halv tio, tio. Har ätit frukost och spelat Guitar hero med Kevin :) Det är faktist jättekul! Men jag spelar på Medium och det är ganska svårt, tycker jag xD (a)  
Tror inte vi ska göra nått speciellt idag, C,M och Mellan är ute med hunden just nu..

Ikväll ska vi kolla på Twilight :D Asså M och jag. Hoppas hon tkr om den :)
Vi ses! Bye Bye

hos Stora systeryster

Hallo :) Är i Strängnäs. Har vart på 6års kalas som sagt :) Ella fyllde år. Det var kul å träffa alla. Vi sover kvar här i natt, åker typ hem imorn. Mamma lovade att vi ska se Twilight imorn :) Sen ska jag låna Så länge vi båda andas av nån på måndag typ x)  Nu orkar jag inte skriva mer.. xD Vi hörs imorn

mer bilder kommer sen, eller imorn


det blev inte lika bra kvalité som jag trodde det skulle bli, men ni får väl stå ut.

Guten morgen x)

Hallo! Hah det blev lite tyska här.  Vaknade för kanske en kvart sen.. Ska äta frukost nu :) Idag bär det av till syster m. familj :) Syster 1 eller 2, vet inte riktigt hur det va x).  Mellan fyllde nämnligen 6 år igår :)

Bloggar kanske mer idag, får se. Annars imorn.  Ha en bra dag /Ida

Ny dator :D

Nu sitter jag och bloggar på den nya datorn :) Packade upp och installerade hela skiten själv ^^) Haha, men jag tycker att den är jättesnygg, och funkar totally bra! x)  Idag åkte jag till stallet, och tog hand om världens bästa häst. Han var gosig :) Sen var det ju betessläpp för ridskolehästarna, tog massa foton! Kanske laddar upp dom typ imorn, orkar inte göra det nu efter allt installerande och grejjs x)

Ni får helt enkelt ha lite tålamod ;) Vi ses! Hare bäst

regn ?

God morgon! Här har det inte hänt så mycket, än. Har läst Twilight, och nu äter jag frukost. Hoppas det blir bra väder idag, vi ska ju rida pollarna till betet. Måste ladda över bilderna från kameran så att jag kan fota sen!
Skriver när jag kommer hem typ. Hejdå

bilder från dom senaste månaderna


suck..

Nej ärligt snart går det för långt. Måste gå och lägga mig, god natt.

as they say, peace love twilight


god damn your beautiful

alltså, vill bara att ni ska förstå hur mycket ni betyder. Det kanske inte alltid märks, men ni är dom som står mig närmast. Älskar er, då nu och föralltid. Orkar inte nämna alla här, för många, men jag hoppas att ni förstår vilka jag menar

too much reading

Hej. Inte mycket har hänt efter skolan..... Eller, jag har snart läst halva Twilight xD Asså det går verkligen inte att sluta läsa! Och jag försöker att läsa sakta... Men aja jag får väl läsa om dom igen ;)
M och jag åkte för att köpa ny dator, och det gjorde vi. Men när vi kom hem och packade upp såg jag att det inte fanns nån skärm! Suck!!! Ville verkligen ha den nya datorn.... Åh va sur jag blir x) Men M sa att hon skulle åka dit imorn

Nu ska jag väl läsa lite bloggar sen kanske gå upp å kolla på tv elr nått. Och läsa x) Hah byebye


dagens låt


:)

du bara måste bli bra! Älskar dig, världens bästa systerson


inte så bra bild, men den bästa jag hade

*soommarlov*

Tjena! Äntligen sommarlov :) Haha som rektorn sa, det är vi förtjänta (stavning?!) av x) Igår orkade jag inte blogga, hade "fullt upp". Läste Twilight :D<3, klippte mig, och kollade på Grey´s. Imorse började vi tio, var i aulan och lyssnade på musik och tal och sånt.. Sen fick vi glass i klassrummet och så slutade vi x) Skönt!

Nu ska jag börja på tredje Twilight (a) Dom är så jäkla bra, verkligen värda att läsa! :)

Hejdå /Ida


Hallå i stugan

Pallade bara inte blogga igår. Läste Twilight istället :) Började läsa på eftermiddan, och snart är boken slut :'O Tur att det finns tre till :) Inget speciellt här hänt dom här dagarna i skolan, mest bara onödiga saker x) Idag gick vi till stendal, sen när vi kom dit fick vi sluta. Helt onödigt tycker jag! Som tur va så kom vi i tid till bussen tillbaka :) Åkte till stallet med Anja,Marre och Tessan. Har tagit hand om Cooper, och Linda frågade om jag kunde beta Daytona så då gjorde jag det.

Sen var det dags för ridning :) Fick spirit, utdelad, det var sista gången idag. Först hade vi dressyr, då lyssnade han ganska bra och gick fint å sådär. Men sen skulle vi leka och då blev han plötsligt seg! Hah x) Men vårt lag vann ändå (a)

Nu är jag hemma, ska sätta på te :) DH är det också, får icke glömmas.  Sen ska jag läsa dom tre sidorna jag har kvar i Om jag kunde drömma :( Kommer inte att överleva tills imorn, när jag får tvåan av Anja x) Hah nej nu måste vi vara lite seriösa. Är på jättekonstigt humör! Haha det kanske ni märker ibland x) Men men nog pratat strunt.

Ciao /ida


***** sl x)

Tjabba x) Igår sov anja hos mig :) Vi hade jättekul <33 Kollade på Twilight :D Haha den är nästan bättre än HP ;) Haha men nu ska jag läsa böckerna. Om jag bara hittar nån att låna. Vi åkte till stallet idag, har tagit hand om lilla C.
Han var lika söt som vanligt :) Borstade länge. Vi skulle ta bussen hem sen, jag E&J. Vi tog bussen till Tumba, gick till Willys och köpte lite grejer och sen gick till bussen igen. Då kom den, och vi missade den.. Sen sprang vi typ till tåget, och när vi går på säger dom i högtalarna att tåget inte kommer stanna i tullinge på order av polisen! Vi ba men fan, så vi springer till bussen och tar den hem. Suck asså! Nu flyger det helikoptrat och det åker runt bilar här i Tullinge xD Undrar vad som har hänt.. Aja!  God natt :)

/Ida

Hallåj

Nu ska jag och Anja kolla på Twilight :) Hon ska sova här, bloggar mer sen! puss

Test

Har testat Limited Edition Spring (Fun light), typ strawberry & watermelon. Den var faktist god :) Den smakar.. Ja, vattenmelon och jordgubb såklart, men också typ vår. x)

/Ida


en dag med tjejorna :)<3

Tjena! Idag var det sista "riktiga skoldagen". Vi hade typ vanliga lektioner xD Eller den enda riktiga var NOn där vi bara kollade på filmer om jordbävningar och sånt på youtube :P  Efter skolan köpte jag sommarkort :D Äntligen, tack M :)<33
Vi fem åkte till sumpan, där vi träffade Debbie :)<3  Vi gick till bowlinghallen, köpte en cola. Sen kom Emelie, som ska med till ridlägret. Har inte träffat henne, så det var kul :) Vi delade upp oss i lag, för det hade blivit för många om alla skulle köra på samma bana :P Debbie,jag,emelie w och jennie  var i ett lag, och dom andra i det andra x'D 
Det var kul, jag vann i vårat lag (a) Och vårat lag vann över dom andra ;) Hah det blev lite konstigt.

Sen gick vi till "den gyllene måsen" HAHA och åt x) Sen gick vi hem till Debbie. Åt glass, kollade på filmer från Järvsö och var allmänt "skrattiga" :)<3  Sen var vi tvungna att åka hem, A&T tog bilen och E,J och jag fick åka buss.. Men tur att vi hade korten då ;) 

Nu är jag hemma, E&J kommer snart och ska sova över <3 Stallet imorn. Skriver på kvällen elr nått.
Puss&Kram /Ida

ni är bäst

Hallå igen. På E.M har det inte hänt så mycket.. Har målat naglana :) Dom fick bli vita, orkade inte måla nå mer xD Det får bli nästa gång. Har läst lite också, och kollat på tv. Vi bestämde att vi ska åka och bowla imorn :) Det kommer bli bäst med tjejerna <3 Efter ska E&J sova här :)<3 

Nej jag måste nog ta och borsta gaddarna nu.. Skriver imorn nån gång! God natt

Den här ska vi kanske köpa :D


Skönt med en lite snabbare (och snyggare!) dator :)

det får bli dagens låt ;)


Usch för regn.

Hallo! Idag åkte klassen till Naturhistoriska.. Man fick papper med frågor, och så skulle man gå och leta efter svaren. Inte så kul, men man gick ju med dom bästa :)<3 Hah man kunde vinna godis eller va de va xD Men vet inte hur det gick för oss. Till lunch åt jag en köttbullebaguette (stavning?) från Pressbyrån. Kom hem ung. vid två :) Så det var inte så länge sen.  Nu ska jag kanske äta nått, fast är inte så jättehungrig. Haha igår när jag kom hem från stallet vräkte jag i mig mat för jag vad så hungrig xD  Skriver kanske ikväll :) Ciao /Ida

Herr Böna :D

(Bloggar för igår.) E & jag tog bussen till stallet vid tio. När vi kom dit så tog jag in den nya ridskolehästen, Sophie. Sen borstade jag på lilla Cooper :) Sofia skulle rida för Wille, så jag gjorde iordning också.  Kollade när hon red, skrittade av sen. Tog hand om C på dan, och var med tjejorna :) Skulle ju rida specialen på kvällen, och lappen med hästarna kom upp vid typ .. öh kommer inte ihåg men vid fyra fem kanske xD Iallafall. Jennie skulle ha Nova, Viktor Nikita, Elin Falken, Alice Ivan, Marre Saga, Becka Symfonie, Anja Lollipop (som tyvärr tydligen var halt så Anja fick byta till Banjo) och jag *trumvirvel....* Mr Bean :D Hah det stod Herr Böna på lappen :) Jag blev jätteglad, trodde inte jag skulle få honom xD
Det gick faktist ganska bra, han är ju ganska svår förstås och det gick ju inte superbra. Men jag är nöjd! Vill definitivt ha honom igen!

Kollade på Grey´s på kvällen :)

/Ida

jag älskar dig.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah that's beautiful

(..)

Ivanhoe

Red Ivan idag. Det gick sådär.. Han var ganska seg (förutom när falken kom 5cm bakifrån xD) och jag var inte på humör för att rida. Vi övade på nånting med bakbenen, kommer inte ihåg vad det kallades.. Men hästen skulle typ vara ställd, och så skulle den gå innanför spåret med bakbenen. Och så skulle den typ vara böjd och massa annat kommer inte igåg xD

Nu börjar DH! Puss & Kram


Tisdag

Halloj! Vi börjar om typ 35 minuter, så jag passar på att blogga :) Vi började klockan nio och kollade på en musikal, den var bra. Sen hade vi 50 minuters rast, och när vi började hade vi städpass. Till lunch blev det typ fiskpinnar x) Och här sitter vi nu. Ska kanske försöka fixa med min design, om jag kan låna datorn med photoshop :P
Ikväll är det ridning :) Vill ha spirit kanske, får se..  Får typ välja på fem hästar.
Bloggar kanske när jag kommer hem :)

/Ida

v. 23

Idag var det typ sista vanliga lektionerna för mig. Eller, vi ska typ ha vanliga lektioner på fredag.. Eller? Jag vet inte x) Men imorn har vi iallafall massa grejjer som vi ska kolla på, och sen på onsdag är jag ledig :) På torsdag ska vi till skansen. Sen slutar vi nästa vecka! Skönt.

Lektionerna gick ganska snabbt. Åkte till stallet efter med Anja :) Har tagit hand om Cooper och vart med på avslutningen för skötare,stallvärdar och alla andra x) Det var kul. Vi grillade, körde brännboll, hade vattenkrig och massa annat xD Debbie var på skrefsta idag också :D <3
Åkte hem halv åtta, sitter nu här och äter "kvällsmacka" :) Usch, har hicka för tredje gången idag! xD
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag börja på HP 7 :) Sista boken! :O :'(

Vi ses /Ida


RSS 2.0